Dva brata imaju sastanak u Moskvi
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dva brata imaju sastanak u Moskvi
Baba Vanga i ostali proroci, prorokovali su: neće ovo na dobro izaći....
Guest- Guest
Pa nece Mati..nikako..no ovdje kod vas se to jos jasno ne vidi..
Guest- Guest
A, ja vidim, a nisam prorok :)bogomdani wrote:Pa nece Mati..nikako..no ovdje kod vas se to jos jasno ne vidi..
Erdogan traži slamku spasa, a Putin mudrac, igra mudro...No Erdogan je exstremni islamist, Putin socijalist...Ne može to nikako.... U biti sve je vrlo jednostavno...tri struje: kapitalizam, socijalizam i islam...
Guest- Guest
A dobro,ti bas komnetiras ovu temu..mi opićili po nadirucim pizdarijama..mativka wrote:A, ja vidim, a nisam prorok :)bogomdani wrote:Pa nece Mati..nikako..no ovdje kod vas se to jos jasno ne vidi..
Erdogan traži slamku spasa, a Putin mudrac, igra mudro...No Erdogan je exstremni islamist, Putin socijalist...Ne može to nikako....
Guest- Guest
A učinilo mi se zgodno :) Ispričavam se :)bogomdani wrote:[
A dobro,ti bas komnetiras ovu temu..mi opićili po nadirucim pizdarijama..
Guest- Guest
bravo mativka odlicna analiza ali imao mi naseg forumskog proroka longija koji je desifrirao nostradamusova prorocanstva tako da zna sve buduce dogadjaje
2014-04-14
catabbath-
2015-08-22
nije valjda da je i tebi sada odjedanput drag Erdogan?dawson wrote:A Europa opet popušila...
Guest- Guest
ne radi se o serdoganu nego o sekularnoj turskoj,niko pametan ne zeli neku islamizaciju turske i podvodjenje pod sherijatske zakone
2014-04-14
dva brata wrote:nije valjda da je i tebi sada odjedanput drag Erdogan?
Ne nikako, prvo mi je žao nas (EU) jer nas vode debili ravno u propast a onda mi je žao da Putin nije razvalio Turce kad je bio vrime. E sad nadam se da možda Ameri počnu turcima uvoditi demokraciju (kao u Ukraini) ali to će bivi vjerojatno nakon izbora.
ja bih svakako molio asilu i epija za savjet kako djelovati i kako se postaviti
Je li Putin garant Trećega i sekularne Turske?
2014-04-15
Muhahahahahahhahaaaa sto kazete , KGK docekala drzavnicki sultana, babu joj njenu. Sada gledajte kako se lize supak lojavi. Muhahahahahhahahhahaa Da, njuk, idi begaj muhahahahahahahahahaaa Odrasli ljudi.......Dobro je vama jos uvijek.
2014-04-14
n_razbojnik wrote:ja bih svakako molio asilu i epija za savjet kako djelovati i kako se postaviti
Čemu provociranje uvaženih korisnika? Ovo demonsko pitanje ima zadaću umanjiti velebnost nihova predviđanja. Pravoslavlje se još jednom pokazalo kao dobar domaćin i brat turskom bratu :D . No "Kolinda puši Tayipu", "Kolinda se klanja osmanlijama" itd. HeHe
Guest- Guest
Čiča, nego....šta kaže Putin za Četnike? Voli, nevoli ? :)
Guest- Guest
da provokacije...samo pitah savjet
treba pitati Putina jel se osjeti još njen miris po Sultanu
treba pitati Putina jel se osjeti još njen miris po Sultanu
2014-04-15
Naravno da voli... barem od tebe ocekujem da znas da covek nije komunac nego pravoslavni hriscanin. Pocast koju odaje Crvenoj armiji je pocast koju odaje ruskom coveku koji je spasao zemlju od biloskog nestanka a ne jer voli Staljina...kofein wrote:Čiča, nego....šta kaže Putin za Četnike? Voli, nevoli ? :)
Stanojko wrote:Naravno da voli... barem od tebe ocekujem da znas da covek nije komunac nego pravoslavni hriscanin. Pocast koju odaje Crvenoj armiji je pocast koju odaje ruskom coveku koji je spasao zemlju od biloskog nestanka a ne jer voli Staljina...kofein wrote:Čiča, nego....šta kaže Putin za Četnike? Voli, nevoli ? :)
Paaa... kako pratim situaciju u Tvojoj otadžbini, tako mi nije promaklo ni to da u obraćanju na paradi, Putin ni jednom nije spomenuo ruske, nego sovjetske zasluge u WW2, nekoliko puta je spomenuo i jugoslavenski doprinos itd. Toma prohibicija se džabe upinjao to prožeti srpsko-ruskim polugama saradnje u borbi protiv Nemaca :D Za Četnike pitam, jer vi ste ipak bili saveznik različitih zapadnih sfera, što V.P. nije nepoznato.
Guest- Guest
Naravno da je pominjao sovjetske zasluge, tj. zasluge Crvene Armije. Pa ona se tada borila. Nece sigurno da pominje rusku vojsku kada je bilo i nerusa gomila u Crvenoj armiji. Svakom od njih sledi duzno postovanje. Na isti nacin kao i onima koji su 1941 pobegli od ustaske kame u partizane ne baveci se preterano ideologijom. To je normalno.kofein wrote:Stanojko wrote:Naravno da voli... barem od tebe ocekujem da znas da covek nije komunac nego pravoslavni hriscanin. Pocast koju odaje Crvenoj armiji je pocast koju odaje ruskom coveku koji je spasao zemlju od biloskog nestanka a ne jer voli Staljina...kofein wrote:Čiča, nego....šta kaže Putin za Četnike? Voli, nevoli ? :)
Paaa... kako pratim situaciju u Tvojoj otadžbini, tako mi nije promaklo ni to da u obraćanju na paradi, Putin ni jednom nije spomenuo ruske, nego sovjetske zasluge u WW2, nekoliko puta je spomenuo i jugoslavenski doprinos itd. Toma prohibicija se džabe upinjao to prožeti srpsko-ruskim polugama saradnje u borbi protiv Nemaca :D Za Četnike pitam, jer vi ste ipak bili saveznik različitih zapadnih sfera, što V.P. nije nepoznato.
A veruj mi, Draza i Putin dele iste svetonazore 100%.
Stanojko wrote:
A veruj mi, Draza i Putin dele iste svetonazore 100%.
Nepopravljiv si. :) Po toj logici bi Četnici trebali slaviti Savu Kovačevića i Đuru Pucara Starog, što nije slučaj, a trebalo bi ti biti poznato.
Guest- Guest
Druže komadante ovo i mene zanima. Da ne upucam slučajno krivu osubu u emigraciji.n_razbojnik wrote:ja bih svakako molio asilu i epija za savjet kako djelovati i kako se postaviti
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Za brata operwa
» svatko ima brata
» Dva brata se ližu
» Dva brata i sestra
» Za brata operwa
» svatko ima brata
» Dva brata se ližu