ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
pa rekao sam da je u takvoj igri samo Todorić zadovoljan dok je sve ostalo na izdisaju.dzango wrote:Kakve veze ima ako je svaka godina rekordna. Eno ni Todoriću ništa ne fali.vili40 wrote:naš turizam i nalikuje na Todorića,ponuda nikakva,roba žmnj kvalitete po max cijenama,beskrajna čekanja jer nema dovoljno radnika a i te malobrojne plaća kao da i ne plaća,mušterije izlaze van pa se kunu "nikada više" itd.Jedino zadovoljan on.udba wrote:Todorić se ne žali na vanpansionsku potrošnju, sky cola od pola litre ide ko alva po šest i po kuna, a nabavna cijena joj je kunu i dvadeset lipa.
A ovi "teški" rekordi su samo rezultat spleta okolnosti,šteta da sad nemamo ministra turizma da se okolo naslikava i valja gluposti.
vili40- Posts : 11078
2015-08-02
Re: ANKA IZVANPANSIONSKA POTROŠNJATuristički djelatnici: 'Ovo je jedna od najgorih godina, nitko ništa ne troši'
zavisi,solidna je i gastronomija dolje ako nikad nisi nigdje bolje jeo,odozdola uvijek dođem gladan ko vuk,ribica,kuh.krumpir i blitvica hahaha...a plivam cijeli dan.Istra je puno puno bolja,jedino ako ne naletiš u šipački restoran...onda si opet došao daleko dolje na jug negdje skoro pa do Turske.Regoč wrote:E, sad, baš! Nije tako, ponuda i usluga su solidne, da ima prostora za unaprjeđenje ima, ali to što si opisao ne stoji kao opći dojam.vili40 wrote:naš turizam i nalikuje na Todorića,ponuda nikakva,roba žmnj kvalitete po max cijenama,beskrajna čekanja jer nema dovoljno radnika a i te malobrojne plaća kao da i ne plaća,mušterije izlaze van pa se kunu "nikada više" itd.Jedino zadovoljan on.udba wrote:Todorić se ne žali na vanpansionsku potrošnju, sky cola od pola litre ide ko alva po šest i po kuna, a nabavna cijena joj je kunu i dvadeset lipa.
vili40-
2015-08-02
Da, rekordi su posljedica niza ratovah i privrjednih katastrofah koji su zahvatili naše daljnje susjedstvo, nema tu neke velike pameti i uspješne reklamne kampanje.
i ne zalis se...treba upoznat mjesto,ljude pa sve znas...di je dobro i povoljno...;)Dread_Pirate_Roberts wrote:ljetujem već 15 godina...
2014-04-12
moj ujac daje nekim česima mukte, oni oće selo-blizu cetina, blizu omiš..a oni mu zauzvrat dovuku još dosta čeha po apartmanima na moru. kad se udomaćiš moš se i pogađat, i zaradit čak.maggie13 wrote:i ne zalis se...treba upoznat mjesto,ljude pa sve znas...di je dobro i povoljno...;)Dread_Pirate_Roberts wrote:ljetujem već 15 godina...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
uzalud se žaliti jer je to jednostavno tako...svake godine doživim šok, ali sva sreća pa isti prođe nakon 3 dana...maggie13 wrote:i ne zalis se...treba upoznat mjesto,ljude pa sve znas...di je dobro i povoljno...;)Dread_Pirate_Roberts wrote:ljetujem već 15 godina...
hvar kao otok poznajem cijeli život jer mi je dida s otoka pa sam ljetovao tamo (ivan dolac) odmalena, a punac i punica su iz hvara...
onda su ti dica tri kvarta boduli..sve im rod po hvaru.Dread_Pirate_Roberts wrote:uzalud se žaliti jer je to jednostavno tako...svake godine doživim šok, ali sva sreća pa isti prođe nakon 3 dana...maggie13 wrote:i ne zalis se...treba upoznat mjesto,ljude pa sve znas...di je dobro i povoljno...;)Dread_Pirate_Roberts wrote:ljetujem već 15 godina...
hvar kao otok poznajem cijeli život jer mi je dida s otoka pa sam ljetovao tamo (ivan dolac) odmalena, a punac i punica su iz hvara...
2016-03-09
Eh, peha, onda ne mogu "hvatati" domaće cure i dečke, već su osuđeni na strance i strankinje.frakcija wrote:onda su ti dica tri kvarta boduli..sve im rod po hvaru.Dread_Pirate_Roberts wrote:uzalud se žaliti jer je to jednostavno tako...svake godine doživim šok, ali sva sreća pa isti prođe nakon 3 dana...maggie13 wrote:i ne zalis se...treba upoznat mjesto,ljude pa sve znas...di je dobro i povoljno...;)Dread_Pirate_Roberts wrote:ljetujem već 15 godina...
uklapa se sve jer sam ja 3/4 dalmatinac...reklo bi se 'glasna fameja'frakcija wrote:onda su ti dica tri kvarta boduli..sve im rod po hvaru.Dread_Pirate_Roberts wrote:uzalud se žaliti jer je to jednostavno tako...svake godine doživim šok, ali sva sreća pa isti prođe nakon 3 dana...maggie13 wrote:i ne zalis se...treba upoznat mjesto,ljude pa sve znas...di je dobro i povoljno...;)Dread_Pirate_Roberts wrote:ljetujem već 15 godina...
triba bi ti isparničit koji bokun kuće vidin ja..tribaš ubirat, a ne plaćat još..Dread_Pirate_Roberts wrote:uklapa se sve jer sam ja 3/4 dalmatinac...reklo bi se 'glasna fameja'frakcija wrote:onda su ti dica tri kvarta boduli..sve im rod po hvaru.Dread_Pirate_Roberts wrote:uzalud se žaliti jer je to jednostavno tako...svake godine doživim šok, ali sva sreća pa isti prođe nakon 3 dana...maggie13 wrote:i ne zalis se...treba upoznat mjesto,ljude pa sve znas...di je dobro i povoljno...;)Dread_Pirate_Roberts wrote:ljetujem već 15 godina...
bodulke se ne odriču zemlje ka vlaine..ima da zapasaš po ostrva
2016-03-09
ne plaćam ništa...još i zaradim jer se zajebajem s gostima, pranjem, peglanjem, spremanjem...frakcija wrote:triba bi ti isparničit koji bokun kuće vidin ja..tribaš ubirat, a ne plaćat još..Dread_Pirate_Roberts wrote:uklapa se sve jer sam ja 3/4 dalmatinac...reklo bi se 'glasna fameja'frakcija wrote:onda su ti dica tri kvarta boduli..sve im rod po hvaru.Dread_Pirate_Roberts wrote:uzalud se žaliti jer je to jednostavno tako...svake godine doživim šok, ali sva sreća pa isti prođe nakon 3 dana...maggie13 wrote:
i ne zalis se...treba upoznat mjesto,ljude pa sve znas...di je dobro i povoljno...;)
i tako je oduvijek...odem na go i onda šljakam...vjerojatno i ne znam drugačije biti na go...
blago kući koja te ima..nego šta to ne otraš u praonu?..oni imaju one valjke-pegleDread_Pirate_Roberts wrote:ne plaćam ništa...još i zaradim jer se zajebajem s gostima, pranjem, peglanjem, spremanjem...frakcija wrote:triba bi ti isparničit koji bokun kuće vidin ja..tribaš ubirat, a ne plaćat još..Dread_Pirate_Roberts wrote:uklapa se sve jer sam ja 3/4 dalmatinac...reklo bi se 'glasna fameja'frakcija wrote:onda su ti dica tri kvarta boduli..sve im rod po hvaru.Dread_Pirate_Roberts wrote:
uzalud se žaliti jer je to jednostavno tako...svake godine doživim šok, ali sva sreća pa isti prođe nakon 3 dana...
i tako je oduvijek...odem na go i onda šljakam...vjerojatno i ne znam drugačije biti na go...
2016-03-09
Česi na kilo. Žive vage.frakcija wrote:moj ujac daje nekim česima mukte, oni oće selo-blizu cetina, blizu omiš..a oni mu zauzvrat dovuku još dosta čeha po apartmanima na moru. kad se udomaćiš moš se i pogađat, i zaradit čak.maggie13 wrote:i ne zalis se...treba upoznat mjesto,ljude pa sve znas...di je dobro i povoljno...;)Dread_Pirate_Roberts wrote:ljetujem već 15 godina...
skupi su a ne nude ništa posebno, a ako nude nešto posebno onda cijene lete u nebo pa su prazni. turisti im potroše 400 eura dok dođu do mora i do nekog otoka, cestarine, cijene trajekta lete u nebo jer je jadrolinija monopolist. gledaju zaraditi u mjesec i pol za 12 mjeseci.prodaju najlošiju tunjevinu sa par listova salate za 60,70 kuna, isto tako par inćuna i komadić sira i misle da će im to netko progutati pod ekstra deliciju, možda neki Čeh eventualno, tunjevinu našu na gradele 100,120 kuna, nabavljaju je za 30 /kg. nautičare po kornatima pelješe pa im tursku kavu naplaćuju 40 kn. vino im je loše, apartmani isto tako.
u svemu tome lošem može se naći nešto super, lijepi apartman, dobar restoran sa normalnim cijenama ali moraš imati poznate. to možemo mi ali netko iz vana teško. stranci im nalete ko tele na klanje.
u svemu tome lošem može se naći nešto super, lijepi apartman, dobar restoran sa normalnim cijenama ali moraš imati poznate. to možemo mi ali netko iz vana teško. stranci im nalete ko tele na klanje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kajo, zar tako po svojim Dalmatincima? Nije da nisi u pravu, ali zar se vi ne držite uviek skupa?
ostali ponudu ne želim ni spominjati, tamo turisti ne mogu ništa kupiti jer nemaju što. naslagali su štandove i dućane sa robom iz konjščinske , krpe za brisanje poda koje su zovu odjeća za par sto kuna a trebale bi doći 15 i to je previše. nakit s placa. i tako.
2015-08-15
a nisam ti ja baš dalmatinka, ne osjećam se tako, više purgerica. mada po majci jesam pola dalmatinka. moje veze s dalmacijom su ljetovanje 15,20 dana i to je to.Regoč wrote:Kajo, zar tako po svojim Dalmatincima? Nije da nisi u pravu, ali zar se vi ne držite uviek skupa?
2015-08-15
Kajo, vazno da je more cisto i toplo...
od koje životinje se pravi ta pica?jastreb wrote:Imaš 45 Kuna obična pizza. I mislim da je to najjeftinija opcija u nekim kioscima brze prehrane.
Preveč. Radije ću za 20 Kn kupit brašna,umak,sira i šunke i doma napravit dvije.
Winter is coming-
2014-04-14
Aha. Ma, bila si jednom zgodom govorila o prehrambenim preferencijama pa sam zbog "ribe lešo" zaključio da si ili Dalmatinka doseljena u Zagreb ili diete Dalmatinaca živećih u Zagrebu. O-kej, Purgerica dakle sa sklonošću laganijoj prehrani.kaja_333 wrote:a nisam ti ja baš dalmatinka, ne osjećam se tako, više purgerica. mada po majci jesam pola dalmatinka. moje veze s dalmacijom su ljetovanje 15,20 dana i to je to.Regoč wrote:Kajo, zar tako po svojim Dalmatincima? Nije da nisi u pravu, ali zar se vi ne držite uviek skupa?
eto, dobar i darežljiv čovjek, sa smislom za biznis..a, oni nama tako...frakcija wrote:moj ujac daje nekim česima mukte, oni oće selo-blizu cetina, blizu omiš..a oni mu zauzvrat dovuku još dosta čeha po apartmanima na moru. kad se udomaćiš moš se i pogađat, i zaradit čak.maggie13 wrote:i ne zalis se...treba upoznat mjesto,ljude pa sve znas...di je dobro i povoljno...;)Dread_Pirate_Roberts wrote:ljetujem već 15 godina...
2014-04-12
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» APSURD Evo na što troši prosječna hrvatska obitelj - na poroke i telefone brdo novca, na knjige gotovo ništa
» Brazil osim krize tone u dekadenciju: 45 godina prva dama živi u raskoši i troši nemilice
» Mamić show
» Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
» APSURD Evo na što troši prosječna hrvatska obitelj - na poroke i telefone brdo novca, na knjige gotovo ništa
» Brazil osim krize tone u dekadenciju: 45 godina prva dama živi u raskoši i troši nemilice
» Mamić show
» Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
Page 7 of 11