Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
Di oni vide te tenkove
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/region/foto-voz-pun-tenkova-stao-u-koprivnici-a-sef-stanice-tvrdi-ne-znam-odakle-su-dosli-430931
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/region/foto-voz-pun-tenkova-stao-u-koprivnici-a-sef-stanice-tvrdi-ne-znam-odakle-su-dosli-430931
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
Iz mađarske u Ukrainu, sprema se oluja za Donbas
na rusiju, evo yoda i mabus kao vatreni zagovornici :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Istočni front. .
darth_vader-
2014-04-17
Mislim da će ići na Sokolovac,Poganac,Mučnu,Rasinju i Lepavinu.
Tamošnji živalj se još nije odrekao velikodržavlja. Pitajte,uostalom,Mladena Pavkovića.
Tamošnji živalj se još nije odrekao velikodržavlja. Pitajte,uostalom,Mladena Pavkovića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne ne znaju...normalno da znaju..i bas ce novinarima reci...ovi oklopnjaci mi izgledaju za otpad...vjerojatno u rijeckoj luci iskrcani
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šta mene brige za njih tamo , ja sam za mir , ...samo se smijem ovim novinarima , nerazlikuju tenk od borbenog vozila pješaštvaepikur37 wrote:na rusiju, evo yoda i mabus kao vatreni zagovornici :)
Ovo nešto za dijelove tamo , vidiš da ih je teška ruzina uvatila
https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMP-1
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sve znas...sigurno si ukucao na google popis stanovnistva 1991 opcina Koprivnicajastreb wrote:Mislim da će ići na Sokolovac,Poganac,Mučnu,Rasinju i Lepavinu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sop.Kc znam odlicno i bez Googla.vuksadinare wrote:sve znas...sigurno si ukucao na google popis stanovnistva 1991 opcina Koprivnicajastreb wrote:Mislim da će ići na Sokolovac,Poganac,Mučnu,Rasinju i Lepavinu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zamisli yodu na ruskom frontu :Depikur37 wrote:na rusiju, evo yoda i mabus kao vatreni zagovornici :)
al bez zajebancije, ukri planiraju ne samo na donbas nego i na krim, a na koju stranu god okrenu udarit ce na ruse, naravno bit ce tu i amera i poljaka i hrvata , itd ono, kao savjetnici jel
yoda moze biti intedant :D on je ucio ekonomiju
yoda moze biti intedant :D on je ucio ekonomiju
Na karauli neoliberalizma u prodoru na istok....
2015-08-06
vuksadinare wrote:Ne ne znaju...normalno da znaju..i bas ce novinarima reci...ovi oklopnjaci mi izgledaju za otpad...vjerojatno u rijeckoj luci iskrcani
koji sjebani mentalitet u hrvata nezna ništa a sve mu piše u otpravnom listu odakle dolazi i kamo ide.
oklopni transporteri su ukrcani na brod u Jordanu iskrcani u luci Rijeka i idu za Češku u tvornicu Excalibur Army:
http://www.excaliburarmy.com/en/
Riječ je o starim oklopnjacima, koji su bili u Iraku, oznake BMP-2, čiji je prozvođač izvorno bio Sovjetski savez, a zatim su Čehoslovačka i Indija preuzele licencu i nastavile proizvodnju, a upravo su “riječki” tenkovi proizvedeni u Čehoslovačkoj.
Svako vozilo teško je 13.8 mt, dimenzija 6,74 x 3,15 x 2,55 m. Zbog standarda željeznice koja ne dozvoljava teret širi od tri metra, s tenkova su skinuti bočni odbojnici da bi širina bila do tri metra.
Sve fotografije snimljene su u Rijeci, izuzev prve dvije koje su snimljene u Jordanu, prije ukrcaja na brod.
http://bur.com.hr/foto-u-rijeku-stigao-brod-s-tenkovima-koji-idu-u-cesku/?fbclid=IwAR3REczlNyBR1YXVI4fzrNOMWOHjoHVmMijhTN3bgoSz5x2Us2zp6qalicM
Guest- Guest
Gnječ ništa od napada na rusiju i svrgavanja zlog diktatora putina...a dečki već počeli čizme oblačiti...ejs.
2015-08-06
cujem da je zli diktator dao sojguu zeleno svjetlo za postavljanje na tlu kalibara i supersonisnih projektila, kindzal vezije
2015-08-06
evo ti jedan dobar klip o ruskim zlim okupatorima, :)epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:cujem da je zli diktator dao sojguu zeleno svjetlo za postavljanje na tlu kalibara i supersonisnih projektila, kindzal vezije
Slobodni svijet će morati odgovoriti, jer sloboda će biti ugrožena...svi zajedno za slobodu i demokraciju :)
2014-04-16
Leviathan2 wrote:evo ti jedan dobar klip o ruskim zlim okupatorima, :)epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:cujem da je zli diktator dao sojguu zeleno svjetlo za postavljanje na tlu kalibara i supersonisnih projektila, kindzal vezije
Slobodni svijet će morati odgovoriti, jer sloboda će biti ugrožena...svi zajedno za slobodu i demokraciju :)
učio sam ruski a i slavenski je jezik nešto i kužim...
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ ništa od napada na rusiju i svrgavanja zlog diktatora putina...a dečki već počeli čizme oblačiti...ejs.
ekipa se napalila, kad ono niš, obični remont u češkoj...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
https://cs1-cdn.crazyshit.com/2019/02/146f5f12.mp4
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mamić show
» Klempo:Suljo je hrabar i mudar,nitko mu nista ne moze
» Jadranka Bajraktarović : Ne može nam nitko ništa, jači smo od Srbije
» Zoki igra hazarderski jer ako izgubi vlast postaje 'nitko i ništa' a on to ne podnosi..
» Hrvatski selektor za potrebe bezvezne reklame govori igračima da su nitko i ništa
» Klempo:Suljo je hrabar i mudar,nitko mu nista ne moze
» Jadranka Bajraktarović : Ne može nam nitko ništa, jači smo od Srbije
» Zoki igra hazarderski jer ako izgubi vlast postaje 'nitko i ništa' a on to ne podnosi..
» Hrvatski selektor za potrebe bezvezne reklame govori igračima da su nitko i ništa
Page 1 of 2