Turska kupelj (chat)
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
znam,ali zahladilo je ;@Noor wrote:maggie13 wrote:Ima li kolaca,norka? Jede mi se slatko ;P
Ne radim ih u zadnje vrijeme...draze mi je voce.
Kolaci zimi idu bolje ;)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
oćeš da se nađemo stvarno?maggie13 wrote:pa da ja lizem..e,necu..hocu posluzeno na finom tanjuricu,il'nista :Dfrakcija wrote:evo guram komad u ekran.maggie13 wrote:sto ne zoves? Ostavit cu prciju,casna rijec :Dfrakcija wrote:ja napravila tortumaggie13 wrote:Ima li kolaca,norka? Jede mi se slatko ;P
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Noor wrote:kic wrote:nurka je uvijek online, i kad je predugo onda se odjavi pa ponovno ulogira čisto da ne zaspe za volanom :^^
Sinoć sam zaćorila online...svladalo me :D
to se ni meni nije nikad dogodilo :^^
maggie13 wrote:pa da ja lizem..e,necu..hocu posluzeno na finom tanjuricu,il'nista :Dfrakcija wrote:evo guram komad u ekran.maggie13 wrote:sto ne zoves? Ostavit cu prciju,casna rijec :Dfrakcija wrote:ja napravila tortumaggie13 wrote:Ima li kolaca,norka? Jede mi se slatko ;P
...i ne na bilo kakvom, nego na engleskom porculanu
Guest- Guest
'ko sretniji,ali moram pripazit na liniju.zato i ne pravim sama B-@frakcija wrote:oćeš da se nađemo stvarno?maggie13 wrote:pa da ja lizem..e,necu..hocu posluzeno na finom tanjuricu,il'nista :Dfrakcija wrote:evo guram komad u ekran.maggie13 wrote:sto ne zoves? Ostavit cu prciju,casna rijec :Dfrakcija wrote:
ja napravila tortu
Hvala,jube ;*
2014-04-11
kic wrote:Noor wrote:kic wrote:nurka je uvijek online, i kad je predugo onda se odjavi pa ponovno ulogira čisto da ne zaspe za volanom :^^
Slogiralo me kad sam skuzila :D
Al..srecom bila sam na forumu jedina
Guest- Guest
nema sto,razumijes me ;)))Noor wrote:maggie13 wrote:pa da ja lizem..e,necu..hocu posluzeno na finom tanjuricu,il'nista :Dfrakcija wrote:evo guram komad u ekran.maggie13 wrote:sto ne zoves? Ostavit cu prciju,casna rijec :Dfrakcija wrote:
ja napravila tortu
2014-04-11
Noor wrote:kic wrote:Noor wrote:kic wrote:nurka je uvijek online, i kad je predugo onda se odjavi pa ponovno ulogira čisto da ne zaspe za volanom :^^
Slogiralo me kad sam skuzila :D
Al..srecom bila sam na forumu jedina
šta ti znaš, možda te netko vidio kako driftaš, ghostrider noorka..
maggie13 wrote:'ko sretniji,ali moram pripazit na liniju.zato i ne pravim sama B-@frakcija wrote:oćeš da se nađemo stvarno?maggie13 wrote:pa da ja lizem..e,necu..hocu posluzeno na finom tanjuricu,il'nista :Dfrakcija wrote:evo guram komad u ekran.maggie13 wrote:
sto ne zoves? Ostavit cu prciju,casna rijec :D
Hvala,jube ;*
Sta ste vas dvije blizu?
Guest- Guest
ko zna kolko smo se puta krišom gledale kao neznanci, bez svijesti da nas vežu virtalni lanci?.Noor wrote:maggie13 wrote:'ko sretniji,ali moram pripazit na liniju.zato i ne pravim sama B-@frakcija wrote:oćeš da se nađemo stvarno?maggie13 wrote:pa da ja lizem..e,necu..hocu posluzeno na finom tanjuricu,il'nista :Dfrakcija wrote:
evo guram komad u ekran.
Hvala,jube ;*
Sta ste vas dvije blizu?
2016-03-09
maggie13 wrote:nema sto,razumijes me ;)))Noor wrote:maggie13 wrote:pa da ja lizem..e,necu..hocu posluzeno na finom tanjuricu,il'nista :Dfrakcija wrote:evo guram komad u ekran.maggie13 wrote:
sto ne zoves? Ostavit cu prciju,casna rijec :D
Jasno...;)
Ja dok budem imala kolaca...samo na takvom ćeš dobit ;P
Guest- Guest
frakcija wrote:ko zna kolko smo se puta krišom gledale kao neznanci, bez svijesti da nas vežu virtalni lanci?.
:D
Ideššš ;)frakcija wrote:ko zna kolko smo se puta krišom gledale kao neznanci, bez svijesti da nas vežu virtalni lanci?.Noor wrote:maggie13 wrote:'ko sretniji,ali moram pripazit na liniju.zato i ne pravim sama B-@frakcija wrote:oćeš da se nađemo stvarno?maggie13 wrote:
pa da ja lizem..e,necu..hocu posluzeno na finom tanjuricu,il'nista :D
Hvala,jube ;*
Sta ste vas dvije blizu?
Guest- Guest
Ovo me podsjetilo na razgovor s mojom sestričnom koju sam pozvala u goste:) Kaže meni ona ovako:):Noor wrote:
1. što ćeš praviti za pojesti?
- voljela bih nešto laganije, budući da je vruće. Mogu salate poput mješane, kupusa, zelene i po tvom izboru. Osim mesa na roštilju, kakav krumpir ćeš praviti?
- može i krumpir salata ako ti je nezgodno praviti pečeni
2. kada dođem, želim da me dočeka kava u porculanskoj šalici, bijeloj...
3. što se tiče kolača ili torti, neka bude nešto laganije voćno, kremasto :)
Samo sam pitala, jel može porculanska bijela, al s ljubičicama i zlatnim obrubom oko šalice?
Kaže ona: može :)
I nitko sretniji od mene :)
Guest- Guest
bolji su ljudi s interneta..s njima moš bit i gol i kopat nos dok komuniciraš..ne moraš ih posluživat.mativka wrote:Ovo me podsjetilo na razgovor s mojom sestričnom koju sam pozvala u goste:) Kaže meni ona ovako:):Noor wrote:
1. što ćeš praviti za pojesti?
- voljela bih nešto laganije, budući da je vruće. Mogu salate poput mješane, kupusa, zelene i po tvom izboru. Osim mesa na roštilju, kakav krumpir ćeš praviti?
- može i krumpir salata ako ti je nezgodno praviti pečeni
2. kada dođem, želim da me dočeka kava u porculanskoj šalici, bijeloj...
3. što se tiče kolača ili torti, neka bude nešto laganije voćno, kremasto :)
Samo sam pitala, jel može porculanska bijela, al s ljubičicama i zlatnim obrubom oko šalice?
Kaže ona: može :)
I nitko sretniji od mene :)
2016-03-09
komsinice ;DNoor wrote:maggie13 wrote:'ko sretniji,ali moram pripazit na liniju.zato i ne pravim sama B-@frakcija wrote:oćeš da se nađemo stvarno?maggie13 wrote:pa da ja lizem..e,necu..hocu posluzeno na finom tanjuricu,il'nista :Dfrakcija wrote:
evo guram komad u ekran.
Hvala,jube ;*
Sta ste vas dvije blizu?
2014-04-11
vezu li nas neke niti tajne i jesu li sve spoznaje sjajne 8-)frakcija wrote:ko zna kolko smo se puta krišom gledale kao neznanci, bez svijesti da nas vežu virtalni lanci?.Noor wrote:maggie13 wrote:'ko sretniji,ali moram pripazit na liniju.zato i ne pravim sama B-@frakcija wrote:oćeš da se nađemo stvarno?maggie13 wrote:
Hvala,jube ;*
Sta ste vas dvije blizu?
2014-04-11
Zašto ja mislim da si ti u zg? :zbunjolamaggie13 wrote:komsinice ;DNoor wrote:maggie13 wrote:'ko sretniji,ali moram pripazit na liniju.zato i ne pravim sama B-@frakcija wrote:oćeš da se nađemo stvarno?maggie13 wrote:
Hvala,jube ;*
Sta ste vas dvije blizu?
Guest- Guest
zato sto jesam..'ko bi to objasnio.;)Noor wrote:Zašto ja mislim da si ti u zg? :zbunjolamaggie13 wrote:komsinice ;DNoor wrote:maggie13 wrote:'ko sretniji,ali moram pripazit na liniju.zato i ne pravim sama B-@frakcija wrote:
oćeš da se nađemo stvarno?
Hvala,jube ;*
Sta ste vas dvije blizu?
2014-04-11
Koliko god to možda čudno zvučalo, bilo mi je lakše, jer sam znala što točno ili otprilike želi... :)Noor wrote:Bi joj ja sve po narudžbi....aha
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 44 of 50