Turska kupelj (chat)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
A ne pratim ove s VIP-a, samo smiješne :Dfrakcija wrote:
a moooraš. zakobajagi.
Guest- Guest
mala nasa mudrica, mamino dite:)mativka wrote:Ja ne bih niti jednog...No, ne bih rekla za njega da je četnik (rumenog), samo onako da vidi priliku da piše pizdarije :)frakcija wrote:kojeg četnika sa fouma biste zagrlili kad bi baš morali?
ja đangu.
dijagram-
2015-08-09
Da si bio malo mudriji danas bih te zvala: tatice :Ddijagram wrote:
mala nasa mudrica, mamino dite:)
Guest- Guest
nije fer..neka onda grli crvenog.dijagram wrote:mala nasa mudrica, mamino dite:)mativka wrote:Ja ne bih niti jednog...No, ne bih rekla za njega da je četnik (rumenog), samo onako da vidi priliku da piše pizdarije :)frakcija wrote:kojeg četnika sa fouma biste zagrlili kad bi baš morali?
ja đangu.
koga bi ti dijagrame, ono da je ili-ili?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
pa kolko taj lik uopće ima banki =?mativka wrote:Da si bio malo mudriji danas bih te zvala: tatice :Ddijagram wrote:
2016-03-09
ma zlato moje si ti, nema takvih nadaleko:)mativka wrote:Da si bio malo mudriji danas bih te zvala: tatice :Ddijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
Nečem ja nikoga grliti, imam alergiju na takve stvari :) Al ako je zeza u pitanju - može :)frakcija wrote:
nije fer..neka onda grli crvenog.
Guest- Guest
obecala mi je tetku,al kako vidis stanje, i nisam nesto zainteresiran vise:)frakcija wrote:nije fer..neka onda grli crvenog.dijagram wrote:mala nasa mudrica, mamino dite:)mativka wrote:Ja ne bih niti jednog...No, ne bih rekla za njega da je četnik (rumenog), samo onako da vidi priliku da piše pizdarije :)frakcija wrote:kojeg četnika sa fouma biste zagrlili kad bi baš morali?
ja đangu.
koga bi ti dijagrame, ono da je ili-ili?
dijagram-
2015-08-09
50frakcija wrote:pa kolko taj lik uopće ima banki =?mativka wrote:Da si bio malo mudriji danas bih te zvala: tatice :Ddijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
oččeš! kad sam ja đangu sad moraš i ti.mativka wrote:Nečem ja nikoga grliti, imam alergiju na takve stvari :) Al ako je zeza u pitanju - može :)frakcija wrote:
nije fer..neka onda grli crvenog.
2016-03-09
frakcija wrote:
oččeš! kad sam ja đangu sad moraš i ti.
Što si napravila???????
O, Frakcijo Božja, nisi valjda?!
Guest- Guest
hipotecki..mativka wrote:frakcija wrote:
oččeš! kad sam ja đangu sad moraš i ti.
Što si napravila???????
O, Frakcijo Božja, nisi valjda?!
sad budi kolegijalna i priznaj da bi zagrlila crvenog kad bi bilo ili-ili.
točka..
2016-03-09
Ma, umiljato janje, kad odraste par ovca..khm...jel :Ddijagram wrote:
obecala mi je tetku,al kako vidis stanje, i nisam nesto zainteresiran vise:)
Guest- Guest
to ti mene na sabahu mucis
2014-04-18
prckooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooprckov wrote: to ti mene na sabahu mucis
2016-03-09
Pa svakoga bih...i to je realno :)frakcija wrote:
hipotecki..
točka..
Guest- Guest
i drveće i četnike i naše i njihove..jalta jalta..neka cijeli ooovaj svijeet sad sjaaa u suuncuu..mativka wrote:Pa svakoga bih...i to je realno :)frakcija wrote:
hipotecki..
točka..
2016-03-09
Hahaha, dominira:Dprckov wrote: to ti mene na sabahu mucis
2014-04-11
evo sam malo izgubio boju kad procitah stab ti grlilafrakcija wrote:prckooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooprckov wrote: to ti mene na sabahu mucis
2014-04-18
pa ne bi u mirnodopskim uslovima..ali kad bi bilo ili-ili..koga bi ti od četnika?prckov wrote:evo sam malo izgubio boju kad procitah stab ti grlilafrakcija wrote:prckooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooprckov wrote: to ti mene na sabahu mucis
2016-03-09
Dobro, nećemo sad pretjerivati ali brate mili ti si s đangom- pretjerala :Dfrakcija wrote:
i drveće i četnike i naše i njihove..jalta jalta..neka cijeli ooovaj svijeet sad sjaaa u suuncuu..
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 22 of 50