ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 Empty Re: Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku

Post by vuksadinare 11/8/2016, 09:10

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:dobro, samo napred !
mi cekamo, a vi, izvolite.
...pa ne trebamo..znamo da ce ti vi prvi krenuti..to vam je u krvi..mi samo da pijemo kafu i cekamo... :D

uzalud se nadate.
znam...muda nemate....ko se jednom opece i na hladno puse... cheers

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 Empty Re: Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku

Post by jastreb 11/8/2016, 09:11

Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 Maja-slikovnica
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 Maja_i_magarence_latinicno_izdanje-zilber_delae_i_marsel_marlije_v1
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 Maya1
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2016, 09:12

ne, mi sigurno necemo, pre ce biti da su se hrvati uzneli,
pa veruju u fatamorganU !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 11/8/2016, 09:12

Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 Maja_cuva_decu_latinicno_izdanje-zilber_delae_i_marsel_marlije_v
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sora 11/8/2016, 09:15

Maja najebala

Imas to ?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 11/8/2016, 09:16

kolika je efikasnost dvorišne verzije s300 protiv Kiowe?

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2016, 09:26

SRBIJA DOBIJA SMRTONOSNI SISTEM 'BUK'! Sjajna vest iz Moskve, stiže nam jedno od NAJMOĆNIJIH ORUŽJA!
U Vladu Srbije stigao zvanični dopis da će našoj zemlji biti isporučen najmoderniji raketni sistem 'buk'! Ovaj sistem važi za jedno od najmoćnijih ruskih oružja, a zbog njega su Amerikanci obustavili letove nad severom Sirije!

Informer 04. 08. 2016. 22:30
Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 101174_buk-putin_f

Vlada Ruske Federacije juče je dopisom obavestila Vladu Srbije da će našoj zemlji u najkraćem mogućem roku biti isporučen moćni raketni sistem "buk", saznaje Informer!

Vučić prošle godine 'buk' tražio od Putina

Premijer Aleksandar Vučić prošle godine je prilikom posete Moskvi pregovarao sa predsednikom Rusije Vladimirom Vladimirovičem Putinom o nabavci sistema "buk".
- Srbija deo naoružanja mora da nabavi, ali nije realno da previše toga kupimo. Razgovori su još u toku - rekao je tada Vučić.

HRVATI U STRAHU OD PUTINOVOG DESANTA: Jutarnji list tvrdi da Zagreb ima odgovor na pretnju iz Srbije!

Ovaj raketni sistem važi za jedno od najmoćnijih ruskih oružja i omogućava najefikasniju moguću zaštitu vazdušnog prostora jedne države. Koliko je "buk" moćan i efikasan, možda najbolje govori podatak da je upravo zbog njega decembra 2015. američka vojska obustavila svoje letove iznad severa Sirije!

Duplo jači

Isporuka raketnog sistema 'buk', čija je tržišna vrednost oko 350 miliona dolara, izvršiće se po direktnom nalogu ruskog predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina, koji je, kako je Informer već pisao, ministru odbrane Sergeju Šojguu i drugim saradnicima naložio da maksimalno pomognu Srbiji i načine je regionalnom vojnom silom
Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 101177_01-buk-7_f

Ova Putinova odluka usledila je odmah pošto je zvanično objavljeno da će Amerikanci Hrvatima pokloniti 16 borbenih helikoptera "kajova", ali i pošto je rečeno da NATO i dalje razmišlja da u Hrvatskoj rasporedi balističke rakete!
STROGO POVERLJIVO! PUTIN NAS NE OSTAVLJA NA CEDILU: Srbija mora biti vojna sila!

Vojska Srbija će za tri, najviše četiri meseca biti duplo jača nego što je to danas! Kada nam bude isporučeno šest 'migova' i kada stigne i u operativnu upotrebu uđe raketni sistem 'buk', niko više neće smeti da se poigrava sa našom zemljom. Hrvati sa svojim 'kajovama' neće smeti ni da pomisle da krenu ka Srbiji, jer bi bili srušeni u roku od nekoliko desetina sekundi! - prenosi sagovornik Informera iz vrha Vlade.

Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 101178_01-buk-6_iff
Prema rečima diplomatskih sagovornika Informera, isporuku 'migova 29' i raketnog sistema 'buk' dodatno su ubrzali obaveštajni podaci srpskih, ali ruskih službi, prema kojima bi u narednim mesecima moglo doći do pokušaja ugrožavanja Srbije i Republike Srpske.
 Sada će svi ti koji su planirali da gaze Srbe morati debelo da razmisle pre nego što bilo šta pokušaju - kaže jedan od naših izvora.
POČINJE TRKA U NAORUŽANJU: SAD Hrvatskoj poklanjaju 16 borbenih helikoptera 'kajova'! PUTIN SRBIJI ŠALJE 6 'MIGOVA 29'!

Zvanično, niko juče nije komentarisao naša saznanja. U Vladi Srbije su nam rekli da će o modernizaciji Vojske Srbije biti reči u narednim danima.

Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 101179_01-buk-5_f

Bivši šef diplomatije Živadin Jovanović ističe da je logično da Srbija nabavlja vojno naoružanje od Rusije.
- Mi imamo dosta opreme ruskog porekla, ali i domaćeg koja je zasnovana na ruskoj tehnologiji. Naša država, kao vojno neutralna zemlja, mora da modernizuje snage u skladu s vojnim prioritetima. Ne smemo da zaostajemo za našim susedima i kretanjima u Evropi - naglašava Jovanović.
Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 101180_01-buk-4_f
Ap photo/Reuters

Lider "Treće Srbije" Miroslav Parović smatra da je odlično što ćemo dobiti "buk".
(FOTO) OTKRIVAMO ŠTA JE DOGOVORENO U MOSKVI: Od Putina Srbiji "uragan", "smerč" i helikopteri!

Saradnja s Moskvom je neophodna, jer je veći deo našeg naoružanja ruske proizvodnje. Srbija treba da nabavlja odbrambene sisteme, jer su pretnje sve prisutnije u svetu. Pored toga, vidimo da u regionu NATO ubrzano naoružava Hrvate. Ovim potezima mi zapravo čuvamo mir, jer pokazujemo da u slučaju potrebe možemo da reagujemo istom ili čak i jačom merom - napominje Parović.

Nije ovo kraj priče

Spoljnopolitički analitičar Dušan Janjić kaže da je dobro što se naši PVO sistemi obnavljaju.

Šta sve sadrži sistem "buk M1"

Predsjednica Republike na prezentaciji novih helikoptera u Zemuniku - Page 2 101176_01-buk-8_f
Reuters
* Komandno vozilo 9S470M1
U sastavu se nalaze vozilo sa osmatračkim radarom 9S18M1, 6 samohodnih lansera 9A310M1 i do 6 vozila za transport i lansiranje raketa 9A39M1. Komandno vozilo je opremljeno sistemima za prijem, obradu i slanje podataka, opremom za navigaciju
(maksimalna brzina 65 km/h, autonomija rada komandnog mesta 24 h)
* Radarsko vozilo 9S18M1
Osmatrački 3D radar otkriva i identifikuje ciljeve u vazdušnom prostoru i podatke o njima šalje komandnom vozilu preko radio ili kablovske veze. Radar se može koristiti i izvan ovog sistema.
(maksimalna visina otkrivanja cilja - 25 km, a na visini od 100 m - 35 km)
* Samohodni lanser 9A310M1
Vozilo 9A310M1 opremljeno je lanserom za 4 rakete i nišanskim radarom koji može biti korišćen i za osmatranje. Radar vodi do četiri rakete lansirane sa ovog vozila ili sa vozila za transport i lansiranje raketa 9A39M1.
(visina dejstva - od 15.000 do 20.000 metara, daljina dejstva - 3.000 do 32.000 metara)
* Vozilo za transport i lansiranje raketa 9A39M1
Transportuje osam rezervnih raketa, od kojih se četiri mogu i lansirati sa ovog vozila. Vođenje raketa obavlja radar na samohodnom lanseru 9A310M1.
(masa vozila - 35.000 kg, brzina kretanja na putu - 65 km/h)
* Raketa 9M38M1
Raketa ima poluaktivno radarsko vođenje i namenjena je uništavanju ciljeva u vazduhu koji se kreću brzinom manjom od 830 m/s. Bojeva glava mase 70 kg ima blizinski upaljač i uništava cilj na daljini od 17 m i teška je 690 kg.
(verovatnoća uništenja cilja sa jednom raketom 70-90 %)

Rusija sa svojim naoružanjem svakako može da parira NATO i zato je jako dobra vest da se sprovode ugovori o vojnoj saradnji koje su potpisali Beograd i Moskva. Mislim da ne možemo dobiti "buk" besplatno, ali će nam ponuditi najpovoljniji aranžman... - zaključuje Janjić.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 11/8/2016, 09:29

usraše se ko grlice, "Kajove" jebu ne vade, pomoz Vlado šalji BUKove

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2016, 09:35

nestace ko kapisle,
samo ako  nam se priblize.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/8/2016, 09:37

pizzon wrote:nestace ko kapisle,
..ne znam ko se priblizio..imate vjezbe sa rujama tik uz hr granicu..sto ej to?..izlet?....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2016, 09:38

vuksadinare wrote:
..ne znam ko se priblizio..imate vjezbe sa rujama tik uz hr granicu..sto ej to?..izlet?....
vezbajte i vi, nije problem.
ali nemojte da pucate
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/8/2016, 09:40

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
ali nemojte da pucate
Šta da vježbamo ? Da dovedemo u istocnu Slavoniju pola NATOa da skakuce po livadama da vi pišete gluposti u svojim novinama kako se priprema invazija na Srbiju.

Last edited by RayMabus on 11/8/2016, 09:40; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/8/2016, 09:40

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
je problem je...vama...jer kad mi bilo sto vojno uradimo..vi odmah prosvjed....makar te vjezbe bile i na slunjskom poligonu...vi niste normalni...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2016, 09:46

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
je problem je...vama...jer kad mi bilo sto vojno uradimo..vi odmah prosvjed....makar te vjezbe bile i na slunjskom poligonu...vi niste normalni...
ne, vi ste normalni !?
povucete oruzje, neku starudiju sa zapada,
pa se posle cudite kako  komentarisemo i zasto mi dajemo gas.
uvek cemo biti u plusu sa vama, kvantitavno i kvalitativno !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/8/2016, 09:48

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
ne, vi ste normalni !?
daj nemoj smiju ti se ljudi....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2016, 09:51

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
ne, vi ste normalni !?

Naviknuo se vec, ne smeta ga to vise.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/8/2016, 09:56

MaximusDecimusMiridije wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
ne, vi ste normalni !?

Naviknuo se vec, ne smeta ga to vise.
je.....pazi covjek tvrdi...dobit cemo bukove i rusit cemo te vase komarce...ko da su ne znam ti helikopteri proizvod 1 svjetskog rata...a te buk-ove sto bi kao dobili...su ono vrh vrhova....malo poboljsana verzija buk-a iz sedamdesetih kakve je imala jna.....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2016, 09:56

To je shema kod ludjaka....osjeti se ugrozen ovim ili onim pa krene srat pizdarije. Sta da covjek kaze, svakom ludjaku njegovo veselje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/8/2016, 10:01

MaximusDecimusMiridije wrote:To je shema kod ludjaka....osjeti se ugrozen ovim ili onim pa krene srat pizdarije. Sta da covjek kaze, svakom ludjaku njegovo veselje.
ti kako kaze pizzon 'komarci' su opremljeni najmodernijom proturaketnom zastitom..taj osjeti raketu cim ej ispaljena...dok bi raketa dojurila on je vec prizemljen...nije to zrakoplov...helic se odmah spusti na mjestu..a drugo helici inace ne lete na velikim visinama i time su tesko uocljivi na radaru..i taj tip helikoptera je opremljen bas za porbu protiv oklopa i zive sile dakle helikopter koji ne leti na vecim visinama ako nije potrebno...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics