Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru
Za babe i dede ste streptomicin. Priznajem...Riplex wrote:Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...Riplex wrote:
Mora vam neko pomoć kad ne morete sami, pa makar i ustaše bile vi uzimate. Tako vas uvik zapadalo, 500 godina turaka, prvo vas razjebali,pa ste im služili. Sad ćete ustašama
Jebiga mi nismo volili turske kurčine ko vi. A doslovno rečeno vi nećete ni bit još malo. Dole vas pojedeše šiptari, gore mađari. Mic po mic ćete sve platit
Ali smo vas ispleskali da vam je muka i dan danas i neće stat
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
dzani,smiri se,duboko udahni...trebao si doci na festu i pevat 'case lomim,ruke mi krvave' ;Ddzango wrote:Gde ćeš veće kurve od Hrvata. Jebe vas cela američka flota kada siđe sa broda u luku a i Turci vole da vam ga zavuku jer su čuli da gorih ljudi a većih pički od Hrvata u Evropi nema.Riplex wrote:dzango wrote:Ne znam ko kome ostavlja dinare i kune i ko živi od toga da konobariše i pere tuđe posteljine.Riplex wrote:dzango wrote:
Ni ja ne razumem. Šta očekivati drugo od ustaša u ustaškoj državi do da pevaju Paveliću?
Ae ne sekiraj se, vidiš da dođu ustaše u beograd da vam ostave koji dinar, ljudi smo nismo četnici. Tribate i vi nešto isit.
Nisam ja to spominjo, nego kurvanje, prije turcima sad ustašama.
2014-04-12
Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...Riplex wrote:Stanojko wrote:
Priznajem. Ljudi ste. Rvati ostave neku kintu, rvatice ostave...sta ostave, sve 5.
Mora vam neko pomoć kad ne morete sami, pa makar i ustaše bile vi uzimate. Tako vas uvik zapadalo, 500 godina turaka, prvo vas razjebali,pa ste im služili. Sad ćete ustašama
Jebiga mi nismo volili turske kurčine ko vi. A doslovno rečeno vi nećete ni bit još malo. Dole vas pojedeše šiptari, gore mađari. Mic po mic ćete sve platit
Stanojko wrote:Za babe i dede ste streptomicin. Priznajem...
koja je baba a koja deda ovdje?
Last edited by kaja_333 on Fri 5 Aug - 15:34; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jebote, ladno ovde po forumima razmatraju pod cijim bicem im je bilo najbolje. Trenutno vode austrijanci, ali ja licno mislim da su ih bolje hendlovali madjari. Oni su ih stvarno tretirali kao stoku...dzango wrote:Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...Riplex wrote:
Riplex wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Riplex wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:jastreb wrote:Ovo je preužasno.
Gnječ,hoćete li u Istru prisajediniti okolne krajeve?
Da. To je već u planu radi se na tome već duže vrijeme.
Vidi ovog jade opet, ko zna koliko pleski skupi kada izađe vani...sva 3 puta godišnje.
mARŠ ustašo dođi u Istru ustašovat neće te sašit ni 100 kirurga majmune nedojebani ustaški.
Ajde jado gospeti, ko da ja nemam pajda u Istri. Za take mi žao utroška energije na plesku. Sidi, šuti i plači sebi u bradu.
Ajde javi se na pp matereti ustaške.
Guest- Guest
kqd ste bili zadnji put u Kuci cveca? B-Pdzango wrote:Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...Riplex wrote:
2014-04-12
Sad skoro, pre 35 godina. :) Inace, red je da ta stetocina vrati neku kintu...maggie13 wrote:kqd ste bili zadnji put u Kuci cveca? B-Pdzango wrote:Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:
Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...
Upalivsu u delirij ostrascenog dvoglasja ;Dkaja_333 wrote:Stanojko wrote:Za babe i dede ste streptomicin. Priznajem...
2014-04-12
Stanojko wrote:Za babe i dede ste streptomicin. Priznajem...Riplex wrote:Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:
Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...
Vi momci čejeni ste pobigli, eto koji ste nivo
Meni se cini da ga Kramarko uvaljuje opet ovima svojima iz HDZa prek osvojih igraca jer se sad Kolinda i Plenković moraju posipat pepelom.
A i po svemu sudeći izgleda da sam u prawu jer owo se desilo odma nakon Kolinde i njenog gowora :
Odmah nakon govora hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović centrom Knina prošla je grupa od dvadesetak crnokošuljaša koji su izvikivali "Za dom spremni"
A i po svemu sudeći izgleda da sam u prawu jer owo se desilo odma nakon Kolinde i njenog gowora :
Odmah nakon govora hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović centrom Knina prošla je grupa od dvadesetak crnokošuljaša koji su izvikivali "Za dom spremni"
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Janez-Hrvoje vas posthumno kontrolira ;DStanojko wrote:Sad skoro, pre 35 godina. :) Inace, red je da ta stetocina vrati neku kintu...maggie13 wrote:kqd ste bili zadnji put u Kuci cveca? B-Pdzango wrote:Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:
2014-04-12
..
Ti, naravno, opet nemas pojma o cemu pricas... Ali da ti ponovim...Dok je cica bio sa redovnom vojskom u Zapadnom Sremu cvileli ste ko picke preko motorole. Kad su rekli "hajde kuci", lepo posedasmo u klimatizovane autobuse i nazad u kasarnu. Nikada se nisam vise smorio nego po onim ravnicarskim vukojebinama. Da su rekli "kreni dalje", isli bi dalje. Prosto.Riplex wrote:Stanojko wrote:Za babe i dede ste streptomicin. Priznajem...Riplex wrote:Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:
kaja_333 wrote:Stanojko wrote:Za babe i dede ste streptomicin. Priznajem...
Ovi su kuhari...pravi borci su im osiguravali bokove...u Zemunu...
darth_vader-
2014-04-17
Ma jok, nego red je da uzmemo koju kintu od turista. neka korist da bude i od copavog, makar posle smrti...maggie13 wrote:Janez-Hrvoje vas posthumno kontrolira ;DStanojko wrote:Sad skoro, pre 35 godina. :) Inace, red je da ta stetocina vrati neku kintu...maggie13 wrote:kqd ste bili zadnji put u Kuci cveca? B-Pdzango wrote:Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:
Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!
O tome Nam pricaJ...gdje si bio, sto radio?8-)Stanojko wrote:..Ti, naravno, opet nemas pojma o cemu pricas... Ali da ti ponovim...Dok je cica bio sa redovnom vojskom u Zapadnom Sremu cvileli ste ko picke preko motorole. Kad su rekli "hajde kuci", lepo posedasmo u klimatizovane autobuse i nazad u kasarnu. Nikada se nisam vise smorio nego po onim ravnicarskim vukojebinama. Da su rekli "kreni dalje", isli bi dalje. Prosto.Riplex wrote:Stanojko wrote:Za babe i dede ste streptomicin. Priznajem...Riplex wrote:Stanojko wrote:
Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!
2014-04-12
Mislis,promoViranje lika koji vas je fiNo sredio nema cijenu..;DStanojko wrote:Ma jok, nego red je da uzmemo koju kintu od turista. neka korist da bude i od copavog, makar posle smrti...maggie13 wrote:Janez-Hrvoje vas posthumno kontrolira ;DStanojko wrote:Sad skoro, pre 35 godina. :) Inace, red je da ta stetocina vrati neku kintu...maggie13 wrote:kqd ste bili zadnji put u Kuci cveca? B-Pdzango wrote:
Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.
2014-04-12
Iskreno, nista posebno. Blejali na prvoj liniji, cekali par meseci komandu, ona nije dosla, vratili se u kasarnu. U medjuvremenu ona ekipa s koca i konopca od dobrovoljaca i rezervista trosila platu na kocku i poker aparate u nekoj kafani u selu...Smor zesci...maggie13 wrote:O tome Nam pricaJ...gdje si bio, sto radio?8-)Stanojko wrote:..Ti, naravno, opet nemas pojma o cemu pricas... Ali da ti ponovim...Dok je cica bio sa redovnom vojskom u Zapadnom Sremu cvileli ste ko picke preko motorole. Kad su rekli "hajde kuci", lepo posedasmo u klimatizovane autobuse i nazad u kasarnu. Nikada se nisam vise smorio nego po onim ravnicarskim vukojebinama. Da su rekli "kreni dalje", isli bi dalje. Prosto.Riplex wrote:Stanojko wrote:Za babe i dede ste streptomicin. Priznajem...Riplex wrote:
Išli da piju i pobegnu od obaveza kao i svaka fukara. Vidi šta je od tebe napravio.Riplex wrote:dzango wrote:Ja sam sa 18 bio u ratu i na straži sam dočekao 19. rođendan. U to vreme sam studirao i ne vidim koja bi moja uloga tu bila.Riplex wrote:dzango wrote:Ti Srbi su godinama čuvali svoje kuće i pordice u nemogućim uslovima i pod sankcijama da bi na kraju ostali samo starci sa prosekom od 50 godina i uz odnos snaga 6:1. Bez podrške Srbije oni nisu imali šta da traže i krivac za njihovo proterivanje i ubijanje se nalazio u Beogradu a ne Zagrebu. Zagreb je samo izvršio svoju koljačku ulogu jer za drugo i nisu sposobni.Riplex wrote:
Nikad od četnika čovika, '91 su dečki po Vukovaru pišali krv i rokali vas kod muhe dok nisu pali. Vi nestali s onolikog teritorija u 3 dana?!?! De ono bogtejebo pokrijte se po glavi i živite s tom sramotom... Svi vi danas veliki četnici, a tad niste imali srca.
Ma čudo jedno, okupirat trećinu države i kukat da je teško. Di ste bili četnici da pomognete? Di si bio čedo? Što niste došli pomoć ostalim čejenima? Kako ćeš sebe oprat prid svojim ditetom?
Pičke pravoslavne
Govno ustaško.
Studiro je i moj stari i imo dvoje dice, i njegova braća i rođeni i ekipa, pa su išli sa srcem. Dobro opet dolazimo do toga da je vama to stran pojam, svi ste vi u miru četnici i busate se u prsa. Ima li jedno muško među tim četnicima?
Sta fali? Pa i Dzingis kanov grob da imamo trebalo bi ga iskoristiti... To je deo istorije...maggie13 wrote:Mislis,promoViranje lika koji vas je fiNo sredio nema cijenu..;DStanojko wrote:Ma jok, nego red je da uzmemo koju kintu od turista. neka korist da bude i od copavog, makar posle smrti...maggie13 wrote:Janez-Hrvoje vas posthumno kontrolira ;DStanojko wrote:Sad skoro, pre 35 godina. :) Inace, red je da ta stetocina vrati neku kintu...maggie13 wrote:
kqd ste bili zadnji put u Kuci cveca? B-P
Mogao sam i da zapevam sa onima u Kninu?maggie13 wrote:dzani,smiri se,duboko udahni...trebao si doci na festu i pevat 'case lomim,ruke mi krvave' ;Ddzango wrote:Gde ćeš veće kurve od Hrvata. Jebe vas cela američka flota kada siđe sa broda u luku a i Turci vole da vam ga zavuku jer su čuli da gorih ljudi a većih pički od Hrvata u Evropi nema.Riplex wrote:dzango wrote:Ne znam ko kome ostavlja dinare i kune i ko živi od toga da konobariše i pere tuđe posteljine.Riplex wrote:
Ae ne sekiraj se, vidiš da dođu ustaše u beograd da vam ostave koji dinar, ljudi smo nismo četnici. Tribate i vi nešto isit.
Nisam ja to spominjo, nego kurvanje, prije turcima sad ustašama.
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» Odlepili!Proglasili slavlje hrvatskih nogometasa ustaskim zbog pjesme 'Bojna Cavoglave'
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Usred Zagreba - Romi zapjevali ustaške pjesme
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Usred Zagreba - Romi zapjevali ustaške pjesme
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
Page 7 of 15