ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
maggie13 wrote:to je specificni kolorit obiteljskih odnosa u svakoj obitelji..;)frakcija wrote:a nemamo mi baš neki odnos ujac-nećakinja..nego više ko ludi stariji brat i manita mlađa sestra..uvik jedno drugome saplećemo i činimo šimije jedan od drugoga..maggie13 wrote:
moj ujac bi meni sve dao..tako da..;)
Ja idem..gud najt ;)))
gud najt, mun
Guest- Guest
darla- Admin
2015-10-22
Re: ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
a pošto sad prodaju maslinovo uje domaće,ono koje kupuju u Lidlu po 30 kuna litra pa pretaču?
Inače,usluga i ponuda nikakva a prošla su vremena kada lova padne sa neba,trebalo bi nešto malo i raditi.
Oko mene svako malo toplice,vinske ceste itd.Nek dođu ovdje učit kako se uz normalne cijene može dosta zaraditi.I svi zadovoljni.
Inače,usluga i ponuda nikakva a prošla su vremena kada lova padne sa neba,trebalo bi nešto malo i raditi.
Oko mene svako malo toplice,vinske ceste itd.Nek dođu ovdje učit kako se uz normalne cijene može dosta zaraditi.I svi zadovoljni.
vili40-
2015-08-02
darla wrote:Regoč wrote:I more je voda. Dobro, slana voda, ali ipak voda.
Samo je jedno more, ostalo su vode .
Todorić se ne žali na vanpansionsku potrošnju, sky cola od pola litre ide ko alva po šest i po kuna, a nabavna cijena joj je kunu i dvadeset lipa.
konzum u hvaru...
bio sam u tom konzumu ali se ne sjecam tog natpisa, sta ti radis na hvaruDread_Pirate_Roberts wrote:
konzum u hvaru...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ljetujem već 15 godina...
U Istri sam bio puno zadovoljniji cienama, mislim (barem ja nisam naišao na to) da nema pretjerivanja kao u Dalmaciji, da ne spominjem da su puno poslovniji. Ne kažem da vole što smo došli pa "samo stvaramo gužvu", ali barem ne pokazuju da im idemo na živce.
ero kaze da ste saveznici sa Turcima,pa eto,u Svabiji ima ponuda ljetovanja u Turskoj 120 Ojra tjedan dana polupansion..navali narode..
Guest- Guest
U Istri je uvek bilo drugačije.Regoč wrote:U Istri sam bio puno zadovoljniji cienama, mislim (barem ja nisam naišao na to) da nema pretjerivanja kao u Dalmaciji, da ne spominjem da su puno poslovniji. Ne kažem da vole što smo došli pa "samo stvaramo gužvu", ali barem ne pokazuju da im idemo na živce.
Nude besplatno leto vanje za dete do 26 godina.bogomdani wrote:ero kaze da ste saveznici sa Turcima,pa eto,u Svabiji ima ponuda ljetovanja u Turskoj 120 Ojra tjedan dana polupansion..navali narode..
Uz obaveznu pratnju roditelja.dzango wrote:Nude besplatno leto vanje za dete do 26 godina.bogomdani wrote:ero kaze da ste saveznici sa Turcima,pa eto,u Svabiji ima ponuda ljetovanja u Turskoj 120 Ojra tjedan dana polupansion..navali narode..
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
ero,ti zabavis roditelje,dok ja poffalim to dete od 26 godina..naravno ako je zensko...Eroo wrote:Uz obaveznu pratnju roditelja.dzango wrote:Nude besplatno leto vanje za dete do 26 godina.bogomdani wrote:ero kaze da ste saveznici sa Turcima,pa eto,u Svabiji ima ponuda ljetovanja u Turskoj 120 Ojra tjedan dana polupansion..navali narode..
Guest- Guest
naš turizam i nalikuje na Todorića,ponuda nikakva,roba žmnj kvalitete po max cijenama,beskrajna čekanja jer nema dovoljno radnika a i te malobrojne plaća kao da i ne plaća,mušterije izlaze van pa se kunu "nikada više" itd.Jedino zadovoljan on.udba wrote:Todorić se ne žali na vanpansionsku potrošnju, sky cola od pola litre ide ko alva po šest i po kuna, a nabavna cijena joj je kunu i dvadeset lipa.
vili40-
2015-08-02
Vodi tata sina idiota.Eroo wrote:Uz obaveznu pratnju roditelja.dzango wrote:Nude besplatno leto vanje za dete do 26 godina.bogomdani wrote:ero kaze da ste saveznici sa Turcima,pa eto,u Svabiji ima ponuda ljetovanja u Turskoj 120 Ojra tjedan dana polupansion..navali narode..
dzango wrote:Vodi tata sina idiota.Eroo wrote:Uz obaveznu pratnju roditelja.dzango wrote:Nude besplatno leto vanje za dete do 26 godina.bogomdani wrote:ero kaze da ste saveznici sa Turcima,pa eto,u Svabiji ima ponuda ljetovanja u Turskoj 120 Ojra tjedan dana polupansion..navali narode..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Kakve veze ima ako je svaka godina rekordna. Eno ni Todoriću ništa ne fali.vili40 wrote:naš turizam i nalikuje na Todorića,ponuda nikakva,roba žmnj kvalitete po max cijenama,beskrajna čekanja jer nema dovoljno radnika a i te malobrojne plaća kao da i ne plaća,mušterije izlaze van pa se kunu "nikada više" itd.Jedino zadovoljan on.udba wrote:Todorić se ne žali na vanpansionsku potrošnju, sky cola od pola litre ide ko alva po šest i po kuna, a nabavna cijena joj je kunu i dvadeset lipa.
frakcija wrote:dzango wrote:Vodi tata sina idiota.Eroo wrote:Uz obaveznu pratnju roditelja.dzango wrote:Nude besplatno leto vanje za dete do 26 godina.bogomdani wrote:ero kaze da ste saveznici sa Turcima,pa eto,u Svabiji ima ponuda ljetovanja u Turskoj 120 Ojra tjedan dana polupansion..navali narode..
E, sad, baš! Nije tako, ponuda i usluga su solidne, da ima prostora za unaprjeđenje ima, ali to što si opisao ne stoji kao opći dojam.vili40 wrote:naš turizam i nalikuje na Todorića,ponuda nikakva,roba žmnj kvalitete po max cijenama,beskrajna čekanja jer nema dovoljno radnika a i te malobrojne plaća kao da i ne plaća,mušterije izlaze van pa se kunu "nikada više" itd.Jedino zadovoljan on.udba wrote:Todorić se ne žali na vanpansionsku potrošnju, sky cola od pola litre ide ko alva po šest i po kuna, a nabavna cijena joj je kunu i dvadeset lipa.
pa rekao sam da je u takvoj igri samo Todorić zadovoljan dok je sve ostalo na izdisaju.dzango wrote:Kakve veze ima ako je svaka godina rekordna. Eno ni Todoriću ništa ne fali.vili40 wrote:naš turizam i nalikuje na Todorića,ponuda nikakva,roba žmnj kvalitete po max cijenama,beskrajna čekanja jer nema dovoljno radnika a i te malobrojne plaća kao da i ne plaća,mušterije izlaze van pa se kunu "nikada više" itd.Jedino zadovoljan on.udba wrote:Todorić se ne žali na vanpansionsku potrošnju, sky cola od pola litre ide ko alva po šest i po kuna, a nabavna cijena joj je kunu i dvadeset lipa.
A ovi "teški" rekordi su samo rezultat spleta okolnosti,šteta da sad nemamo ministra turizma da se okolo naslikava i valja gluposti.
vili40-
2015-08-02
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» APSURD Evo na što troši prosječna hrvatska obitelj - na poroke i telefone brdo novca, na knjige gotovo ništa
» Brazil osim krize tone u dekadenciju: 45 godina prva dama živi u raskoši i troši nemilice
» Mamić show
» Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
» APSURD Evo na što troši prosječna hrvatska obitelj - na poroke i telefone brdo novca, na knjige gotovo ništa
» Brazil osim krize tone u dekadenciju: 45 godina prva dama živi u raskoši i troši nemilice
» Mamić show
» Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
Page 6 of 11