Turska kupelj (chat)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
Dobro, nećemo sad pretjerivati ali brate mili ti si s đangom- pretjerala :Dfrakcija wrote:
i drveće i četnike i naše i njihove..jalta jalta..neka cijeli ooovaj svijeet sad sjaaa u suuncuu..
Guest- Guest
ubio?frakcija wrote:pa ne bi u mirnodopskim uslovima..ali kad bi bilo ili-ili..koga bi ti od četnika?prckov wrote:evo sam malo izgubio boju kad procitah stab ti grlilafrakcija wrote:prckooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooprckov wrote: to ti mene na sabahu mucis
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
oblj-ubioprckov wrote:ubio?frakcija wrote:pa ne bi u mirnodopskim uslovima..ali kad bi bilo ili-ili..koga bi ti od četnika?prckov wrote:evo sam malo izgubio boju kad procitah stab ti grlilafrakcija wrote:prckooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooprckov wrote: to ti mene na sabahu mucis
ma potapšao, eto.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
reci joj recimativka wrote:Dobro, nećemo sad pretjerivati ali brate mili ti si s đangom- pretjerala :Dfrakcija wrote:
i drveće i četnike i naše i njihove..jalta jalta..neka cijeli ooovaj svijeet sad sjaaa u suuncuu..
2014-04-19
ja od srba cijenim strotrbrgh voteva iz hiz nejm ali on nije cetnik. On mi je super.frakcija wrote:oblj-ubioprckov wrote:ubio?frakcija wrote:pa ne bi u mirnodopskim uslovima..ali kad bi bilo ili-ili..koga bi ti od četnika?prckov wrote:evo sam malo izgubio boju kad procitah stab ti grlilafrakcija wrote:
prckoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ma potapšao, eto.
A od cetnika brate ne bi ni jednog, skrooooooz smo opozit
2014-04-19
jaoj kako ste closeminded sad.
ok ne bi grlila đangu ni da je ili -ili..eto sad sam poštena ko i vi.
2016-03-09
Ja sam rekla da bih bilo koga u tom trenutku pa si se narugala...frakcija wrote:
Guest- Guest
pa nisam se rugala, neko mi stvarno taka faca.mativka wrote:Ja sam rekla da bih bilo koga u tom trenutku pa si se narugala...frakcija wrote:
2016-03-09
ma dobro eto, zagrlio bi ga I ja...samo mozda bi ga nesvjesno udavio od dragostifrakcija wrote:jaoj kako ste closeminded sad.
2014-04-19
hahaha ako te uvatimfrakcija wrote:pa nisam se rugala, neko mi stvarno taka faca.mativka wrote:Ja sam rekla da bih bilo koga u tom trenutku pa si se narugala...frakcija wrote:
2014-04-19
Od kurjih očiju do davljenja, zbilja nisam u vašoj priči i stanju uma :D
Guest- Guest
kud nas vjetar nosi, poremećeni tok svijesti.mativka wrote:Od kurjih očiju do davljenja, zbilja nisam u vašoj priči i stanju uma :D
2016-03-09
ja tek usto otvorim forum kad ona grli danga I neki crni dim ispusta , kad nisam umromativka wrote:Imam osjećaj da nije dobar osjećaj :Dprckov wrote:
reci joj reci
2014-04-19
To je odličan tok :)frakcija wrote:
kud nas vjetar nosi, poremećeni tok svijesti.
Laka noć :)
Guest- Guest
fali ti strastimativka wrote:Od kurjih očiju do davljenja, zbilja nisam u vašoj priči i stanju uma :D
2014-04-19
neću više nikad.prckov wrote:ja tek usto otvorim forum kad ona grli danga I neki crni dim ispusta , kad nisam umromativka wrote:Imam osjećaj da nije dobar osjećaj :Dprckov wrote:
reci joj reci
2016-03-09
noćmativka wrote:To je odličan tok :)frakcija wrote:
kud nas vjetar nosi, poremećeni tok svijesti.
Laka noć :)
2016-03-09
Mate, ona ti je pogubljenamativka wrote:Od kurjih očiju do davljenja, zbilja nisam u vašoj priči i stanju uma :D
Vis da je crvenka u cetalje svrstala
Nije ona ko ti i ja, i ..tetka
dijagram-
2015-08-09
haha samo si moja I tocka, te ruke hrle samo mene da grlefrakcija wrote:neću više nikad.prckov wrote:ja tek usto otvorim forum kad ona grli danga I neki crni dim ispusta , kad nisam umromativka wrote:Imam osjećaj da nije dobar osjećaj :Dprckov wrote:
reci joj reci
2014-04-19
dačija?prckov wrote:haha samo si moja I tocka, te ruke hrle samo mene da grlefrakcija wrote:neću više nikad.prckov wrote:ja tek usto otvorim forum kad ona grli danga I neki crni dim ispusta , kad nisam umromativka wrote:Imam osjećaj da nije dobar osjećaj :Dprckov wrote:
reci joj reci
2016-03-09
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 23 of 50