UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
I ja e uvijek toga sjetim.modra wrote:i ja se uvijek sjetim te prometne.. pod kamion su podletili, ili nešto tako? užas
al ja bi i te motore zabranila
Primjetila sam je na fejsu. Bitno da je zadovoljna. :)
Ima sexy muza
Guest- Guest
Dođi u Pulu spavat ćeš kod mene na trosjedu, ići cemo skupa na more, ja cu ti kuhati
Ja i Paolo bi u 8 u Zadar kod njegovih :) to bi nas super jeftino došlo!
Ja i Paolo bi u 8 u Zadar kod njegovih :) to bi nas super jeftino došlo!
Guest- Guest
Pitaj šta god te zanima, rado ću ti planirat ljetovanje, da mogu maštat duplo.
Nisam baš upoznata sa sjevernim Jadranom doduše.
Al osamljenije plaže uvijek imaš, ne brini.
Gdje idu nudisti, idi i ti. Time se ja vodim.
Nisam baš upoznata sa sjevernim Jadranom doduše.
Al osamljenije plaže uvijek imaš, ne brini.
Gdje idu nudisti, idi i ti. Time se ja vodim.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Jebenti sad sam se sjetila Pelješca ovo ljeto. Bilo je toliko dobro, da mi se sad malo plače.
2014-04-14
Ima tu jedna nudistička u mjestu nedaleko od mene. Predivno čisto more, a Paolo nece da ide. Ionako su samo babe tamo. I stari dedeki... A puca, tinca, penisa, sam se dovoljno nagledala tako da mi to nije znanstvena fantastika(išla bih tamo sa roditeljima zbog čistog mora, mi smo bili u kupaćem kostimu).
Jos uvijek se sjetim kada smo autom dolazili tamo i jedan tip ( deda) stoji sa strane ceste i gleda auta kako prolaze. I majka govori tati, jebote, al ga ima. Mislila je da ne znam sta to znaci. :D
Zbilja je ogroman bio. Stršio i u mirnom položaju. :D
Jos uvijek se sjetim kada smo autom dolazili tamo i jedan tip ( deda) stoji sa strane ceste i gleda auta kako prolaze. I majka govori tati, jebote, al ga ima. Mislila je da ne znam sta to znaci. :D
Zbilja je ogroman bio. Stršio i u mirnom položaju. :D
Guest- Guest
e, lude ste
tamo gdje idu nudisti.. hahaha... nda, ima smisla :D
med, očekuj pitanja :D rado bi ti ja prepustila cijelo planiranje i sve u vezi toga.. drage volje! jer ja se toliko razveselim i uzbudim da postanem toliko nemirna i onda ne mogu normalno razmišljat, i zapravo.. zapravo bi najbolje onda odustala od svega
nama je ustvari nebitno mjesto i kraj gdje idemo.. nama je bitno da je vodaaaaa :D
preuzbuđena sam, večeras sam sva u tome, leptirići, euforija.. otkako smo počele o tome, skroz sam nemirna i nabrijana :D
tamo gdje idu nudisti.. hahaha... nda, ima smisla :D
med, očekuj pitanja :D rado bi ti ja prepustila cijelo planiranje i sve u vezi toga.. drage volje! jer ja se toliko razveselim i uzbudim da postanem toliko nemirna i onda ne mogu normalno razmišljat, i zapravo.. zapravo bi najbolje onda odustala od svega
nama je ustvari nebitno mjesto i kraj gdje idemo.. nama je bitno da je vodaaaaa :D
preuzbuđena sam, večeras sam sva u tome, leptirići, euforija.. otkako smo počele o tome, skroz sam nemirna i nabrijana :D
a kupaći? hihihihi :D kupaći će bit dolje crni, a gore šareno i napunjeno - da zavara poglede šareno će skrenut pažnju od mojih nepostojećih sisa. od mjesta na kojem bi sise trebale stajat.
djevojke, laku noć...
idem pozdravit pseto jer danas skoro i nisam.. sramim se, žao mi ga.. i pod tuš, i krpe.. jao, i dovršit jedan paket.. sranje sranje sranje.. rad 24 sata
držte mi fige sutra da se ne osramotim jako na edukaciji
bože, samo da to prođe.. sutra i u utorak.. molim te da izdržim :D i da mi ne stigne na mail raspored edukacija za travanj, isuse
isplanirala sam, kad krene prodajni razgovor, ja ću morat otić jer ću imat stranku.. baš tad, jbg, peh!
idem pozdravit pseto jer danas skoro i nisam.. sramim se, žao mi ga.. i pod tuš, i krpe.. jao, i dovršit jedan paket.. sranje sranje sranje.. rad 24 sata
držte mi fige sutra da se ne osramotim jako na edukaciji
bože, samo da to prođe.. sutra i u utorak.. molim te da izdržim :D i da mi ne stigne na mail raspored edukacija za travanj, isuse
isplanirala sam, kad krene prodajni razgovor, ja ću morat otić jer ću imat stranku.. baš tad, jbg, peh!
ma ne, hahaha..
nažalost :P
paket osiguranja :D obiteljski.. nikako da to dovršim
mrzim u ovom poslu to što puno stvari ostaje nedovršeno.. samo danas su tri stranke otkazale.. a čekaš ih
a najgore što ni ne znaš hoćeš li drugi dan dovršit, jer možda će ih konkurencija privuć na kraju.. predivno :D
radi se o tome da je paket rađen u subotu još
ali nije mogao bit izvučen iskaz dok nisam poslikala auto za privitak kaska
i to je cijelu stvar sj.. :o)
a čovjek je trebao doć danas da se to riješi. međutim nije. tek poslijepodne je ćaća otišao poslikat.. :D sad moram učitat te slike proklete.. i izvuć iskaz prije ponoći.
i šta još? ja trebala uplatit prvu ratu (svojim nofcima doduše), i šta? ja zaboravim! a rok za uplatu je 48 sati
bar to da sam napravila, kad će već kasno bit predan..
al hoće vrag kad nam sve direktno sad ide za zg.. no, neka ga, nek se izigra u miru i nestane.. :D
sad će me lijepo iz zg-a zvrcnut.. šta je, gdje je, kak je.. malo ćemo se crvenit i doboo
:^0
moje isprike na blebetanju..
nažalost :P
paket osiguranja :D obiteljski.. nikako da to dovršim
mrzim u ovom poslu to što puno stvari ostaje nedovršeno.. samo danas su tri stranke otkazale.. a čekaš ih
a najgore što ni ne znaš hoćeš li drugi dan dovršit, jer možda će ih konkurencija privuć na kraju.. predivno :D
radi se o tome da je paket rađen u subotu još
ali nije mogao bit izvučen iskaz dok nisam poslikala auto za privitak kaska
i to je cijelu stvar sj.. :o)
a čovjek je trebao doć danas da se to riješi. međutim nije. tek poslijepodne je ćaća otišao poslikat.. :D sad moram učitat te slike proklete.. i izvuć iskaz prije ponoći.
i šta još? ja trebala uplatit prvu ratu (svojim nofcima doduše), i šta? ja zaboravim! a rok za uplatu je 48 sati
bar to da sam napravila, kad će već kasno bit predan..
al hoće vrag kad nam sve direktno sad ide za zg.. no, neka ga, nek se izigra u miru i nestane.. :D
sad će me lijepo iz zg-a zvrcnut.. šta je, gdje je, kak je.. malo ćemo se crvenit i doboo
:^0
moje isprike na blebetanju..
Saznaj tko je i ostvari to
2014-04-15
Ali ga ne sanjaš
2014-04-15
Naporan dan na poslu, sto zadataka. I to samo izviru, a baš me sad po prvi put nema u četvrtak i petak.
Večeras ću se spremat za Prag. I tak...
Večeras ću se spremat za Prag. I tak...
2014-04-14
Jos 3 radna dana i slijedi 9 dana uskršnjih praznika u Slavoniji....
Danas napokon kupila malo uskršnjeg dekora i zakinula stan...
Danas napokon kupila malo uskršnjeg dekora i zakinula stan...
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)