Dva brata imaju sastanak u Moskvi
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dva brata imaju sastanak u Moskvi
Ti o Drazi ne znas nista, a o Nedicu 10 puta manje...Of.Fender wrote:Duhovna sirotinja, veliš? Zbilja il' se zevzečiš? Evo ti na primjer tvoj SANU, dakle kao nekakva crème de la crème duhovnog srpstva. Izabrali su oni kao 100 najprominentnijih Srba u povijesti. I tko se nalazi na toj listi, nego Hitlerov isprdak, kvisling i izdajica srpstva, Milan Nedić (86-e mjesto). Matere ti?Stanojko wrote:duhovna sirotinjaEroo wrote:Ti si to napisao i ne ja.Šta te žulji?Stanojko wrote:Tu sam te cekao... Pa reci brate, sta si se stis`o! Kazi, poginuo protiv partizana ali napisao da je protiv nemaca...Eroo wrote:
Ima veze s onim što si potegnuo kao dokaz. Tvoj deka je kao četnik pogino u borbi s njemcima (tako piše), ergo četnici su se borili protiv Njemaca...Ja imam jedan drugi dokaz, a drugačiji je od tvoga. Doduše nigdje ne piše, ali moja obitelj zna tko i zašto.
Vi ste teeeeeska duhovna sirotinja...
Ogromno ljudi se našlo i na "službenom" spisku stradalih u Jasenovci.
Pogledaj spisak, moždsa tamo nađeš i svoga dedu...
Da samo nadodam da je bez sumnje najveći Srbin (ako ne i jedan od najvećih ljudi) svih vremena, Nikola Tesla, jedva nekoliko stepenica više od govna Nedića, na 66. mjestu!? Pričaj mi dakle o duhovnoj sirotinji.
Tko je Draža? Nitko nikad za njeg čuo nije. A Nedić, taj je i Pavelića pretekao u etničkom čišćenju židova. Tek fusnote na jednoj zaboravljenoj stranici povijesti.Stanojko wrote:Ti o Drazi ne znas nista, a o Nedicu 10 puta manje...Of.Fender wrote:Duhovna sirotinja, veliš? Zbilja il' se zevzečiš? Evo ti na primjer tvoj SANU, dakle kao nekakva crème de la crème duhovnog srpstva. Izabrali su oni kao 100 najprominentnijih Srba u povijesti. I tko se nalazi na toj listi, nego Hitlerov isprdak, kvisling i izdajica srpstva, Milan Nedić (86-e mjesto). Matere ti?Stanojko wrote:duhovna sirotinjaEroo wrote:Ti si to napisao i ne ja.Šta te žulji?Stanojko wrote:
Tu sam te cekao... Pa reci brate, sta si se stis`o! Kazi, poginuo protiv partizana ali napisao da je protiv nemaca...
Vi ste teeeeeska duhovna sirotinja...
Da samo nadodam da je bez sumnje najveći Srbin (ako ne i jedan od najvećih ljudi) svih vremena, Nikola Tesla, jedva nekoliko stepenica više od govna Nedića, na 66. mjestu!? Pričaj mi dakle o duhovnoj sirotinji.
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Od danas niti lojina vise ne smrdi kao prije. Sad je nekako prihvatljiviji, ono okadjen od ravoslavne brace. Kila mozga muhahahahahahhaaaa. Putin crveni tepih, obezbjedjenje, protokol. Ha Kolinda stoko debela. Sta ga nisi primila na ulazu za sluzincad, aaa????? Koje uzivanje... Od njuka do pusenja kurcica u dva mjeseca.
2014-04-14
Ko sto rekoh - tabula raza...Of.Fender wrote:Tko je Draža? Nitko nikad za njeg čuo nije. A Nedić, taj je i Pavelića pretekao u etničkom čišćenju židova. Tek fusnote na jednoj zaboravljenoj stranici povijesti.Stanojko wrote:Ti o Drazi ne znas nista, a o Nedicu 10 puta manje...Of.Fender wrote:Duhovna sirotinja, veliš? Zbilja il' se zevzečiš? Evo ti na primjer tvoj SANU, dakle kao nekakva crème de la crème duhovnog srpstva. Izabrali su oni kao 100 najprominentnijih Srba u povijesti. I tko se nalazi na toj listi, nego Hitlerov isprdak, kvisling i izdajica srpstva, Milan Nedić (86-e mjesto). Matere ti?Stanojko wrote:duhovna sirotinjaEroo wrote:
Ti si to napisao i ne ja.Šta te žulji?
Ako se već pokušavaš preseravati latinskim, najprije malo nauči taj latinski. Kao što rekoh: jad, bijeda i (duhovna) sirotinja, a nije ni čudo kad ti je nekakav Ilija Garašanin dva put važniji od jednog Tesle. Zato i Srbija jest tu i to što je: poražena, ponižena i okljaštrena. A da nije, ne bi ti na hrvatskom forumu prozirnim provokacijama nemoćno i neuspješno pokušavao liječiti svoj jad, tugu i frustracije.Stanojko wrote:Ko sto rekoh - tabula raza...Of.Fender wrote:Tko je Draža? Nitko nikad za njeg čuo nije. A Nedić, taj je i Pavelića pretekao u etničkom čišćenju židova. Tek fusnote na jednoj zaboravljenoj stranici povijesti.Stanojko wrote:Ti o Drazi ne znas nista, a o Nedicu 10 puta manje...Of.Fender wrote:Duhovna sirotinja, veliš? Zbilja il' se zevzečiš? Evo ti na primjer tvoj SANU, dakle kao nekakva crème de la crème duhovnog srpstva. Izabrali su oni kao 100 najprominentnijih Srba u povijesti. I tko se nalazi na toj listi, nego Hitlerov isprdak, kvisling i izdajica srpstva, Milan Nedić (86-e mjesto). Matere ti?Stanojko wrote:
duhovna sirotinja
2016-07-24
A ti me onda ignorisi... Sta si se uzjebao?Of.Fender wrote:Ako se već pokušavaš preseravati latinskim, najprije malo nauči taj latinski. Kao što rekoh: jad, bijeda i (duhovna) sirotinja, a nije ni čudo kad ti je nekakav Ilija Garašanin dva put važniji od jednog Tesle. Zato i Srbija jest tu i to što je: poražena, ponižena i okljaštrena. A da nije, ne bi ti na hrvatskom forumu prozirnim provokacijama nemoćno i neuspješno pokušavao liječiti svoj jad, tugu i frustracije.Stanojko wrote:Ko sto rekoh - tabula raza...Of.Fender wrote:Tko je Draža? Nitko nikad za njeg čuo nije. A Nedić, taj je i Pavelića pretekao u etničkom čišćenju židova. Tek fusnote na jednoj zaboravljenoj stranici povijesti.Stanojko wrote:Ti o Drazi ne znas nista, a o Nedicu 10 puta manje...Of.Fender wrote:
Duhovna sirotinja, veliš? Zbilja il' se zevzečiš? Evo ti na primjer tvoj SANU, dakle kao nekakva crème de la crème duhovnog srpstva. Izabrali su oni kao 100 najprominentnijih Srba u povijesti. I tko se nalazi na toj listi, nego Hitlerov isprdak, kvisling i izdajica srpstva, Milan Nedić (86-e mjesto). Matere ti?
Takvoj stoci kao što si ti treba pokazati gdje joj je mjesto.Stanojko wrote:A ti me onda ignorisi... Sta si se uzjebao?Of.Fender wrote:Ako se već pokušavaš preseravati latinskim, najprije malo nauči taj latinski. Kao što rekoh: jad, bijeda i (duhovna) sirotinja, a nije ni čudo kad ti je nekakav Ilija Garašanin dva put važniji od jednog Tesle. Zato i Srbija jest tu i to što je: poražena, ponižena i okljaštrena. A da nije, ne bi ti na hrvatskom forumu prozirnim provokacijama nemoćno i neuspješno pokušavao liječiti svoj jad, tugu i frustracije.Stanojko wrote:Ko sto rekoh - tabula raza...Of.Fender wrote:Tko je Draža? Nitko nikad za njeg čuo nije. A Nedić, taj je i Pavelića pretekao u etničkom čišćenju židova. Tek fusnote na jednoj zaboravljenoj stranici povijesti.Stanojko wrote:
Ti o Drazi ne znas nista, a o Nedicu 10 puta manje...
2016-07-24
Hahahahahaha...a ti si taj koji ce da pokaze? Mukice...Of.Fender wrote:Takvoj stoci kao što si ti treba pokazati gdje joj je mjesto.Stanojko wrote:A ti me onda ignorisi... Sta si se uzjebao?Of.Fender wrote:Ako se već pokušavaš preseravati latinskim, najprije malo nauči taj latinski. Kao što rekoh: jad, bijeda i (duhovna) sirotinja, a nije ni čudo kad ti je nekakav Ilija Garašanin dva put važniji od jednog Tesle. Zato i Srbija jest tu i to što je: poražena, ponižena i okljaštrena. A da nije, ne bi ti na hrvatskom forumu prozirnim provokacijama nemoćno i neuspješno pokušavao liječiti svoj jad, tugu i frustracije.Stanojko wrote:Ko sto rekoh - tabula raza...Of.Fender wrote:
Tko je Draža? Nitko nikad za njeg čuo nije. A Nedić, taj je i Pavelića pretekao u etničkom čišćenju židova. Tek fusnote na jednoj zaboravljenoj stranici povijesti.
Pa zato tako i pizdiš kad ti je pokažem i dokažem. Iako, mislim ono, kao da je teško takvog jadnika kao što si ti zašamarati s malo logike.Stanojko wrote:Hahahahahaha...a ti si taj koji ce da pokaze? Mukice...Of.Fender wrote:Takvoj stoci kao što si ti treba pokazati gdje joj je mjesto.Stanojko wrote:A ti me onda ignorisi... Sta si se uzjebao?Of.Fender wrote:Ako se već pokušavaš preseravati latinskim, najprije malo nauči taj latinski. Kao što rekoh: jad, bijeda i (duhovna) sirotinja, a nije ni čudo kad ti je nekakav Ilija Garašanin dva put važniji od jednog Tesle. Zato i Srbija jest tu i to što je: poražena, ponižena i okljaštrena. A da nije, ne bi ti na hrvatskom forumu prozirnim provokacijama nemoćno i neuspješno pokušavao liječiti svoj jad, tugu i frustracije.Stanojko wrote:
Ko sto rekoh - tabula raza...
2016-07-24
U redu je decko...Of.Fender wrote:Pa zato tako i pizdiš kad ti je pokažem i dokažem. Iako, mislim ono, kao da je teško takvog jadnika kao što si ti zašamarati s malo logike.Stanojko wrote:Hahahahahaha...a ti si taj koji ce da pokaze? Mukice...Of.Fender wrote:Takvoj stoci kao što si ti treba pokazati gdje joj je mjesto.Stanojko wrote:A ti me onda ignorisi... Sta si se uzjebao?Of.Fender wrote:
Ako se već pokušavaš preseravati latinskim, najprije malo nauči taj latinski. Kao što rekoh: jad, bijeda i (duhovna) sirotinja, a nije ni čudo kad ti je nekakav Ilija Garašanin dva put važniji od jednog Tesle. Zato i Srbija jest tu i to što je: poražena, ponižena i okljaštrena. A da nije, ne bi ti na hrvatskom forumu prozirnim provokacijama nemoćno i neuspješno pokušavao liječiti svoj jad, tugu i frustracije.
Kaj je sad? Podvuko si rep i beganija... what else is new?Stanojko wrote:U redu je decko...Of.Fender wrote:Pa zato tako i pizdiš kad ti je pokažem i dokažem. Iako, mislim ono, kao da je teško takvog jadnika kao što si ti zašamarati s malo logike.Stanojko wrote:Hahahahahaha...a ti si taj koji ce da pokaze? Mukice...Of.Fender wrote:Takvoj stoci kao što si ti treba pokazati gdje joj je mjesto.Stanojko wrote:
A ti me onda ignorisi... Sta si se uzjebao?
2016-07-24
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Sad na kraju pokušavaš igrati na kartu sažaljenja: - Jadan ja, bolestan, bu-hu-hu...!Stanojko wrote:Lomi me grip i moram lagano da kupim prnje...
Tko se ispričava, taj se sam optužuje.
2016-07-24
Jesi ga sjebo, svaka ti časti. Smrad četnički!
crvenkasti-
2014-04-17
licno se nadam da putin interese turske usmeri ka aziji i b.istoku,
samo rusiji.
to su ogromna trzista za tursku robu. cujem da su turci bogati,
da imaju vel. ekonomski potencijal.
sto se tica balkana turska ce biti prisutna vise politicki, uz, budno
oko rusije. navodno, sastanak je dogovoren uz uslov, da se balkan
i srbija ne nadju kao tema. sta znam, ko zna sta je istina.
e sad, kako ce reagovati zapad, to se jos ne zna. zapad ce
pokusati da protera jedne i druge sa balkana, ili bar ogranici delovanje.
samo rusiji.
to su ogromna trzista za tursku robu. cujem da su turci bogati,
da imaju vel. ekonomski potencijal.
sto se tica balkana turska ce biti prisutna vise politicki, uz, budno
oko rusije. navodno, sastanak je dogovoren uz uslov, da se balkan
i srbija ne nadju kao tema. sta znam, ko zna sta je istina.
e sad, kako ce reagovati zapad, to se jos ne zna. zapad ce
pokusati da protera jedne i druge sa balkana, ili bar ogranici delovanje.
Guest- Guest
Balkan je više-manje zaokružen. Više više nego manje.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Turcima saveznici pokušali srušiti vlast, a oni se u inat okrenuli Rusiji. U Hrvatskoj srušilo vladu i Karamarka, a Hdz uzvratio mahanjem repom ( ustoličenjem Plenkovića )...
abraham wrote:Od danas niti lojina vise ne smrdi kao prije. Sad je nekako prihvatljiviji, ono okadjen od ravoslavne brace. Kila mozga muhahahahahahhaaaa. Putin crveni tepih, obezbjedjenje, protokol. Ha Kolinda stoko debela. Sta ga nisi primila na ulazu za sluzincad, aaa????? Koje uzivanje... Od njuka do pusenja kurcica u dva mjeseca.
iden iskopati stare teme
Guest- Guest
Yoda Rudari...dva brata wrote:abraham wrote:Od danas niti lojina vise ne smrdi kao prije. Sad je nekako prihvatljiviji, ono okadjen od ravoslavne brace. Kila mozga muhahahahahahhaaaa. Putin crveni tepih, obezbjedjenje, protokol. Ha Kolinda stoko debela. Sta ga nisi primila na ulazu za sluzincad, aaa????? Koje uzivanje... Od njuka do pusenja kurcica u dva mjeseca.
iden iskopati stare teme
Guest- Guest
u 10minuta sam izgoogla toliko mržnje prema erdoganu od ekipe koja sada ili šuti ili ga hvale, to je jednostavno pre grezo.. kasnije buden stavljao screenshotove čisto da se zna koji su promašaju to bili.. da se ovjekovječi :D
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Za brata operwa
» svatko ima brata
» Dva brata se ližu
» Dva brata i sestra
» Za brata operwa
» svatko ima brata
» Dva brata se ližu
» Dva brata i sestra