ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
Uvijek me zanimalo kako je u modrom i crvenom jezeru i to mora da je poprilicno ledeno.
darla- Admin
2015-10-22
Re: ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
bude toplo tamo oko kostanja - kučića di je proširena i sporije teče..tamo su mi dica proplivala..darla wrote:Regoč wrote:Kupao se u Krci, hladnjikavo u početku, ali navikne se čovjek kao i na svaku vodu.
Cetina je led, ledeni, tamo samo skandinavci mogu duze od 5 minuta i to kazem ja koja sam se u nekim boljim danima cijelu godinu kupala u moru .
a tu ima jedna pećina u koju moš uć samo ako skočiš u izvor koji nikad nije poviše 10 stupnjeva..u to smo isto svi skakali sa bidnon dicon..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Iza čistačice neko vrieme ostane čisto, a njegovi se podatci učas izgube iz pamćenja.maggie13 wrote:cistacica ti je 50kn\h..taj covjek ipak ima vise znanja od iste B-)Regoč wrote:Baš i ne, ali ta je lova mogla biti njegova.maggie13 wrote:a,daaj,popio bi vise za taj sat vremena 8-)Regoč wrote:Za 50 kn bi imao posao, ovako se satima nije maknuo.
Oprostite mi,drage ciste :)
ja bi te vodila za te pare u babe mandine provat fritule, pa u tonkice provat vino, pabacit partiju šijavice u ribara..to bi ti bio upad u autohtoni svijetRegoč wrote:Iza čistačice neko vrieme ostane čisto, a njegovi se podatci učas izgube iz pamćenja.maggie13 wrote:cistacica ti je 50kn\h..taj covjek ipak ima vise znanja od iste B-)Regoč wrote:Baš i ne, ali ta je lova mogla biti njegova.maggie13 wrote:a,daaj,popio bi vise za taj sat vremena 8-)Regoč wrote:Za 50 kn bi imao posao, ovako se satima nije maknuo.
2016-03-09
bas nije tako..dozivljeno,na putovanju,uvijek ostaje u sjecanju i obogacuje nas..;)Regoč wrote:Iza čistačice neko vrieme ostane čisto, a njegovi se podatci učas izgube iz pamćenja.maggie13 wrote:cistacica ti je 50kn\h..taj covjek ipak ima vise znanja od iste B-)Regoč wrote:Baš i ne, ali ta je lova mogla biti njegova.maggie13 wrote:a,daaj,popio bi vise za taj sat vremena 8-)Regoč wrote:Za 50 kn bi imao posao, ovako se satima nije maknuo.
Trebalo je naci jos dvije obitelji i podijelit tih 200 kn..;D
Btw,jeste u Medenoj?
Last edited by maggie13 on 10/8/2016, 01:06; edited 2 times in total
2014-04-12
frakcija wrote:
bude toplo tamo oko kostanja - kučića di je proširena i sporije teče..tamo su mi dica proplivala..
a tu ima jedna pećina u koju moš uć samo ako skočiš u izvor koji nikad nije poviše 10 stupnjeva..u to smo isto svi skakali sa bidnon dicon..
Ja sam jedne godine nakon soparnika i fine meze skocila kod radmanovih mlinica, kad me tad nije srce okinulo, nece skoro ...
darla- Admin
2015-10-22
Da sam znao, javio bih ti se za boravka u Splitu, osobito radi kupovine vina, onog za osobne potrebe, ne za prodaju turistima. Da budemo načisto, govorimo o 50 ili 200 kn?frakcija wrote:ja bi te vodila za te pare u babe mandine provat fritule, pa u tonkice provat vino, pabacit partiju šijavice u ribara..to bi ti bio upad u autohtoni svijetRegoč wrote:Iza čistačice neko vrieme ostane čisto, a njegovi se podatci učas izgube iz pamćenja.maggie13 wrote:cistacica ti je 50kn\h..taj covjek ipak ima vise znanja od iste B-)Regoč wrote:Baš i ne, ali ta je lova mogla biti njegova.maggie13 wrote:
a,daaj,popio bi vise za taj sat vremena 8-)
a ima puno izvora koji razlade rijeku..triba znat di je koji i to zaobić..tamo oko rm se masu sliva iz ostrvicedarla wrote:frakcija wrote:
bude toplo tamo oko kostanja - kučića di je proširena i sporije teče..tamo su mi dica proplivala..
Ja sam jedne godine nakon soparnika i fine meze skocila kod radmanovih mlinica, kad me tad nije srce okinulo, nece skoro ...
2016-03-09
Vratili smo se doma, nismo više na jugu.
mogu te za vino uputit i mukte ujcu.. ima vjerne mušterije preko 20 god..pa ono..iako meni pari da mu ne ispadne uvik isto..masu je jako vino..opet bolje od kupovnog..ne da on ni meni mukte..al ja nalijem sama demižon kad on spava.Regoč wrote:Da sam znao, javio bih ti se za boravka u Splitu, osobito radi kupovine vina, onog za osobne potrebe, ne za prodaju turistima. Da budemo načisto, govorimo o 50 ili 200 kn?frakcija wrote:ja bi te vodila za te pare u babe mandine provat fritule, pa u tonkice provat vino, pabacit partiju šijavice u ribara..to bi ti bio upad u autohtoni svijetRegoč wrote:Iza čistačice neko vrieme ostane čisto, a njegovi se podatci učas izgube iz pamćenja.maggie13 wrote:cistacica ti je 50kn\h..taj covjek ipak ima vise znanja od iste B-)Regoč wrote:
Baš i ne, ali ta je lova mogla biti njegova.
2016-03-09
skrtac..;Dfrakcija wrote:mogu te za vino uputit i mukte ujcu.. ima vjerne mušterije preko 20 god..pa ono..iako meni pari da mu ne ispadne uvik isto..masu je jako vino..opet bolje od kupovnog..ne da on ni meni mukte..al ja nalijem sama demižon kad on spava.Regoč wrote:Da sam znao, javio bih ti se za boravka u Splitu, osobito radi kupovine vina, onog za osobne potrebe, ne za prodaju turistima. Da budemo načisto, govorimo o 50 ili 200 kn?frakcija wrote:ja bi te vodila za te pare u babe mandine provat fritule, pa u tonkice provat vino, pabacit partiju šijavice u ribara..to bi ti bio upad u autohtoni svijetRegoč wrote:Iza čistačice neko vrieme ostane čisto, a njegovi se podatci učas izgube iz pamćenja.maggie13 wrote:
cistacica ti je 50kn\h..taj covjek ipak ima vise znanja od iste B-)
2014-04-12
Ne može biti isto, ovisi o godini (sunce, kiša, bolesti...), a meni je bitno da je kvalitetno.
Dalmoška posla, moja kuna vriedi više od tvoje. :)maggie13 wrote:skrtac..;Dfrakcija wrote:mogu te za vino uputit i mukte ujcu.. ima vjerne mušterije preko 20 god..pa ono..iako meni pari da mu ne ispadne uvik isto..masu je jako vino..opet bolje od kupovnog..ne da on ni meni mukte..al ja nalijem sama demižon kad on spava.Regoč wrote:Da sam znao, javio bih ti se za boravka u Splitu, osobito radi kupovine vina, onog za osobne potrebe, ne za prodaju turistima. Da budemo načisto, govorimo o 50 ili 200 kn?frakcija wrote:ja bi te vodila za te pare u babe mandine provat fritule, pa u tonkice provat vino, pabacit partiju šijavice u ribara..to bi ti bio upad u autohtoni svijetRegoč wrote:
Iza čistačice neko vrieme ostane čisto, a njegovi se podatci učas izgube iz pamćenja.
Ekipa, laku noć, idem cmoknut Kosjenku pa usnuti!
moj ujac bi meni sve dao..tako da..;)Regoč wrote:Dalmoška posla, moja kuna vriedi više od tvoje. :)maggie13 wrote:skrtac..;Dfrakcija wrote:mogu te za vino uputit i mukte ujcu.. ima vjerne mušterije preko 20 god..pa ono..iako meni pari da mu ne ispadne uvik isto..masu je jako vino..opet bolje od kupovnog..ne da on ni meni mukte..al ja nalijem sama demižon kad on spava.Regoč wrote:Da sam znao, javio bih ti se za boravka u Splitu, osobito radi kupovine vina, onog za osobne potrebe, ne za prodaju turistima. Da budemo načisto, govorimo o 50 ili 200 kn?frakcija wrote:
ja bi te vodila za te pare u babe mandine provat fritule, pa u tonkice provat vino, pabacit partiju šijavice u ribara..to bi ti bio upad u autohtoni svijet
2014-04-12
Pazi joj kosicu..gud najt.;)
Regoč wrote:Ekipa, laku noć, idem cmoknut Kosjenku pa usnuti!
2014-04-12
laku noć, RegočRegoč wrote:Ekipa, laku noć, idem cmoknut Kosjenku pa usnuti!
Guest- Guest
a nemamo mi baš neki odnos ujac-nećakinja..nego više ko ludi stariji brat i manita mlađa sestra..uvik jedno drugome saplećemo i činimo šimije jedan od drugoga..maggie13 wrote:
moj ujac bi meni sve dao..tako da..;)
2016-03-09
to je specificni kolorit obiteljskih odnosa u svakoj obitelji..;)frakcija wrote:a nemamo mi baš neki odnos ujac-nećakinja..nego više ko ludi stariji brat i manita mlađa sestra..uvik jedno drugome saplećemo i činimo šimije jedan od drugoga..maggie13 wrote:
Ja idem..gud najt ;)))
2014-04-12
najti najtmaggie13 wrote:to je specificni kolorit obiteljskih odnosa u svakoj obitelji..;)frakcija wrote:a nemamo mi baš neki odnos ujac-nećakinja..nego više ko ludi stariji brat i manita mlađa sestra..uvik jedno drugome saplećemo i činimo šimije jedan od drugoga..maggie13 wrote:
Ja idem..gud najt ;)))
2016-03-09
maggie13 wrote:to je specificni kolorit obiteljskih odnosa u svakoj obitelji..;)frakcija wrote:a nemamo mi baš neki odnos ujac-nećakinja..nego više ko ludi stariji brat i manita mlađa sestra..uvik jedno drugome saplećemo i činimo šimije jedan od drugoga..maggie13 wrote:
Ja idem..gud najt ;)))
gud najt, mun
Guest- Guest
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» APSURD Evo na što troši prosječna hrvatska obitelj - na poroke i telefone brdo novca, na knjige gotovo ništa
» Brazil osim krize tone u dekadenciju: 45 godina prva dama živi u raskoši i troši nemilice
» Mamić show
» Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
» APSURD Evo na što troši prosječna hrvatska obitelj - na poroke i telefone brdo novca, na knjige gotovo ništa
» Brazil osim krize tone u dekadenciju: 45 godina prva dama živi u raskoši i troši nemilice
» Mamić show
» Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
Page 5 of 11