Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Page 8 of 29
Page 8 of 29 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29
Re: Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
ja slušam.RayMabus wrote:Problem je šta ......nesluša nijedna.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
maggie13 wrote:da,da...lakih..zato mi ne ostaju u uhu..odlete ;Pudba wrote:Današnje umjetnice lakih nota ubacuju u umjetnička imena razvikane brendove po uzoru na amere iz 80-tih. Marlboro Man, Harley Davidson itd.maggie13 wrote:nisam pitala za mobitele i automobile ;Dudba wrote:domaću narodnu i pop, Brenu, Miroslava Ilića, Olivera, Čorbu, Balaševića, Thompsona, Arsena, Vucu, Tijanu Ajfon, Tinu Ferari i tako..maggie13 wrote:Volis cigansku glazbu?
Ova recimo ima preko dva akorda u refrenu. To znam odsvirat na gitari, samo kad mijenjam akord basista mora stat i pričekat dvije tri sekunde da je prešaltam dur pa mu dam znak "more!"
udba- Posts : 4945
2015-11-10
maggie13 wrote:da,da...lakih..zato mi ne ostaju u uhu..odlete ;Pudba wrote:Današnje umjetnice lakih nota ubacuju u umjetnička imena razvikane brendove po uzoru na amere iz 80-tih. Marlboro Man, Harley Davidson itd.maggie13 wrote:nisam pitala za mobitele i automobile ;Dudba wrote:domaću narodnu i pop, Brenu, Miroslava Ilića, Olivera, Čorbu, Balaševića, Thompsona, Arsena, Vucu, Tijanu Ajfon, Tinu Ferari i tako..maggie13 wrote:Volis cigansku glazbu?
Je, al zato učinak tsunamija imaju...
darth_vader-
2014-04-17
pa ta je redovita na seoskom repertoaru.udba wrote:maggie13 wrote:da,da...lakih..zato mi ne ostaju u uhu..odlete ;Pudba wrote:Današnje umjetnice lakih nota ubacuju u umjetnička imena razvikane brendove po uzoru na amere iz 80-tih. Marlboro Man, Harley Davidson itd.maggie13 wrote:nisam pitala za mobitele i automobile ;Dudba wrote:
domaću narodnu i pop, Brenu, Miroslava Ilića, Olivera, Čorbu, Balaševića, Thompsona, Arsena, Vucu, Tijanu Ajfon, Tinu Ferari i tako..
Ova recimo ima preko dva akorda u refrenu. To znam odsvirat na gitari, samo kad mijenjam akord basista mora stat i pričekat dvije tri sekunde da je prešaltam dur pa mu dam znak "more!"
2016-03-09
Neslušaš.frakcija wrote:ja slušam.RayMabus wrote:Problem je šta ......nesluša nijedna.
Ono šta duša najviše mrzi je da ju se antikreira.
Ipak sam ja taj koji ima psihologiju u malom prstu ....šta ne znaci da je nemaš i ti al u mene je to puno dublje nego šta iciji um može zamislit.
U videu imaš recenicu : koliko je duboka zecja rupa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Komandiru, vako važna tema, tebe niđe. S takvim odnosom prema tim stvarima nećemo nikad ljudima oči otvorit.RayMabus wrote:Problem je šta ......nesluša nijedna.
opet ne vidim...no, nema veze,vazno da ti imas umjetnicke angazmane 8-)udba wrote:maggie13 wrote:da,da...lakih..zato mi ne ostaju u uhu..odlete ;Pudba wrote:Današnje umjetnice lakih nota ubacuju u umjetnička imena razvikane brendove po uzoru na amere iz 80-tih. Marlboro Man, Harley Davidson itd.maggie13 wrote:nisam pitala za mobitele i automobile ;Dudba wrote:
domaću narodnu i pop, Brenu, Miroslava Ilića, Olivera, Čorbu, Balaševića, Thompsona, Arsena, Vucu, Tijanu Ajfon, Tinu Ferari i tako..
2014-04-12
U nekom životu ceš biti muškarac ....u nekom žena.udba wrote:Komandiru, vako važna tema, tebe niđe. S takvim odnosom prema tim stvarima nećemo nikad ljudima oči otvorit.RayMabus wrote:Problem je šta ......nesluša nijedna.
Procijeni sam kako želiš da se prema sebi odnosiš.
2014-04-11
a tek original. To kad čujem, suze krenu na oči i razmišljam da vratim partijsku knjižicufrakcija wrote:pa ta je redovita na seoskom repertoaru.
https://www.youtube.com/watch?v=omOgSylLcaM
zemlja čudesaRayMabus wrote:Neslušaš.frakcija wrote:ja slušam.RayMabus wrote:Problem je šta ......nesluša nijedna.
Ono šta duša najviše mrzi je da ju se antikreira.
Ipak sam ja taj koji ima psihologiju u malom prstu ....šta ne znaci da je nemaš i ti al u mene je to puno dublje nego šta iciji um može zamislit.
U videu imaš recenicu : koliko je duboka zecja rupa.
https://youtu.be/9HmJQyS8QVw?t=53s
2016-03-09
Prema sebi se odnosim s dosta protekcionizma, povlađivanja i ustupaka. A okolinu smatram izvorom svih zala.RayMabus wrote:U nekom životu ceš biti muškarac ....u nekom žena.udba wrote:Komandiru, vako važna tema, tebe niđe. S takvim odnosom prema tim stvarima nećemo nikad ljudima oči otvorit.RayMabus wrote:Problem je šta ......nesluša nijedna.
Procijeni sam kako želiš da se prema sebi odnosiš.
Ne mogu baš generalizirati stvari i gledati ih kroz crno bijelo odnos.
Cuj slušati .....valjda misli cuje i automatizmom izvršava ....ok tako je lakše onome tko vlada al to nije slušanje.....to je više automatizam.
Možda želi robota ? Imaju Japanci neke , samo ubaciš baterije i .....sluša.
Tko sluša ? Šta sluša ? Zar bi ta komunikacija bila na niovu da ona samo sluša a unutra je zrakomlazni prostor i na svaku tvoju rijec odgovara si senjor.
To je nivo robota.
Ili psa.
Život je komunikacija. Da me zanimala konverzacija sa robotom ...ili psom .....koja je tema ? Žene. Konceptualne duše.
Cuj ne sluša.
Radi po svome pa i onda kad izgleda da radi po tuđem tj vođena je , prisiljena ili misli da tako mora.
Cuj slušati .....valjda misli cuje i automatizmom izvršava ....ok tako je lakše onome tko vlada al to nije slušanje.....to je više automatizam.
Možda želi robota ? Imaju Japanci neke , samo ubaciš baterije i .....sluša.
Tko sluša ? Šta sluša ? Zar bi ta komunikacija bila na niovu da ona samo sluša a unutra je zrakomlazni prostor i na svaku tvoju rijec odgovara si senjor.
To je nivo robota.
Ili psa.
Život je komunikacija. Da me zanimala konverzacija sa robotom ...ili psom .....koja je tema ? Žene. Konceptualne duše.
Cuj ne sluša.
Radi po svome pa i onda kad izgleda da radi po tuđem tj vođena je , prisiljena ili misli da tako mora.
2014-04-11
i tako treba bit, temelj ovog društva je obitelj. Ne, vi samci. Vi samci rušite ovo društvo. Da bi obitelj vunkcionirala treba biti uspostavljena hijerarhija. Tu žena mora slušat u smislu izvršavat dnevne zadatke i izvanredne zapovijedi.RayMabus wrote:Tko sluša ? Šta sluša ? Zar bi ta komunikacija bila na niovu da ona samo sluša a unutra je zrakomlazni prostor i na svaku tvoju rijec odgovara si senjor.
To je nivo robota.
Ili psa.
Filozifira ti se? Idi u birtiju sa sebi ravnima, na forum, šta ja znam. Kod kuće nema vilozovije. Imaš ić u trgovinu, oprat suđe, napisat zadaću. Problemi? Uredovno vrijeme je prije dnevnika, pa reci šta te muči. Nema vilozovije u obitelji, svatko je kotačić, zupčanik u stroju i onda društvo ide dalje.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
NE.udba wrote:i tako treba bit, temelj ovog društva je obitelj. Ne, vi samci. Vi samci rušite ovo društvo. Da bi obitelj vunkcionirala treba biti uspostavljena hijerarhija. Tu žena mora slušat u smislu izvršavat dnevne zadatke i izvanredne zapovijedi.RayMabus wrote:Tko sluša ? Šta sluša ? Zar bi ta komunikacija bila na niovu da ona samo sluša a unutra je zrakomlazni prostor i na svaku tvoju rijec odgovara si senjor.
To je nivo robota.
Ili psa.
Filozifira ti se? Idi u birtiju sa sebi ravnima, na forum, šta ja znam. Kod kuće nema vilozovije. Imaš ić u trgovinu, oprat suđe, napisat zadaću. Problemi? Uredovno vrijeme je prije dnevnika, pa reci šta te muči. Nema vilozovije u obitelji, svatko je kotačić, zupčanik u stroju i onda društvo ide dalje.
Mora biti ovako :
---
I sad žena više nije prisiljena / bar ne na zapadu ) , odgojena je drukcije ( da ne mora bar na zapadu ) ali ono šta razlikujue muškarca i ženu je da žena voli da ju se vodi a muškarac voli voditi i biti vođa.
Zato vam i prigovaraju ono da nemate više testerona i to jel.
Sad morate nauciti voditi.
A ovo šta ovaj traži u uvodu teksta je pošto ne zna voditi da se vratimo nazad gdje opet ona mora tj mora mislit da mora i biti prisiljena da mora kako bi muškarci opet vodili.
To je ok al je ponata da cete vi morat naucit voditi ako želite biti UP.
2014-04-11
Mi hrvati!!!!.....natrag u kameno doba i ženu toljagom jer tako kažu popovi......a dečkiće učiti da ženu prije upoznavanja premlate .....mi kozojebi s križem oko vrata......nebu prošlo....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
RayMabus wrote:NE.
Mora biti ovako :
---
I sad žena više nije prisiljena / bar ne na zapadu ) , odgojena je drukcije ( da ne mora bar na zapadu ) ali ono šta razlikujue muškarca i ženu je da žena voli da ju se vodi a muškarac voli voditi i biti vođa.
A ovo šta ovaj traži u uvodu teksta je pošto ne zna voditi da se vratimo nazad gdje opet ona mora tj mora mislit da mora i biti prisiljena da mora kako bi muškarci opet vodili.
to je preteška metoda za svakodnevno vunkcioniranje, ja je koristim ali iziskuje puno energije, recimo ja idem usisavat i peglat onda namjerno krivo radim, onim kablom porušim vaze i kojekakve pizdarije i vigurice po kući.
Onda ona popizdi promrlja nešto sebi u bradu u stilu "jebo ti pas mater blesavu" i kaže "PUSTI; DAJ MENI"
Onda ona tako odradi poslove, može se i tako ali košta energije.
A da kažeš jednostavno : Molim te .....xyudba wrote:
to je preteška metoda za svakodnevno vunkcioniranje, ja je koristim ali iziskuje puno energije, recimo ja idem usisavat i peglat onda namjerno krivo radim, onim kablom porušim vaze i kojekakve pizdarije i vigurice po kući.
Onda ona popizdi promrlja nešto sebi u bradu u stilu "jebo ti pas mater blesavu" i kaže "PUSTI; DAJ MENI"
2014-04-11
ja poznajem neke koji koriste tu taktiku i za popravke antena, kupa, bojanje zidova, popravak elektroinstalacija..udba wrote:RayMabus wrote:NE.
Mora biti ovako :
---
2016-03-09
To "molim te" koristimo samo za hitne slučajeve, ono kad imaš temperaturu 40 ili tako. Ne smijem trošit bonus na bezveze.RayMabus wrote:A da kažeš jednostavno : Molim te .....xyudba wrote:
Pokušaj. Ne košta ništa. Kad se budete svađali umjesto ZAČEPI reci : MOLIM TE ZAČEPI.udba wrote:To "molim te" koristimo samo za hitne slučajeve, ono kad imaš temperaturu 40 ili tako. Ne smijem trošit bonus na bezveze.RayMabus wrote:A da kažeš jednostavno : Molim te .....xyudba wrote:
2014-04-11
ma ono je bio primjer, koristim i za te stvari, pa neka šarafi po krovu, samo moram imati mjeru jer ako prećeram zvaće majstora koji tuče 200 kn po satu, nakon toga mi se "vrati" koncentracija i spretnost.frakcija wrote:ja poznajem neke koji koriste tu taktiku i za popravke antena, kupa, bojanje zidova, popravak elektroinstalacija..
Last edited by udba on 12/8/2016, 23:10; edited 1 time in total
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 8 of 29