Turska kupelj (chat)
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
ja ne volim saksofon..jedan mali svira..dijagram wrote:i more se probudit ko frizider il saksijafrakcija wrote:goge može sakrit genitalije između bedara pa pari dlakavo žensko na plaži.dijagram wrote:bolje ti ide kad onu, kako se zove,..goge,..e gogefrakcija wrote:tko je milan, ja sam milan, on je milan blenton..dijagram wrote:
crveni jes to ti
pa mogu i ja tako i sve..
rađe gitara, može i citra ili lira
ukinili liru sad euro.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
moze gitara, Ibanez, bas je fina,frakcija wrote:ja ne volim saksofon..jedan mali svira..dijagram wrote:i more se probudit ko frizider il saksijafrakcija wrote:goge može sakrit genitalije između bedara pa pari dlakavo žensko na plaži.dijagram wrote:bolje ti ide kad onu, kako se zove,..goge,..e gogefrakcija wrote:
tko je milan, ja sam milan, on je milan blenton..
pa mogu i ja tako i sve..
rađe gitara, može i citra ili lira
ukinili liru sad euro.
dijagram-
2015-08-09
a možda je nepristojno bit skroz glup?
jel to crveni ikad pomislio?
njega nikad to nije malo sramota.
on se još hvali.
on se još hvali.
2016-03-09
ne misli on, samo pisefrakcija wrote:a možda je nepristojno bit skroz glup?
on se još hvali.
i ponavlja
i voli marcela
dijagram-
2015-08-09
ma prenapadno je to..osjećaje nikada ne krijedijagram wrote:ne misli on, samo pisefrakcija wrote:a možda je nepristojno bit skroz glup?
on se još hvali.
i ponavlja
i voli marcela
mogao bi mu prići taktičnije..mogao bi bit zad
sve sam sad izbrisala što sam pisala jer to čita tre isto
možda on ima nisku toleranciju na glupost..ha?
2016-03-09
tre je zakon, moja ekipafrakcija wrote:ma prenapadno je to..osjećaje nikada ne krijedijagram wrote:ne misli on, samo pisefrakcija wrote:a možda je nepristojno bit skroz glup?
on se još hvali.
i ponavlja
i voli marcela
poklonis mu ognjista i sve tolerira
dijagram-
2015-08-09
a koja će onda bit moja ognjišta?dijagram wrote:tre je zakon, moja ekipafrakcija wrote:ma prenapadno je to..osjećaje nikada ne krijedijagram wrote:ne misli on, samo pisefrakcija wrote:a možda je nepristojno bit skroz glup?
on se još hvali.
i ponavlja
i voli marcela
2016-03-09
ne znam, on ce tebi nesto o bloomu, il sto iz matkefrakcija wrote:a koja će onda bit moja ognjišta?dijagram wrote:tre je zakon, moja ekipafrakcija wrote:ma prenapadno je to..osjećaje nikada ne krijedijagram wrote:ne misli on, samo pisefrakcija wrote:a možda je nepristojno bit skroz glup?
on se još hvali.
i ponavlja
i voli marcela
dijagram-
2015-08-09
Crveni je samo nesretan i nezadovoljan ispraznim zivotom,a peru ga i patriotska previranja..nije to sve lako proziljavat...glupira se da izdrzi B-S
2014-04-12
ja ga točno vizualiziram kako valja lopticu iz nosa spontano i neopterećeno..kad nešto iskljucamaggie13 wrote:Crveni je samo nesretan i nezadovoljan ispraznim zivotom,a peru ga i patriotska previranja..nije to sve lako proziljavat...glupira se da izdrzi B-S
2016-03-09
ne samo tomaggie13 wrote:Crveni je samo nesretan i nezadovoljan ispraznim zivotom,a peru ga i patriotska previranja..nije to sve lako proziljavat...glupira se da izdrzi B-S
jos ima barem 5% forumasa kojima je jako zabavan:)
dijagram-
2015-08-09
Hmmm,mislis? Ili je opsesivno-kompulzivna picajzla ;@frakcija wrote:ja ga točno vizualiziram kako valja lopticu iz nosa spontano i neopterećeno..kad nešto iskljucamaggie13 wrote:Crveni je samo nesretan i nezadovoljan ispraznim zivotom,a peru ga i patriotska previranja..nije to sve lako proziljavat...glupira se da izdrzi B-S
2014-04-12
ne vidim ga tako..maggie13 wrote:Hmmm,mislis? Ili je opsesivno-kompulzivna picajzla ;@frakcija wrote:ja ga točno vizualiziram kako valja lopticu iz nosa spontano i neopterećeno..kad nešto iskljucamaggie13 wrote:Crveni je samo nesretan i nezadovoljan ispraznim zivotom,a peru ga i patriotska previranja..nije to sve lako proziljavat...glupira se da izdrzi B-S
2016-03-09
Meni je crveni (jel to onaj lik s Charliem na avataru?) baš simpa :)
Guest- Guest
ja bi njega namlatila da vidim šta će mu bit i kakva bi mu onda bila frizura.mativka wrote:Meni je crveni (jel to onaj lik s Charliem na avataru?) baš simpa :)
2016-03-09
Hahahhaha, dovoljno bi bilo zaliti ga vodom u kojoj si noge točala :Dfrakcija wrote:ja bi njega namlatila da vidim šta će mu bit i kakva bi mu onda bila frizura.mativka wrote:Meni je crveni (jel to onaj lik s Charliem na avataru?) baš simpa :)
Ne znam za vas, ali uz njega se uvijek nasmijem, valjda jer ga ne shvaćam ozbiljno iako mu je doza sarkazma onako umjerena :)
Guest- Guest
on ti je malo četnik, pa ti grli.mativka wrote:Hahahhaha, dovoljno bi bilo zaliti ga vodom u kojoj si noge točala :Dfrakcija wrote:ja bi njega namlatila da vidim šta će mu bit i kakva bi mu onda bila frizura.mativka wrote:Meni je crveni (jel to onaj lik s Charliem na avataru?) baš simpa :)
Ne znam za vas, ali uz njega se uvijek nasmijem, valjda jer ga ne shvaćam ozbiljno iako mu je doza sarkazma onako umjerena :)
2016-03-09
kojeg četnika sa fouma biste zagrlili kad bi baš morali?
ja đangu.
ja đangu.
2016-03-09
Ja ne bih niti jednog...No, ne bih rekla za njega da je četnik (rumenog), samo onako da vidi priliku da piše pizdarije :)frakcija wrote:kojeg četnika sa fouma biste zagrlili kad bi baš morali?
ja đangu.
Guest- Guest
a moooraš. zakobajagi.mativka wrote:Ja ne bih niti jednog...No, ne bih rekla za njega da je četnik (rumenog), samo onako da vidi priliku da piše pizdarije :)frakcija wrote:kojeg četnika sa fouma biste zagrlili kad bi baš morali?
ja đangu.
2016-03-09
A ne pratim ove s VIP-a, samo smiješne :Dfrakcija wrote:
a moooraš. zakobajagi.
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 21 of 50