Kriza muškosti
Page 30 of 48
Page 30 of 48 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 39 ... 48
Re: Kriza muškosti
RayMabus wrote:Popij andol.kaja_333 wrote:Ne, on ubija romantiku sjekirom ljudi.. Evo glava me boli
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Vako se to radi..dajem 10 000 Ojrova za seks(48 stundeta) sa damom..koja hoce..Sve osim Kaye dolaze u obzir..
Guest- Guest
Za te pare i ja ću ti se jawit na pp.bogomdani wrote:Vako se to radi..dajem 10 000 Ojrova za seks(48 stundeta) sa damom..koja hoce..Sve osim Kaye dolaze u obzir..
2014-04-11
..o do qrca Longi..moras bas???!!RayMabus wrote:Za te pare i ja ću ti se jawit na pp.bogomdani wrote:Vako se to radi..dajem 10 000 Ojrova za seks(48 stundeta) sa damom..koja hoce..Sve osim Kaye dolaze u obzir..
Guest- Guest
Ja sam odgovorila na pp.bogomdani wrote:hehehehehe..hrabre cure,mukom umuknose...
Last edited by kaja_333 on 8/8/2016, 14:35; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A jbga 10 tisuća ojra je 10 tisuća ojrabogomdani wrote:..o do qrca Longi..moras bas???!!RayMabus wrote:Za te pare i ja ću ti se jawit na pp.bogomdani wrote:Vako se to radi..dajem 10 000 Ojrova za seks(48 stundeta) sa damom..koja hoce..Sve osim Kaye dolaze u obzir..
2014-04-11
nisi..osim toga to za tebe ne vazi..kaja_333 wrote:Ja sam odgovorila pp.bogomdani wrote:hehehehehe..hrabre cure,mukom umuknose...
Guest- Guest
Zašto sam diskvalificirana ?bogomdani wrote:nisi..osim toga to za tebe ne vazi..kaja_333 wrote:Ja sam odgovorila pp.bogomdani wrote:hehehehehe..hrabre cure,mukom umuknose...
2015-08-15
nisi cura,dama,zensko,kapiši???..ne lajkam musko meso...RayMabus wrote:A jbga 10 tisuća ojra je 10 tisuća ojrabogomdani wrote:..o do qrca Longi..moras bas???!!RayMabus wrote:Za te pare i ja ću ti se jawit na pp.bogomdani wrote:Vako se to radi..dajem 10 000 Ojrova za seks(48 stundeta) sa damom..koja hoce..Sve osim Kaye dolaze u obzir..
Guest- Guest
zato sto ti nemas cijenu,smatram da nisi na prodaju.,cijenim te,jedno vrijeme sam cak i bijo zabrijao iskreno za tebe,.ali kurva politika sve usra...kaja_333 wrote:Zašto sam diskvalificirana ?bogomdani wrote:nisi..osim toga to za tebe ne vazi..kaja_333 wrote:Ja sam odgovorila pp.bogomdani wrote:hehehehehe..hrabre cure,mukom umuknose...
Guest- Guest
Svaka ima svoju cijenu.bogomdani wrote:zato sto ti nemas cijenu,smatram da nisi na prodaju.,cijenim te,jedno vrijeme sam cak i bijo zabrijao iskreno za tebe,.ali kurva politika sve usra...kaja_333 wrote:Zašto sam diskvalificirana ?bogomdani wrote:nisi..osim toga to za tebe ne vazi..kaja_333 wrote:Ja sam odgovorila pp.bogomdani wrote:hehehehehe..hrabre cure,mukom umuknose...
2014-04-11
Kaya je za mene cura-zena,ne objekt..RayMabus wrote:Svaka ima svoju cijenu.bogomdani wrote:zato sto ti nemas cijenu,smatram da nisi na prodaju.,cijenim te,jedno vrijeme sam cak i bijo zabrijao iskreno za tebe,.ali kurva politika sve usra...kaja_333 wrote:Zašto sam diskvalificirana ?bogomdani wrote:nisi..osim toga to za tebe ne vazi..kaja_333 wrote:
Ja sam odgovorila pp.
Guest- Guest
Dobro, izvukao si se. Vec sam mislila tužiti za diskriminaciju ..:)bogomdani wrote:zato sto ti nemas cijenu,smatram da nisi na prodaju.,cijenim te,jedno vrijeme sam cak i bijo zabrijao iskreno za tebe,.ali kurva politika sve usra...kaja_333 wrote:Zašto sam diskvalificirana ?bogomdani wrote:nisi..osim toga to za tebe ne vazi..kaja_333 wrote:Ja sam odgovorila pp.bogomdani wrote:hehehehehe..hrabre cure,mukom umuknose...
2015-08-15
štoš..ne moš srcu podvaliti...kaja_333 wrote:Dobro, izvukao si se. Vec sam mislila tužiti za diskriminaciju ..:)bogomdani wrote:zato sto ti nemas cijenu,smatram da nisi na prodaju.,cijenim te,jedno vrijeme sam cak i bijo zabrijao iskreno za tebe,.ali kurva politika sve usra...kaja_333 wrote:Zašto sam diskvalificirana ?bogomdani wrote:nisi..osim toga to za tebe ne vazi..kaja_333 wrote:
Ja sam odgovorila pp.
Guest- Guest
Nisu swe cijene istaknute u ojrima.bogomdani wrote:Kaya je za mene cura-zena,ne objekt..RayMabus wrote:Svaka ima svoju cijenu.bogomdani wrote:zato sto ti nemas cijenu,smatram da nisi na prodaju.,cijenim te,jedno vrijeme sam cak i bijo zabrijao iskreno za tebe,.ali kurva politika sve usra...kaja_333 wrote:Zašto sam diskvalificirana ?bogomdani wrote:
nisi..osim toga to za tebe ne vazi..
Lijepa riječ gwozdena wrata otwara.
2014-04-11
hahahahaha..tako je Longi,no želodec trazi zderu,pa ja odoh žderati naravno,ajte fino se druzite i uzivajte..
Guest- Guest
Uwijek je tako samo takwa wrata mene ne zanimaju jer ih swatko može otworit.bogomdani wrote:hahahahaha..tako je Longi,no želodec trazi zderu,pa ja odoh žderati naravno,ajte fino se druzite i uzivajte..
2014-04-11
Longi se ne želi udvarati čak ni Frakciji?
đizs, kud ide ovaj svijet...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ne znam. Znam samo da ja iden sad na wc. Pripišalo mi se.Neve wrote:Longi se ne želi udvarati čak ni Frakciji?
2014-04-11
Page 30 of 48 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 39 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA