Turska kupelj (chat)
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...maggie13 wrote:Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
OpaaaRegoč wrote:Opa, tu se i parovi formirali, a ja dangubim s onom moronkom na Istri.
2014-04-19
ja liepo i sa hooli, i crvenkom, i mativkom, sa svima:)frakcija wrote:a prije sam lijepo razgovarala s dijagramom..onda sam podivljala..prckov wrote:ma pusti, svi bi oni ali se neki boju, a nece zbog mene mozda, lopovi su to...a I megi drzi pod kontrolom hahafrakcija wrote:neće on na me..ti misliš da bi svak na me..a nije to tako..ja san njemu previše greza kamenjarka i blitvarka, a on meni mlitav pa ja još gore.prckov wrote:megi, ovaj ti dajagram sve ljubi okolo, reci mu da slucajno ne krece u moju frakciju
neke tetke, cmok, sele, poso, kuća..bezze ..boorrring.
ne znam štamie?
lako je svima sa mnom kad sam vaki
dijagram-
2015-08-09
skuhaj mu pastasutumaggie13 wrote:Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...maggie13 wrote:Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
2014-04-19
umjesto da je na strazimaggie13 wrote:Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...maggie13 wrote:Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
dijagram-
2015-08-09
ko je hoolidijagram wrote:ja liepo i sa hooli, i crvenkom, i mativkom, sa svima:)frakcija wrote:a prije sam lijepo razgovarala s dijagramom..onda sam podivljala..prckov wrote:ma pusti, svi bi oni ali se neki boju, a nece zbog mene mozda, lopovi su to...a I megi drzi pod kontrolom hahafrakcija wrote:neće on na me..ti misliš da bi svak na me..a nije to tako..ja san njemu previše greza kamenjarka i blitvarka, a on meni mlitav pa ja još gore.prckov wrote:megi, ovaj ti dajagram sve ljubi okolo, reci mu da slucajno ne krece u moju frakciju
ne znam štamie?
2014-04-19
Diji ili regiju? :Dprckov wrote:skuhaj mu pastasutumaggie13 wrote:Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...maggie13 wrote:Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
2014-04-12
nestasno mojefrakcija wrote:
ja bi sve raščupala i razbarušila.
2014-04-19
Diji ili regiju? :Dprckov wrote:skuhaj mu pastasutumaggie13 wrote:Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...maggie13 wrote:Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
2014-04-12
neka navodno bumbarka iz vodnjana , klice se spasenijaprckov wrote:ko je hoolidijagram wrote:ja liepo i sa hooli, i crvenkom, i mativkom, sa svima:)frakcija wrote:a prije sam lijepo razgovarala s dijagramom..onda sam podivljala..prckov wrote:ma pusti, svi bi oni ali se neki boju, a nece zbog mene mozda, lopovi su to...a I megi drzi pod kontrolom hahafrakcija wrote:
neće on na me..ti misliš da bi svak na me..a nije to tako..ja san njemu previše greza kamenjarka i blitvarka, a on meni mlitav pa ja još gore.
ne znam štamie?
dijagram-
2015-08-09
Pobjegao,al'ne zamjeram mu ;Ddijagram wrote:umjesto da je na strazimaggie13 wrote:Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...maggie13 wrote:Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
2014-04-12
...haha...neznan ti to jamaggie13 wrote:Diji ili regiju? :Dprckov wrote:skuhaj mu pastasutumaggie13 wrote:Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...maggie13 wrote:Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
2014-04-19
nastavit ce on sutra, samo da malo oci sklopimaggie13 wrote:Pobjegao,al'ne zamjeram mu ;Ddijagram wrote:umjesto da je na strazimaggie13 wrote:Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...maggie13 wrote:Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
dijagram-
2015-08-09
di nju nadostedijagram wrote:neka navodno bumbarka iz vodnjana , klice se spasenijaprckov wrote:ko je hoolidijagram wrote:ja liepo i sa hooli, i crvenkom, i mativkom, sa svima:)frakcija wrote:a prije sam lijepo razgovarala s dijagramom..onda sam podivljala..prckov wrote:
ma pusti, svi bi oni ali se neki boju, a nece zbog mene mozda, lopovi su to...a I megi drzi pod kontrolom haha
ne znam štamie?
2014-04-19
ona je nasla nasprckov wrote:di nju nadostedijagram wrote:neka navodno bumbarka iz vodnjana , klice se spasenijaprckov wrote:ko je hoolidijagram wrote:ja liepo i sa hooli, i crvenkom, i mativkom, sa svima:)frakcija wrote:
a prije sam lijepo razgovarala s dijagramom..onda sam podivljala..
ne znam štamie?
detektirala silnu ustasiju na forumu
dijagram-
2015-08-09
NijedNom..volim ja na gotovo ;)))prckov wrote:...haha...neznan ti to jamaggie13 wrote:Diji ili regiju? :Dprckov wrote:skuhaj mu pastasutumaggie13 wrote:Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:
bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...
2014-04-12
srića da megi intervenira..da čet ne dođe na zao glas..ja se nemrem skontrolirat.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nema odmora dok traje obnova ;Ddijagram wrote:nastavit ce on sutra, samo da malo oci sklopimaggie13 wrote:Pobjegao,al'ne zamjeram mu ;Ddijagram wrote:umjesto da je na strazimaggie13 wrote:Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:
bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...
2014-04-12
Ti si nas nole...dominises ;Dfrakcija wrote:srića da megi intervenira..da čet ne dođe na zao glas..ja se nemrem skontrolirat.
2014-04-12
Sad ce u carstvu morfeja vuci za kikice zlu prljavu partizancurumaggie13 wrote:Nema odmora dok traje obnova ;Ddijagram wrote:nastavit ce on sutra, samo da malo oci sklopimaggie13 wrote:Pobjegao,al'ne zamjeram mu ;Ddijagram wrote:umjesto da je na strazimaggie13 wrote:
Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)
dijagram-
2015-08-09
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 25 of 50