Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru
Page 15 of 15
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru
Posebno isticem da u srbiji
tokom ovih dana nijedna
hr. zastava nije zapaljena
samo vas gledamo kako
aplaudirate onima koji pale
srpsku
tokom ovih dana nijedna
hr. zastava nije zapaljena
samo vas gledamo kako
aplaudirate onima koji pale
srpsku
Last edited by pizzon on 5/8/2016, 22:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa baš zato velim.bogomdani wrote:a dobro..no nema niti Nigga niti Araba..Ships&Chips wrote:White pride...bogomdani wrote:presvijetle puti su...
Guest- Guest
ja nikom ne aplaudiram..apeliram na smisao za biznis,ali ga nitko izgleda nema..
Guest- Guest
Apeliram na smisao za humor uz ponešto cinizma i sarkazma. Valjda znaš zašto.bogomdani wrote:ja nikom ne aplaudiram..apeliram na smisao za biznis,ali ga nitko izgleda nema..
Guest- Guest
podrsavam to..svesrdno..zaebancija i zabava uljepsava zivot..Ships&Chips wrote:Apeliram na smisao za humor uz ponešto cinizma i sarkazma. Valjda znaš zašto.bogomdani wrote:ja nikom ne aplaudiram..apeliram na smisao za biznis,ali ga nitko izgleda nema..
Guest- Guest
Ships&Chips wrote:Jel ovo lokalni živalj ili slavljenici koji su došli s trećeg kamena od Knina?debotoijusto wrote:
a vidi ovih nasih sto se rugaju srbima jadni nebili
Ovi ne bi mogli obranit ni lokalnu kladaru.
Guest- Guest
Guest- Guest
bogomdani wrote:Žujini Manekeni...
Pogotovo ovaj sa pivsko janjećim stomakom.
Guest- Guest
White pride u crnim majicama.Usne Stjepana Gnječa wrote:bogomdani wrote:Žujini Manekeni...
Guest- Guest
a sto mi jadni znamo o tome..i onda se takvi bune kad im neki brutalac servisira zenu...Usne Stjepana Gnječa wrote:bogomdani wrote:Žujini Manekeni...
Guest- Guest
kazu narod gladan a holesteroli navalili ko Tatari
2014-04-14
Ma daj..gladni..Nema kod Svabe.,.ne radis,u matu si..nema da nes ne placas,a da uzivas u tome..steta samo sto Mlađ odlazi u inozemstvo,i tu i tamo koji stari kesonja..a ovakvi paraziti doma se prezderavaju i bujaju kao da su puni germe..Winter is coming wrote:kazu narod gladan a holesteroli navalili ko Tatari
Guest- Guest
Jel ima ustaški dernek u Čavoglavama?
Guest- Guest
..valjda mu to dojde kao Afterparty...
Guest- Guest
ha nisa skuzio da je to u svabiji,znm bijah tamo ne tako davno,imaju dobru 'ranu,pogotovo Doner,a prodaju ga neki turci kurci ali ajde nema veze,svidja mi se i roba ali skupa ko otrovbogomdani wrote:Ma daj..gladni..Nema kod Svabe.,.ne radis,u matu si..nema da nes ne placas,a da uzivas u tome..steta samo sto Mlađ odlazi u inozemstvo,i tu i tamo koji stari kesonja..a ovakvi paraziti doma se prezderavaju i bujaju kao da su puni germe..Winter is coming wrote:kazu narod gladan a holesteroli navalili ko Tatari
2014-04-14
Doner je oke..ghovedina puno za samo 3 ojra..ali ne mos stalno to jesti..ja upoznao jednog Srbina ima restoran.,a otac,mu ima 85 godina i jos radi neke kobasice poput debrecinki..navadio se ja na to,ne pitam za cijenu..Winter is coming wrote:ha nisa skuzio da je to u svabiji,znm bijah tamo ne tako davno,imaju dobru 'ranu,pogotovo Doner,a prodaju ga neki turci kurci ali ajde nema veze,svidja mi se i roba ali skupa ko otrovbogomdani wrote:Ma daj..gladni..Nema kod Svabe.,.ne radis,u matu si..nema da nes ne placas,a da uzivas u tome..steta samo sto Mlađ odlazi u inozemstvo,i tu i tamo koji stari kesonja..a ovakvi paraziti doma se prezderavaju i bujaju kao da su puni germe..Winter is coming wrote:kazu narod gladan a holesteroli navalili ko Tatari
roba,ako mislis na garderobu,u C&A je meni prihvatljiva..
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Tu ima još jedan fotos koji svedoči kozojebstvo bogomdanog naroda...daklem, doklen ovi Hrvati misle da se infiltriruju i rade pizdarije? Na tapeti palestinska nejač!
:D Ustaška protuvo....umeš da nađeš.... :)
Guest- Guest
Korisnik Riplex razorio četnički dvojac na pariće. Stoji da su srpski dobrovoljci podbacili i čisto ih bolio kurac za nejač preko Drine.... a danas kme i kuku
Guest- Guest
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Odlepili!Proglasili slavlje hrvatskih nogometasa ustaskim zbog pjesme 'Bojna Cavoglave'
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Usred Zagreba - Romi zapjevali ustaške pjesme
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Usred Zagreba - Romi zapjevali ustaške pjesme
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
Page 15 of 15