UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
ma vidi ti nje... hrabra ženska :)
i ide u masterchef, ljudi!
još mi je bila poznata, al nisam previše razmišljala.. a sad se sjetim da sam je vidjela na fejsu ne tako davnih dana
ima pamtljivu facu..
i ide u masterchef, ljudi!
još mi je bila poznata, al nisam previše razmišljala.. a sad se sjetim da sam je vidjela na fejsu ne tako davnih dana
ima pamtljivu facu..
modra- Posts : 7660
2014-04-17
Ajme, to je ona cura koja je imala brutalne komentare! Ne gledam masteršef, ali ću baš sad pogledat.
Šta je ovo, niche na potjeri, a ona u masteršefu :D
Šta je ovo, niche na potjeri, a ona u masteršefu :D
2014-04-15
da, potjera, onaj kviz znanja s tarik filipović, dean kotiga, mirko miocic i morana neznamprezime :)
2014-04-15
Da sad ne objasnjavam kako kviz funkcionira reći ću ti da je dobro prošao te da se nije osramotio ;)
2014-04-15
Neman volje za ista, nista. Od kada su nam porazbijali pola sandučića strah me za svoje pakete pa ih čekam na prstima.
Glava me boli i spava mi se kronično. Neda mi se na faks danas...
Svasta nesto....
Glava me boli i spava mi se kronično. Neda mi se na faks danas...
Svasta nesto....
Guest- Guest
i nije stiglo danas, a?
a jebemu, baš su spori..
držim fige da stigne sutra.. al izgleda će bit kak si rekla - srijeda :D
a jebemu, baš su spori..
držim fige da stigne sutra.. al izgleda će bit kak si rekla - srijeda :D
Dobila super vijest danas. Naporan, ali dobar dan.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Nisam nikad ni sumnjala u Ničea, odličan momak
Yawani želim puno uspjeha. I stvarno mi je puno drago bilo vidjet njen oporavak nakon one grozne prometne. Nevezano je uz temu, al eto, sjetila sam se.
Yawani želim puno uspjeha. I stvarno mi je puno drago bilo vidjet njen oporavak nakon one grozne prometne. Nevezano je uz temu, al eto, sjetila sam se.
2014-04-14
i ja se uvijek sjetim te prometne.. pod kamion su podletili, ili nešto tako? užas
al ja bi i te motore zabranila
ee, razglabam s frendicom o moru , ja sam prilično sigurna u svoju odluku ovaj put :D vjerujem da bi se mogla i dovest u red do osmog mjeseca..
ali.. ja bi u startu odustala kad se sjetim tog planiranja, istraživanja gdje ić, ne znam šta želim.. meni bi idealna bila neka osamljenija plaža.. ili plaža preko puta, u dvorištu takoreći.. :D
nekih 5 dana..
al ne znam kud se okrenut naprosto
kak vi odlučujete gdje otić.. kak znate šta želite od ljetovanja.. kak to nađete?
možda da odustanem bolje
ja bi najbolje da to meni netko sredi, pa onda na gotovo fino.. hihi :D
ali.. ja bi u startu odustala kad se sjetim tog planiranja, istraživanja gdje ić, ne znam šta želim.. meni bi idealna bila neka osamljenija plaža.. ili plaža preko puta, u dvorištu takoreći.. :D
nekih 5 dana..
al ne znam kud se okrenut naprosto
kak vi odlučujete gdje otić.. kak znate šta želite od ljetovanja.. kak to nađete?
možda da odustanem bolje
ja bi najbolje da to meni netko sredi, pa onda na gotovo fino.. hihi :D
problem je (možda) i što se ne usudim autićem.. nema šanse..
Ne znam što ti je problem otić negdje na ljetovanje :D Nije neka filozofija.
2014-04-15
Ja cijelu godinu razmišljam o ljetu, pa mi stvarno nije problem smislit gdje bi. Obično je vrijeme problem.
Lastovo, Pelješac, Vis i Hvar,
Hvar je moj happy place.
Nekidan sam razmišljala i skužila da je moja najsretnija izjava "Idem na Hvar". To znači da sam zdrava, da imam vremena, para, da imam s kim i da je ljeto.
I nisam se okupala na punoj plaži valjda 10 godina.
Lastovo, Pelješac, Vis i Hvar,
Hvar je moj happy place.
Nekidan sam razmišljala i skužila da je moja najsretnija izjava "Idem na Hvar". To znači da sam zdrava, da imam vremena, para, da imam s kim i da je ljeto.
I nisam se okupala na punoj plaži valjda 10 godina.
2014-04-14
Dakle, ako ćeš osamljeno, izbjegavaj mjesta tipa Zrće.
Otoci su dobar izbor, ali ako ćeš osamu, ne biraj najpoularnije/najveće mjesto na otoku.
Ako ti se ne da autom, možeš na licu mjesta uzet rent a car, nije to toliko skupo
Otoci su dobar izbor, ali ako ćeš osamu, ne biraj najpoularnije/najveće mjesto na otoku.
Ako ti se ne da autom, možeš na licu mjesta uzet rent a car, nije to toliko skupo
2014-04-14
neeee znam... ja ću to prepustit frendici, ona je normalnija :D
al stvarno, kažem i njoj, pozitivno je to što imamo iste želje i potrebe.. tako da biranje i sve to ne bi trebalo bit prekomplicirano.. :D
ah, med.. da se mene pita, ja bi na najosamljeniju moguću plažu, bez uopće trunke potrebe za civilizacijom :D al šutim, da ne ispadnem čudakinja.. tako da sam samo napomenula da bi u blizini i nešto osamljenije! :D
a ona bi isto recimo neki apartmanić na plaži praktički.. tako da se tu slažemo :)) to je dobro
a nee znam, nešto ćemo valjda naći...
tko zna gdje ćemo završit
al znam jedno - očajno želim more i izležavanje i onaj osjećaj, bez ikakvih kompliciranja.. lagano, spontano..
ne moram ništ jest osim voća i vode. hvala! :))
al stvarno, kažem i njoj, pozitivno je to što imamo iste želje i potrebe.. tako da biranje i sve to ne bi trebalo bit prekomplicirano.. :D
ah, med.. da se mene pita, ja bi na najosamljeniju moguću plažu, bez uopće trunke potrebe za civilizacijom :D al šutim, da ne ispadnem čudakinja.. tako da sam samo napomenula da bi u blizini i nešto osamljenije! :D
a ona bi isto recimo neki apartmanić na plaži praktički.. tako da se tu slažemo :)) to je dobro
a nee znam, nešto ćemo valjda naći...
tko zna gdje ćemo završit
al znam jedno - očajno želim more i izležavanje i onaj osjećaj, bez ikakvih kompliciranja.. lagano, spontano..
ne moram ništ jest osim voća i vode. hvala! :))
nikakvo zrće, damedication wrote:Dakle, ako ćeš osamljeno, izbjegavaj mjesta tipa Zrće.
hvala ti... uzimam(o) u obzir savjete
još, još, ljudi! :D
I ja e uvijek toga sjetim.modra wrote:i ja se uvijek sjetim te prometne.. pod kamion su podletili, ili nešto tako? užas
Primjetila sam je na fejsu. Bitno da je zadovoljna. :)
Ima sexy muza
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)