Dva brata imaju sastanak u Moskvi
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dva brata imaju sastanak u Moskvi
Otkud ti to??..Prijatelji...Ne kuzis ti da se Putin poigrava sa svojom novom igrackom,a cupa Tursku iz Natoja..dodaj tome, prijetnju Turske Americi..mozda poslozis sliku kako treba.. Russia win-win..
Guest- Guest
Ne razumem sta pokusavas da kazes? Nadam se da nije ono sto mislim, jer bi to bilo bedno cak i po rvackim standardima...Eroo wrote:Jesi li ikad vidio neki spomenik s epitafom "Poginio u borbi s partizanima"? Ja nikad.Stanojko wrote:Istina, njegovi potomci su u Titinoj drzavi imali ogromne benificije zbog tog epitafa...Eroo wrote:Ne misliš valjda da bi onaj spomenik bio tamo da pisalo kako je je pogino u borbi s partizanima?Stanojko wrote:Pa jes`, i to sto kazes, ni epitaf gde pise da "pogibe kao cetnicki sanitetski porucnik u borbi sa nemcima na Jadru", ni 1000 svedoka...nije dovoljno.vuksadinare wrote:
i tebi ej dokaz spomenik na groblju od pradede da se borio protiv njemaca?..ajme stanojko...svasta i ti vjerujes...
Kako lazu ovi srbi...
Ovako je deka bio junačina za svoje unuke,a partizani također behu zadovoljni.
To što sam napisao, ne treba ti valjda prevoditelj?Stanojko wrote:Ne razumem sta pokusavas da kazes? Nadam se da nije ono sto mislim, jer bi to bilo bedno cak i po rvackim standardima...Eroo wrote:Jesi li ikad vidio neki spomenik s epitafom "Poginio u borbi s partizanima"? Ja nikad.Stanojko wrote:Istina, njegovi potomci su u Titinoj drzavi imali ogromne benificije zbog tog epitafa...Eroo wrote:Ne misliš valjda da bi onaj spomenik bio tamo da pisalo kako je je pogino u borbi s partizanima?Stanojko wrote:
Pa jes`, i to sto kazes, ni epitaf gde pise da "pogibe kao cetnicki sanitetski porucnik u borbi sa nemcima na Jadru", ni 1000 svedoka...nije dovoljno.
Kako lazu ovi srbi...
Ovako je deka bio junačina za svoje unuke,a partizani također behu zadovoljni.
Eroo- Posts : 78959
2016-07-22
Pa nisam video. I kakve to veze ima sa ovim o cemu pricam?
Ja se samo nadam da će privoliti svoju novu igračku da prestane sa dostavom oružija kanibalima u Siriji, kako bi se ostvarili iranski ciljevi u toj zemlji.bogomdani wrote:Otkud ti to??..Prijatelji...Ne kuzis ti da se Putin poigrava sa svojom novom igrackom,a cupa Tursku iz Natoja..dodaj tome, prijetnju Turske Americi..mozda poslozis sliku kako treba.. Russia win-win..
E, i Erdogan otišo kod Putina da se s njim malo poigrava? Svašta ću ja ovdje pročitat...bogomdani wrote:Otkud ti to??..Prijatelji...Ne kuzis ti da se Putin poigrava sa svojom novom igrackom,a cupa Tursku iz Natoja..dodaj tome, prijetnju Turske Americi..mozda poslozis sliku kako treba.. Russia win-win..
2016-07-22
Zakaj sad imaš dva o? Bolje zvuči kad te zovu Eroo neg Ero?
Nema u politici ljubavi i dragosti, to je samo za stare babe, debile i luzere da se vesele. U toj ljudskoj djelatnosti uspijevaju samo oni koji se rukovode hladnim, okrutnim pragmatizmom. I upravo se iz povijesti Rusije to najbolje može naučiti. Znamo kako je Hićo s njima pravio pakt, a znamo i kako su gadno Švabe taj pakt skupo, skupo platili.dva brata wrote:AlfaOmega wrote:Erdogan je dobar čovjek.
a šta sam ja rekao, , da će ga ekipa koja ga je najviše mrzila prije 3 tjedna, da će ga preko noći uzdizati u nebo..
samo još čekam da levijatan, mađar, yehudi, nemanja, medolino, da počnu raditi hvalospjeve erdoganu, onda je krug zatvoren
Erdgogan očajnički treba saveznike i sad se, mašući repom umilno repom, otišao prišmajhlavati Putinu. Putin je dakle taj koji postavlja uvjete. Kad ga Rusi iskoriste za svoje ciljeve, Turčin neće ni znati što ga je snašlo.
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Ima veze s onim što si potegnuo kao dokaz. Tvoj deka je kao četnik pogino u borbi s njemcima (tako piše), ergo četnici su se borili protiv Njemaca...Ja imam jedan drugi dokaz, a drugačiji je od tvoga. Doduše nigdje ne piše, ali moja obitelj zna tko i zašto.Stanojko wrote:Pa nisam video. I kakve to veze ima sa ovim o cemu pricam?
2016-07-22
Nisam se mogao logirat pod starim nikom.AlfaOmega wrote:Zakaj sad imaš dva o? Bolje zvuči kad te zovu Eroo neg Ero?
2016-07-22
Rusija dominira geopolitikom plocom, restaurirajU se tadicionalne poiticke zajednice....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ameri navikli raditi po globusu sta im se digne ...nema vise
2014-04-14
Tu sam te cekao... Pa reci brate, sta si se stis`o! Kazi, poginuo protiv partizana ali napisao da je protiv nemaca...Eroo wrote:Ima veze s onim što si potegnuo kao dokaz. Tvoj deka je kao četnik pogino u borbi s njemcima (tako piše), ergo četnici su se borili protiv Njemaca...Ja imam jedan drugi dokaz, a drugačiji je od tvoga. Doduše nigdje ne piše, ali moja obitelj zna tko i zašto.Stanojko wrote:Pa nisam video. I kakve to veze ima sa ovim o cemu pricam?
Vi ste teeeeeska duhovna sirotinja...
Ti si to napisao i ne ja.Šta te žulji?Stanojko wrote:Tu sam te cekao... Pa reci brate, sta si se stis`o! Kazi, poginuo protiv partizana ali napisao da je protiv nemaca...Eroo wrote:Ima veze s onim što si potegnuo kao dokaz. Tvoj deka je kao četnik pogino u borbi s njemcima (tako piše), ergo četnici su se borili protiv Njemaca...Ja imam jedan drugi dokaz, a drugačiji je od tvoga. Doduše nigdje ne piše, ali moja obitelj zna tko i zašto.Stanojko wrote:Pa nisam video. I kakve to veze ima sa ovim o cemu pricam?
Ogromno ljudi se našlo i na "službenom" spisku stradalih u Jasenovci.
Pogledaj spisak, moždsa tamo nađeš i svoga dedu...
2016-07-22
...sirotinjaEroo wrote:Ti si to napisao i ne ja.Šta te žulji?Stanojko wrote:Tu sam te cekao... Pa reci brate, sta si se stis`o! Kazi, poginuo protiv partizana ali napisao da je protiv nemaca...Eroo wrote:Ima veze s onim što si potegnuo kao dokaz. Tvoj deka je kao četnik pogino u borbi s njemcima (tako piše), ergo četnici su se borili protiv Njemaca...Ja imam jedan drugi dokaz, a drugačiji je od tvoga. Doduše nigdje ne piše, ali moja obitelj zna tko i zašto.Stanojko wrote:Pa nisam video. I kakve to veze ima sa ovim o cemu pricam?
Nisam ja sastavljao spisak ...Na njemu je i onaj pilot šta je pogino iznad Beograda.Navodim samo kao primjer.Stanojko wrote:...sirotinjaEroo wrote:Ti si to napisao i ne ja.Šta te žulji?Stanojko wrote:Tu sam te cekao... Pa reci brate, sta si se stis`o! Kazi, poginuo protiv partizana ali napisao da je protiv nemaca...Eroo wrote:Ima veze s onim što si potegnuo kao dokaz. Tvoj deka je kao četnik pogino u borbi s njemcima (tako piše), ergo četnici su se borili protiv Njemaca...Ja imam jedan drugi dokaz, a drugačiji je od tvoga. Doduše nigdje ne piše, ali moja obitelj zna tko i zašto.Stanojko wrote:Pa nisam video. I kakve to veze ima sa ovim o cemu pricam?
Hoću reći, kompletna povijest od 1941. do 1991. je zrela za ponovno pisanje. Od tu dalje je već napisana.
Uguši vas propaganda...
2016-07-22
Ljubav čini čuda.
Sultan i Putko zaljubljebi par, kad se budu vjenčali, kupit ću im dar.
Sultan i Putko zaljubljebi par, kad se budu vjenčali, kupit ću im dar.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Duhovna sirotinja, veliš? Zbilja il' se zevzečiš? Evo ti na primjer tvoj SANU, dakle kao nekakva crème de la crème duhovnog srpstva. Izabrali su oni kao 100 najprominentnijih Srba u povijesti. I tko se nalazi na toj listi, nego Hitlerov isprdak, kvisling i izdajica srpstva, Milan Nedić (86-e mjesto). Matere ti?Stanojko wrote:duhovna sirotinjaEroo wrote:Ti si to napisao i ne ja.Šta te žulji?Stanojko wrote:Tu sam te cekao... Pa reci brate, sta si se stis`o! Kazi, poginuo protiv partizana ali napisao da je protiv nemaca...Eroo wrote:Ima veze s onim što si potegnuo kao dokaz. Tvoj deka je kao četnik pogino u borbi s njemcima (tako piše), ergo četnici su se borili protiv Njemaca...Ja imam jedan drugi dokaz, a drugačiji je od tvoga. Doduše nigdje ne piše, ali moja obitelj zna tko i zašto.Stanojko wrote:Pa nisam video. I kakve to veze ima sa ovim o cemu pricam?
Da samo nadodam da je bez sumnje najveći Srbin (ako ne i jedan od najvećih ljudi) svih vremena, Nikola Tesla, jedva nekoliko stepenica više od govna Nedića, na 66. mjestu!? Pričaj mi dakle o duhovnoj sirotinji.
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
2014-04-14
2014-04-14
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Za brata operwa
» svatko ima brata
» Dva brata se ližu