Dva brata imaju sastanak u Moskvi
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dva brata imaju sastanak u Moskvi
Druže komadante ovo i mene zanima. Da ne upucam slučajno krivu osubu u emigraciji.n_razbojnik wrote:ja bih svakako molio asilu i epija za savjet kako djelovati i kako se postaviti
Je li Putin garant Trećega i sekularne Turske?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Da probam da ti objasnim... I Draza i Putin su obrazovani obavestajci od karijere. Obojica su duboko religiozni pravoslavni hriscani. Obojica dele tradicionalne vrednosti, u onom najzdravijem, gradjanskom smislu. Obojica su svesni opasnosti po bioloski opstanak oba naroda. Jednog su zapadnjaci prodali a drugog bi vrlo rado da mogu...kofein wrote:Stanojko wrote:
A veruj mi, Draza i Putin dele iste svetonazore 100%.
Nepopravljiv si. :) Po toj logici bi Četnici trebali slaviti Savu Kovačevića i Đuru Pucara Starog, što nije slučaj, a trebalo bi ti biti poznato.
putin ej postao religiozan od 1992Stanojko wrote:Da probam da ti objasnim... I Draza i Putin su obrazovani obavestajci od karijere. Obojica su duboko religiozni pravoslavni hriscani. Obojica dele tradicionalne vrednosti, u onom najzdravijem, gradjanskom smislu. Obojica su svesni opasnosti po bioloski opstanak oba naroda. Jednog su zapadnjaci prodali a drugog bi vrlo rado da mogu...kofein wrote:Stanojko wrote:
Nepopravljiv si. :) Po toj logici bi Četnici trebali slaviti Savu Kovačevića i Đuru Pucara Starog, što nije slučaj, a trebalo bi ti biti poznato.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ti nisi da pucaš, već logistika...riješi papire, garaže, eventualno alibije.. i prati one Gulenove, ili one druge, samo da se obezbedi intel
2014-04-15
Kad god. Ni ja nisam znao da postoje ustase do 10-te godine... Crveni mrak, sta ces...vuksadinare wrote:putin ej postao religiozan od 1992Stanojko wrote:Da probam da ti objasnim... I Draza i Putin su obrazovani obavestajci od karijere. Obojica su duboko religiozni pravoslavni hriscani. Obojica dele tradicionalne vrednosti, u onom najzdravijem, gradjanskom smislu. Obojica su svesni opasnosti po bioloski opstanak oba naroda. Jednog su zapadnjaci prodali a drugog bi vrlo rado da mogu...kofein wrote:Stanojko wrote:
Postoje od tvoje 9-teStanojko wrote:Kad god. Ni ja nisam znao da postoje ustase do 10-te godine... Crveni mrak, sta ces...vuksadinare wrote:putin ej postao religiozan od 1992Stanojko wrote:Da probam da ti objasnim... I Draza i Putin su obrazovani obavestajci od karijere. Obojica su duboko religiozni pravoslavni hriscani. Obojica dele tradicionalne vrednosti, u onom najzdravijem, gradjanskom smislu. Obojica su svesni opasnosti po bioloski opstanak oba naroda. Jednog su zapadnjaci prodali a drugog bi vrlo rado da mogu...kofein wrote:Stanojko wrote:
2014-04-15
....tek od desete godine?...kad si to saznao?..kad su igrali hajduk-partizan...Stanojko wrote:Kad god. Ni ja nisam znao da postoje ustase do 10-te godine... Crveni mrak, sta ces...vuksadinare wrote:putin ej postao religiozan od 1992Stanojko wrote:Da probam da ti objasnim... I Draza i Putin su obrazovani obavestajci od karijere. Obojica su duboko religiozni pravoslavni hriscani. Obojica dele tradicionalne vrednosti, u onom najzdravijem, gradjanskom smislu. Obojica su svesni opasnosti po bioloski opstanak oba naroda. Jednog su zapadnjaci prodali a drugog bi vrlo rado da mogu...kofein wrote:Stanojko wrote:
2015-09-08
gargamel0101 wrote:Druže komadante ovo i mene zanima. Da ne upucam slučajno krivu osubu u emigraciji.n_razbojnik wrote:ja bih svakako molio asilu i epija za savjet kako djelovati i kako se postaviti
Je li Putin garant Trećega i sekularne Turske?
Ovako.
Ponašati se onako pošteno, četnički. Pod stol i čekati kako će ispasti kad se veliki tuku.
U javnosti polako, ali ne prerano podržavati onu stranu koja se čini jačom i da će dobit.
Kad bude gotovo reć "reko dam vam stoko, dobro još vama ide!"
Ako se okrene situacija, objasnit da nisi tako mislio, da su te krivo razumijeli i pravit se blesav.
U stvarnosti postupat u tišini kako Buzin naredi, zna se od koga živimo i tko daje kredite za doplatke i pemzije.
Bez zezanja... Ja sam se grozio cetnika, meni su bili pojam za koljace i izdajnike naroda (toliki filmovi, Bulajicevskog tipa), dok nisam nesto bubnuo na tu temu kad sam bio u kevinom selu i stariji se zgrozise, "da li znam da mi je pradeda poginuo u cetnicima boreci se protiv nemaca?" pitao sam se kako je to moguce i sta lupetaju dok me ne odvedose na seosko groblje i pokazase spomenik... To je bio trenutak kada su me skinuli sa Matrix cevke, sve ostalo je bio rezultat intelektualne radoznalosti... Jebi ga, zbog mira u kuci, kod nas u Srbiji ustase niko nije pominjao...vuksadinare wrote:....tek od desete godine?...kad si to saznao?..kad su igrali hajduk-partizan...Stanojko wrote:Kad god. Ni ja nisam znao da postoje ustase do 10-te godine... Crveni mrak, sta ces...vuksadinare wrote:putin ej postao religiozan od 1992Stanojko wrote:Da probam da ti objasnim... I Draza i Putin su obrazovani obavestajci od karijere. Obojica su duboko religiozni pravoslavni hriscani. Obojica dele tradicionalne vrednosti, u onom najzdravijem, gradjanskom smislu. Obojica su svesni opasnosti po bioloski opstanak oba naroda. Jednog su zapadnjaci prodali a drugog bi vrlo rado da mogu...kofein wrote:
i tebi ej dokaz spomenik na groblju od pradede da se borio protiv njemaca?..ajme stanojko...svasta i ti vjerujes...Stanojko wrote:Bez zezanja... Ja sam se grozio cetnika, meni su bili pojam za koljace i izdajnike naroda (toliki filmovi, Bulajicevskog tipa), dok nisam nesto bubnuo na tu temu kad sam bio u kevinom selu i stariji se zgrozise, "da li znam da mi je pradeda poginuo u cetnicima boreci se protiv nemaca?" pitao sam se kako je to moguce i sta lupetaju dok me ne odvedose na seosko groblje i pokazase spomenik... To je bio trenutak kada su me skinuli sa Matrix cevke, sve ostalo je bio rezultat intelektualne radoznalosti... Jebi ga, zbog mira u kuci, kod nas u Srbiji ustase niko nije pominjao...vuksadinare wrote:....tek od desete godine?...kad si to saznao?..kad su igrali hajduk-partizan...Stanojko wrote:Kad god. Ni ja nisam znao da postoje ustase do 10-te godine... Crveni mrak, sta ces...vuksadinare wrote:putin ej postao religiozan od 1992Stanojko wrote:
Da probam da ti objasnim... I Draza i Putin su obrazovani obavestajci od karijere. Obojica su duboko religiozni pravoslavni hriscani. Obojica dele tradicionalne vrednosti, u onom najzdravijem, gradjanskom smislu. Obojica su svesni opasnosti po bioloski opstanak oba naroda. Jednog su zapadnjaci prodali a drugog bi vrlo rado da mogu...
2015-09-08
[size=40]NOVA ANTIZAPADNA ALIJANSA[/size]
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nova-antizapadna-alijansa-putin-i-erdoğan-zajedno-protiv-europe-evo-sto-su-se-sve-dogovorili/4601171/
Koji pogledi između njih dvojice. Ljubav na prvi pogled. Pored toga, Putin se raširio da pokaže miške.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nova-antizapadna-alijansa-putin-i-erdoğan-zajedno-protiv-europe-evo-sto-su-se-sve-dogovorili/4601171/
Koji pogledi između njih dvojice. Ljubav na prvi pogled. Pored toga, Putin se raširio da pokaže miške.
2015-07-23
Pa jes`, i to sto kazes, ni epitaf gde pise da "pogibe kao cetnicki sanitetski porucnik u borbi sa nemcima na Jadru", ni 1000 svedoka...nije dovoljno.vuksadinare wrote:i tebi ej dokaz spomenik na groblju od pradede da se borio protiv njemaca?..ajme stanojko...svasta i ti vjerujes...Stanojko wrote:Bez zezanja... Ja sam se grozio cetnika, meni su bili pojam za koljace i izdajnike naroda (toliki filmovi, Bulajicevskog tipa), dok nisam nesto bubnuo na tu temu kad sam bio u kevinom selu i stariji se zgrozise, "da li znam da mi je pradeda poginuo u cetnicima boreci se protiv nemaca?" pitao sam se kako je to moguce i sta lupetaju dok me ne odvedose na seosko groblje i pokazase spomenik... To je bio trenutak kada su me skinuli sa Matrix cevke, sve ostalo je bio rezultat intelektualne radoznalosti... Jebi ga, zbog mira u kuci, kod nas u Srbiji ustase niko nije pominjao...vuksadinare wrote:....tek od desete godine?...kad si to saznao?..kad su igrali hajduk-partizan...Stanojko wrote:Kad god. Ni ja nisam znao da postoje ustase do 10-te godine... Crveni mrak, sta ces...vuksadinare wrote:
putin ej postao religiozan od 1992
Kako lazu ovi srbi...
Da ne znam bolje sad bih pomislio da će netko biti jeban u nastavkugargamel0101 wrote:[size=40]NOVA ANTIZAPADNA ALIJANSA[/size]
2014-04-15
ma znam ja te razumojem..na ovim prostorima svasta je pisalo..a svjedoke se uvijek pronalazilo za-pemziju..steta sto tad nije bilo tv-a i youtubea...mnogima je to doslo sto nije bilo kao kec na desetkuStanojko wrote:Pa jes`, i to sto kazes, ni epitaf gde pise da "pogibe kao cetnicki sanitetski porucnik u borbi sa nemcima na Jadru", ni 1000 svedoka...nije dovoljno.vuksadinare wrote:i tebi ej dokaz spomenik na groblju od pradede da se borio protiv njemaca?..ajme stanojko...svasta i ti vjerujes...Stanojko wrote:Bez zezanja... Ja sam se grozio cetnika, meni su bili pojam za koljace i izdajnike naroda (toliki filmovi, Bulajicevskog tipa), dok nisam nesto bubnuo na tu temu kad sam bio u kevinom selu i stariji se zgrozise, "da li znam da mi je pradeda poginuo u cetnicima boreci se protiv nemaca?" pitao sam se kako je to moguce i sta lupetaju dok me ne odvedose na seosko groblje i pokazase spomenik... To je bio trenutak kada su me skinuli sa Matrix cevke, sve ostalo je bio rezultat intelektualne radoznalosti... Jebi ga, zbog mira u kuci, kod nas u Srbiji ustase niko nije pominjao...vuksadinare wrote:....tek od desete godine?...kad si to saznao?..kad su igrali hajduk-partizan...Stanojko wrote:
Kad god. Ni ja nisam znao da postoje ustase do 10-te godine... Crveni mrak, sta ces...
Kako lazu ovi srbi...
2015-09-08
Na zapovijed druže komadante.n_razbojnik wrote:Ti nisi da pucaš, već logistika...riješi papire, garaže, eventualno alibije.. i prati one Gulenove, ili one druge, samo da se obezbedi intel
2015-07-23
Tebi kojote stvarno nema pomoci...vuksadinare wrote:ma znam ja te razumojem..na ovim prostorima svasta je pisalo..a svjedoke se uvijek pronalazilo za-pemziju..steta sto tad nije bilo tv-a i youtubea...mnogima je to doslo sto nije bilo kao kec na desetkuStanojko wrote:Pa jes`, i to sto kazes, ni epitaf gde pise da "pogibe kao cetnicki sanitetski porucnik u borbi sa nemcima na Jadru", ni 1000 svedoka...nije dovoljno.vuksadinare wrote:i tebi ej dokaz spomenik na groblju od pradede da se borio protiv njemaca?..ajme stanojko...svasta i ti vjerujes...Stanojko wrote:Bez zezanja... Ja sam se grozio cetnika, meni su bili pojam za koljace i izdajnike naroda (toliki filmovi, Bulajicevskog tipa), dok nisam nesto bubnuo na tu temu kad sam bio u kevinom selu i stariji se zgrozise, "da li znam da mi je pradeda poginuo u cetnicima boreci se protiv nemaca?" pitao sam se kako je to moguce i sta lupetaju dok me ne odvedose na seosko groblje i pokazase spomenik... To je bio trenutak kada su me skinuli sa Matrix cevke, sve ostalo je bio rezultat intelektualne radoznalosti... Jebi ga, zbog mira u kuci, kod nas u Srbiji ustase niko nije pominjao...vuksadinare wrote:
....tek od desete godine?...kad si to saznao?..kad su igrali hajduk-partizan...
Kako lazu ovi srbi...
Ne misliš valjda da bi onaj spomenik bio tamo da pisalo kako je je pogino u borbi s partizanima?Stanojko wrote:Pa jes`, i to sto kazes, ni epitaf gde pise da "pogibe kao cetnicki sanitetski porucnik u borbi sa nemcima na Jadru", ni 1000 svedoka...nije dovoljno.vuksadinare wrote:i tebi ej dokaz spomenik na groblju od pradede da se borio protiv njemaca?..ajme stanojko...svasta i ti vjerujes...Stanojko wrote:Bez zezanja... Ja sam se grozio cetnika, meni su bili pojam za koljace i izdajnike naroda (toliki filmovi, Bulajicevskog tipa), dok nisam nesto bubnuo na tu temu kad sam bio u kevinom selu i stariji se zgrozise, "da li znam da mi je pradeda poginuo u cetnicima boreci se protiv nemaca?" pitao sam se kako je to moguce i sta lupetaju dok me ne odvedose na seosko groblje i pokazase spomenik... To je bio trenutak kada su me skinuli sa Matrix cevke, sve ostalo je bio rezultat intelektualne radoznalosti... Jebi ga, zbog mira u kuci, kod nas u Srbiji ustase niko nije pominjao...vuksadinare wrote:....tek od desete godine?...kad si to saznao?..kad su igrali hajduk-partizan...Stanojko wrote:
Kad god. Ni ja nisam znao da postoje ustase do 10-te godine... Crveni mrak, sta ces...
Kako lazu ovi srbi...
Ovako je deka bio junačina za svoje unuke,a partizani također behu zadovoljni.
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
Istina, njegovi potomci su u Titinoj drzavi imali ogromne benificije zbog tog epitafa...Eroo wrote:Ne misliš valjda da bi onaj spomenik bio tamo da pisalo kako je je pogino u borbi s partizanima?Stanojko wrote:Pa jes`, i to sto kazes, ni epitaf gde pise da "pogibe kao cetnicki sanitetski porucnik u borbi sa nemcima na Jadru", ni 1000 svedoka...nije dovoljno.vuksadinare wrote:i tebi ej dokaz spomenik na groblju od pradede da se borio protiv njemaca?..ajme stanojko...svasta i ti vjerujes...Stanojko wrote:Bez zezanja... Ja sam se grozio cetnika, meni su bili pojam za koljace i izdajnike naroda (toliki filmovi, Bulajicevskog tipa), dok nisam nesto bubnuo na tu temu kad sam bio u kevinom selu i stariji se zgrozise, "da li znam da mi je pradeda poginuo u cetnicima boreci se protiv nemaca?" pitao sam se kako je to moguce i sta lupetaju dok me ne odvedose na seosko groblje i pokazase spomenik... To je bio trenutak kada su me skinuli sa Matrix cevke, sve ostalo je bio rezultat intelektualne radoznalosti... Jebi ga, zbog mira u kuci, kod nas u Srbiji ustase niko nije pominjao...vuksadinare wrote:
....tek od desete godine?...kad si to saznao?..kad su igrali hajduk-partizan...
Kako lazu ovi srbi...
Jesi li ikad vidio neki spomenik s epitafom "Poginio u borbi s partizanima"? Ja nikad.Stanojko wrote:Istina, njegovi potomci su u Titinoj drzavi imali ogromne benificije zbog tog epitafa...Eroo wrote:Ne misliš valjda da bi onaj spomenik bio tamo da pisalo kako je je pogino u borbi s partizanima?Stanojko wrote:Pa jes`, i to sto kazes, ni epitaf gde pise da "pogibe kao cetnicki sanitetski porucnik u borbi sa nemcima na Jadru", ni 1000 svedoka...nije dovoljno.vuksadinare wrote:i tebi ej dokaz spomenik na groblju od pradede da se borio protiv njemaca?..ajme stanojko...svasta i ti vjerujes...Stanojko wrote:
Bez zezanja... Ja sam se grozio cetnika, meni su bili pojam za koljace i izdajnike naroda (toliki filmovi, Bulajicevskog tipa), dok nisam nesto bubnuo na tu temu kad sam bio u kevinom selu i stariji se zgrozise, "da li znam da mi je pradeda poginuo u cetnicima boreci se protiv nemaca?" pitao sam se kako je to moguce i sta lupetaju dok me ne odvedose na seosko groblje i pokazase spomenik... To je bio trenutak kada su me skinuli sa Matrix cevke, sve ostalo je bio rezultat intelektualne radoznalosti... Jebi ga, zbog mira u kuci, kod nas u Srbiji ustase niko nije pominjao...
Kako lazu ovi srbi...
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
Novi najbolji prijatelji
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Za brata operwa
» svatko ima brata
» Dva brata se ližu
» Dva brata i sestra
» Za brata operwa