Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku
Noor wrote:..jel za dom?pizzon wrote:RayMabus wrote:Pa naoružaj se.pizzon wrote:
ali nemojte sebe da naoruzavate a nama da kenjate, kao nema veze.
ima veze, moramo da obnovimo i prilagodimo novoj situaciji.
pa naourzavam se !
spreman !
i za domacice )
Guest- Guest
Ništa od vas dok vam ovakvi tipovi javno raskrivaju državnu tajnu ito pod "STROGO POVERLJIVO".pizzon wrote:Eroo wrote:pizzon wrote:
Ova Putinova odluka usledila je odmah pošto je zvanično objavljeno da će Amerikanci Hrvatima pokloniti 16 borbenih helikoptera "kajova", ali i pošto je rečeno da NATO i dalje razmišlja da u Hrvatskoj rasporedi balističke rakete!
STROGO POVERLJIVO! PUTIN NAS NE OSTAVLJA NA CEDILU: Srbija mora biti vojna sila!
Strogo, najstrožije...
pa sa putinom i bez putina mi smo za hrvatsku baba Roga, bili i bicemo
Dok on to piše možda vam već "Kajove" lete iznad glava...
Eroo- Posts : 78959
2016-07-22
pizzon wrote:Noor wrote:..jel za dom?pizzon wrote:RayMabus wrote:Pa naoružaj se.pizzon wrote:
pa naourzavam se !
spreman !
i za domacice )
Ajd, bice nešto od tebe
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:..jel za dom?pizzon wrote:RayMabus wrote:
Pa naoružaj se.
pa naourzavam se !
spreman !
i za domacice )
Ajd, bice nešto od tebe
That ship has sailed :D
Guest- Guest
Pizdon aj ne smaraj nas. Gašić i ekipa pljackaju vojni budžet i sad ono treba pisat o Hrvatskoj i nekim helicima za nadzor granice. Jbga neda Gašić i ekipa pare za letjelice jer treba njima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pizzon wrote:Noor wrote:..jel za dom?pizzon wrote:RayMabus wrote:Pa naoružaj se.pizzon wrote:
pa naourzavam se !
spreman !
i za domacice )
Za kućanice je to premalo, morate se više potrudit...
2016-07-22
You're gay, and you triedMaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:..jel za dom?pizzon wrote:
pa naourzavam se !
spreman !
i za domacice )
Ajd, bice nešto od tebe
Guest- Guest
Što ti tu laprdaš, postoji samo jadna maja i to ona golajastreb wrote:
Guest- Guest
pizzon wrote:You're gay, and you triedMaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:
..jel za dom?
i za domacice )
Ajd, bice nešto od tebe
I am not. I like women!
Guest- Guest
I am a lesbianMaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:You're gay, and you triedMaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:pizzon wrote:
i za domacice )
Ajd, bice nešto od tebe
I am not. I like women!
Guest- Guest
..ne bi me cudilo da sad izvade onaj kos-ov uradak sa spegeljom o tajnom naoruzavanju hrvatske kao nekakav opet propagandni trik i en bi me opet cudilo da to prođe kod njih...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dok korumpirana ekipa u ministarstvu obrane svake godine dio vojnog proracuna trpa sebi u đep ....nema se para za nove letjelice a ustaše se nauražavaju bla bla bla ustaše ustaše ustaševuksadinare wrote:..ne bi me cudilo da sad izvade onaj kos-ov uradak sa spegeljom o tajnom naoruzavanju hrvatske kao nekakav opet propagandni trik i en bi me opet cudilo da to prođe kod njih...
2014-04-11
a sto ti voliš samog sebe lagati to je čudopizzon wrote:ne, vi ste normalni !?vuksadinare wrote:je problem je...vama...jer kad mi bilo sto vojno uradimo..vi odmah prosvjed....makar te vjezbe bile i na slunjskom poligonu...vi niste normalni...pizzon wrote:vezbajte i vi, nije problem.vuksadinare wrote:..ne znam ko se priblizio..imate vjezbe sa rujama tik uz hr granicu..sto ej to?..izlet?....pizzon wrote:nestace ko kapisle,
samo ako nam se priblize.
povucete oruzje, neku starudiju sa zapada,
pa se posle cudite kako komentarisemo i zasto mi dajemo gas.
uvek cemo biti u plusu sa vama, kvantitavno i kvalitativno
Guest- Guest
tre911 wrote:a sto ti voliš samog sebe lagati to je čudopizzon wrote:ne, vi ste normalni !?vuksadinare wrote:je problem je...vama...jer kad mi bilo sto vojno uradimo..vi odmah prosvjed....makar te vjezbe bile i na slunjskom poligonu...vi niste normalni...pizzon wrote:vezbajte i vi, nije problem.vuksadinare wrote:
..ne znam ko se priblizio..imate vjezbe sa rujama tik uz hr granicu..sto ej to?..izlet?....
a ti volis da me pratis, ko da sam starleta )
Guest- Guest
Pizdon aj odhebi i pocmi se bavit korupcijom mega razmjera u vosjci Srbije od strane politike.
Tu vas filuju sa ustašama dok izvlace na godišnjoj razini desetine miljona eura razno raznim metodama iz VS.
Tu vas filuju sa ustašama dok izvlace na godišnjoj razini desetine miljona eura razno raznim metodama iz VS.
2014-04-11
Jel ti znaš zašto vi kmečite na modernizaciju HV ?
Evo ti zašto : hr kupi sto novih tenkova mora i VS nešta napravit tj treba stvarno proracun VS dakle tih nekih sto miljona eura potrošit na tenkove.
Vučić plače .....pa gdje tih sto miljona eura za tenkove treba njemu za podmazat ove svoje okolo da vlada.
Aj pizdon odhebi u skokovima i pocmi se bavit korupcijom u VS i okolo.
Evo ti zašto : hr kupi sto novih tenkova mora i VS nešta napravit tj treba stvarno proracun VS dakle tih nekih sto miljona eura potrošit na tenkove.
Vučić plače .....pa gdje tih sto miljona eura za tenkove treba njemu za podmazat ove svoje okolo da vlada.
2014-04-11
Doziraj to, pregoriti će ko licna u osiguraču pa štaš onda :)MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:a kad napnete vojvodina, to je tek smesno
vojvodina brutalno glasa za rep. partije
a vi sanjate neku nezavisnost.
Necemo se smiriti dok Vojvodina ne bude neovisna drzava u potpunosti ovisna o Hrvatskoj. Naoruzat cemo se do zuba...i onda cemo vas napasti. Pounistavati sve i natjerati vas vojnim putem da napravite sve ono sto se od vas trazilo diplomatskim putem. Jos moramo Srbiju zapaliti...tek je pola Thompsonove pjesme odradjeno
Guest- Guest
Ne moš ne naletiti na tvoje gluposti oćeš nećešpizzon wrote:tre911 wrote:a sto ti voliš samog sebe lagati to je čudopizzon wrote:ne, vi ste normalni !?vuksadinare wrote:je problem je...vama...jer kad mi bilo sto vojno uradimo..vi odmah prosvjed....makar te vjezbe bile i na slunjskom poligonu...vi niste normalni...pizzon wrote:
vezbajte i vi, nije problem.
a ti volis da me pratis, ko da sam starleta )
Guest- Guest
A KGB ima razgrantau mrežu u Srbiji i po Balkanu i zna ove stvari i onda se čudiš šta Putin nedaje oružje Srbiji. Pa nije lud : on ce vas naoružavat a vaši politčari će pare u đep a para ima. E zahebi sine.RayMabus wrote:Jel ti znaš zašto vi kmečite na modernizaciju HV ?
2014-04-11
"Kajova", MLRS i PZ 2000...ubitačno. Ajmo, još BUKova...
2016-07-22
"Kajova" u akciji...Afganistan. Je smrad ovo malo čudo od tehnike...
2016-07-22
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Obilježen završetak obuke novih pilota helikoptera OH-58D Kiowa Warrior
» Predsjednica razgovarala s rumunjskim patrijarhom Danielom i održala predavanje na Bukureštanskom sveučilištu
» Predsjednica Republike na Europskom forumu Alpbach
» Predsjednica Republike, H.E. KGK, u državnom posjetu Republici Malti
» Obilježen završetak obuke novih pilota helikoptera OH-58D Kiowa Warrior
» Predsjednica razgovarala s rumunjskim patrijarhom Danielom i održala predavanje na Bukureštanskom sveučilištu
» Predsjednica Republike na Europskom forumu Alpbach
» Predsjednica Republike, H.E. KGK, u državnom posjetu Republici Malti
Page 5 of 6