Turska kupelj (chat)
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
biće spajki da rano zorom može doć chatat.maggie13 wrote:Guzicarko...pozovi prcija,pa zajedno vicite ;D
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
avavav će bit :^^frakcija wrote:sama sam doma jeiij..mogu chatat na sav glas
di je darla kiče?kic wrote:avavav će bit :^^frakcija wrote:sama sam doma jeiij..mogu chatat na sav glas
2016-03-09
reci joj da mislim na nju.kic wrote:work work..
2016-03-09
što ti zabušavaš čet?Noor wrote:Konačno sjela...
2016-03-09
Ma ni slučajno...obavljala druge stvari, tu sam jafrakcija wrote:što ti zabušavaš čet?Noor wrote:Konačno sjela...
Guest- Guest
nurka je uvijek online, i kad je predugo onda se odjavi pa ponovno ulogira čisto da ne zaspe za volanom :^^
Ima li kolaca,norka? Jede mi se slatko ;P
2014-04-12
pričaj mi o Njojkic wrote:nurka je uvijek online, i kad je predugo onda se odjavi pa ponovno ulogira čisto da ne zaspe za volanom :^^
pričaj sve što znaš
reci dal je boli
sad rastanak naš
ali nemoj lažnu
nadu da mi daaš.
pozdravi je pozdraviii
volim je ko preee
eh da mogu poslati joj suzeee
suze bi joj rekle sveeeee
2016-03-09
ja napravila tortumaggie13 wrote:Ima li kolaca,norka? Jede mi se slatko ;P
2016-03-09
frakcija wrote:pričaj mi o Njojkic wrote:nurka je uvijek online, i kad je predugo onda se odjavi pa ponovno ulogira čisto da ne zaspe za volanom :^^
pričaj sve što znaš
reci dal je boli
sad rastanak naš
ali nemoj lažnu
nadu da mi daaš.
pozdravi je pozdraviii
volim je ko preee
eh da mogu poslati joj suzeee
suze bi joj rekle sveeeee
suze pričaju :o
sto ne zoves? Ostavit cu prciju,casna rijec :Dfrakcija wrote:ja napravila tortumaggie13 wrote:Ima li kolaca,norka? Jede mi se slatko ;P
2014-04-12
evo guram komad u ekran.maggie13 wrote:sto ne zoves? Ostavit cu prciju,casna rijec :Dfrakcija wrote:ja napravila tortumaggie13 wrote:Ima li kolaca,norka? Jede mi se slatko ;P
2016-03-09
kic wrote:nurka je uvijek online, i kad je predugo onda se odjavi pa ponovno ulogira čisto da ne zaspe za volanom :^^
Sinoć sam zaćorila online...svladalo me :D
Guest- Guest
ja se nisam htjela logirat jer sam bila pre popularna sinoćNoor wrote:kic wrote:nurka je uvijek online, i kad je predugo onda se odjavi pa ponovno ulogira čisto da ne zaspe za volanom :^^
Sinoć sam zaćorila online...svladalo me :D
2016-03-09
maggie13 wrote:Ima li kolaca,norka? Jede mi se slatko ;P
Ne radim ih u zadnje vrijeme...draze mi je voce.
Kolaci zimi idu bolje ;)
Guest- Guest
pa da ja lizem..e,necu..hocu posluzeno na finom tanjuricu,il'nista :Dfrakcija wrote:evo guram komad u ekran.maggie13 wrote:sto ne zoves? Ostavit cu prciju,casna rijec :Dfrakcija wrote:ja napravila tortumaggie13 wrote:Ima li kolaca,norka? Jede mi se slatko ;P
2014-04-12
znam,ali zahladilo je ;@Noor wrote:maggie13 wrote:Ima li kolaca,norka? Jede mi se slatko ;P
Ne radim ih u zadnje vrijeme...draze mi je voce.
Kolaci zimi idu bolje ;)
2014-04-12
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 43 of 50