Turska kupelj (chat)
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
dačija?prckov wrote:haha samo si moja I tocka, te ruke hrle samo mene da grlefrakcija wrote:neću više nikad.prckov wrote:ja tek usto otvorim forum kad ona grli danga I neki crni dim ispusta , kad nisam umromativka wrote:Imam osjećaj da nije dobar osjećaj :Dprckov wrote:
reci joj reci
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
:Ddijagram wrote:Mate, ona ti je pogubljenamativka wrote:Od kurjih očiju do davljenja, zbilja nisam u vašoj priči i stanju uma :D
Vis da je crvenka u cetalje svrstala
Nije ona ko ti i ja, i ..tetka
2014-04-12
ljube, ti si dosla po svoju pusu za laku noc, ma bit ce i dvi za tebemaggie13 wrote::Ddijagram wrote:Mate, ona ti je pogubljenamativka wrote:Od kurjih očiju do davljenja, zbilja nisam u vašoj priči i stanju uma :D
dijagram-
2015-08-09
kad ne idem lec ;)dijagram wrote:ljube, ti si dosla po svoju pusu za laku noc, ma bit ce i dvi za tebemaggie13 wrote::Ddijagram wrote:Mate, ona ti je pogubljenamativka wrote:Od kurjih očiju do davljenja, zbilja nisam u vašoj priči i stanju uma :D
2014-04-12
takofrakcija wrote:dačija?prckov wrote:haha samo si moja I tocka, te ruke hrle samo mene da grlefrakcija wrote:neću više nikad.prckov wrote:ja tek usto otvorim forum kad ona grli danga I neki crni dim ispusta , kad nisam umromativka wrote:
Imam osjećaj da nije dobar osjećaj :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ni meni se ne spimaggie13 wrote:kad ne idem lec ;)dijagram wrote:ljube, ti si dosla po svoju pusu za laku noc, ma bit ce i dvi za tebemaggie13 wrote::Ddijagram wrote:Mate, ona ti je pogubljenamativka wrote:Od kurjih očiju do davljenja, zbilja nisam u vašoj priči i stanju uma :D
mozda zadrijemam za koju minutu,nikad se ne zna,dodje to iznenada
dijagram-
2015-08-09
prckov wrote:takofrakcija wrote:dačija?prckov wrote:haha samo si moja I tocka, te ruke hrle samo mene da grlefrakcija wrote:neću više nikad.prckov wrote:
ja tek usto otvorim forum kad ona grli danga I neki crni dim ispusta , kad nisam umro
2016-03-09
megi, ovaj ti dajagram sve ljubi okolo, reci mu da slucajno ne krece u moju frakciju
2014-04-19
hahahaha prekrasnofrakcija wrote:prckov wrote:takofrakcija wrote:dačija?prckov wrote:haha samo si moja I tocka, te ruke hrle samo mene da grlefrakcija wrote:
neću više nikad.
2014-04-19
neće on na me..ti misliš da bi svak na me..a nije to tako..ja san njemu previše greza kamenjarka i blitvarka, a on meni mlitav pa ja još gore.prckov wrote:megi, ovaj ti dajagram sve ljubi okolo, reci mu da slucajno ne krece u moju frakciju
neke tetke, cmok, sele, poso, kuća..bezze ..boorrring.
2016-03-09
Ne brini nista,sve pod kontrolom...;)prckov wrote:megi, ovaj ti dajagram sve ljubi okolo, reci mu da slucajno ne krece u moju frakciju
2014-04-12
Nema spavanja ;Ddijagram wrote:ni meni se ne spimaggie13 wrote:kad ne idem lec ;)dijagram wrote:ljube, ti si dosla po svoju pusu za laku noc, ma bit ce i dvi za tebemaggie13 wrote::Ddijagram wrote:
Mate, ona ti je pogubljena
2014-04-12
nema, samo cemo zajebavati prcka i frakciju da ne budu samimaggie13 wrote:Nema spavanja ;Ddijagram wrote:ni meni se ne spimaggie13 wrote:kad ne idem lec ;)dijagram wrote:ljube, ti si dosla po svoju pusu za laku noc, ma bit ce i dvi za tebemaggie13 wrote:
:D
dijagram-
2015-08-09
ma pusti, svi bi oni ali se neki boju, a nece zbog mene mozda, lopovi su to...a I megi drzi pod kontrolom hahafrakcija wrote:neće on na me..ti misliš da bi svak na me..a nije to tako..ja san njemu previše greza kamenjarka i blitvarka, a on meni mlitav pa ja još gore.prckov wrote:megi, ovaj ti dajagram sve ljubi okolo, reci mu da slucajno ne krece u moju frakciju
2014-04-19
a prije sam lijepo razgovarala s dijagramom..onda sam podivljala..prckov wrote:ma pusti, svi bi oni ali se neki boju, a nece zbog mene mozda, lopovi su to...a I megi drzi pod kontrolom hahafrakcija wrote:neće on na me..ti misliš da bi svak na me..a nije to tako..ja san njemu previše greza kamenjarka i blitvarka, a on meni mlitav pa ja još gore.prckov wrote:megi, ovaj ti dajagram sve ljubi okolo, reci mu da slucajno ne krece u moju frakciju
ne znam štamie?
2016-03-09
Opa, tu se i parovi formirali, a ja dangubim s onom moronkom na Istri.
Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
2014-04-12
bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...maggie13 wrote:Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
dijagram-
2015-08-09
Ahahaha..frakci i ja,prci&dijoRegoč wrote:Opa, tu se i parovi formirali, a ja dangubim s onom moronkom na Istri.
2014-04-12
ne znam sreco, da se nisi zaljubila?frakcija wrote:a prije sam lijepo razgovarala s dijagramom..onda sam podivljala..prckov wrote:ma pusti, svi bi oni ali se neki boju, a nece zbog mene mozda, lopovi su to...a I megi drzi pod kontrolom hahafrakcija wrote:neće on na me..ti misliš da bi svak na me..a nije to tako..ja san njemu previše greza kamenjarka i blitvarka, a on meni mlitav pa ja još gore.prckov wrote:megi, ovaj ti dajagram sve ljubi okolo, reci mu da slucajno ne krece u moju frakciju
ne znam štamie?
2014-04-19
Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)dijagram wrote:bojim se kamenjarki, ti znas stanje pa,...maggie13 wrote:Dijagrame,vrati se..nece te ni'ko;@
2014-04-12
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 24 of 50