Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru
Mogao sam i da zapevam sa onima u Kninu?maggie13 wrote:dzani,smiri se,duboko udahni...trebao si doci na festu i pevat 'case lomim,ruke mi krvave' ;Ddzango wrote:Gde ćeš veće kurve od Hrvata. Jebe vas cela američka flota kada siđe sa broda u luku a i Turci vole da vam ga zavuku jer su čuli da gorih ljudi a većih pički od Hrvata u Evropi nema.Riplex wrote:dzango wrote:Ne znam ko kome ostavlja dinare i kune i ko živi od toga da konobariše i pere tuđe posteljine.Riplex wrote:
Ae ne sekiraj se, vidiš da dođu ustaše u beograd da vam ostave koji dinar, ljudi smo nismo četnici. Tribate i vi nešto isit.
Nisam ja to spominjo, nego kurvanje, prije turcima sad ustašama.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne zaNima me ova verzija za staMpu ;PStanojko wrote:Iskreno, nista posebno. Blejali na prvoj liniji, cekali par meseci komandu, ona nije dosla, vratili se u kasarnu. U medjuvremenu ona ekipa s koca i konopca od dobrovoljaca i rezervista trosila platu na kocku i poker aparate u nekoj kafani u selu...Smor zesci...maggie13 wrote:O tome Nam pricaJ...gdje si bio, sto radio?8-)Stanojko wrote:..Ti, naravno, opet nemas pojma o cemu pricas... Ali da ti ponovim...Dok je cica bio sa redovnom vojskom u Zapadnom Sremu cvileli ste ko picke preko motorole. Kad su rekli "hajde kuci", lepo posedasmo u klimatizovane autobuse i nazad u kasarnu. Nikada se nisam vise smorio nego po onim ravnicarskim vukojebinama. Da su rekli "kreni dalje", isli bi dalje. Prosto.Riplex wrote:Stanojko wrote:
Za babe i dede ste streptomicin. Priznajem...
Vi momci čejeni ste pobigli, eto koji ste nivo
2014-04-12
Kad je umro. Da se uverim. Jebeš TV.maggie13 wrote:kqd ste bili zadnji put u Kuci cveca? B-Pdzango wrote:Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:
Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...
Jebiga mi nismo volili turske kurčine ko vi. A doslovno rečeno vi nećete ni bit još malo. Dole vas pojedeše šiptari, gore mađari. Mic po mic ćete sve platit
dzango wrote:Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...Riplex wrote:
Mora vam neko pomoć kad ne morete sami, pa makar i ustaše bile vi uzimate. Tako vas uvik zapadalo, 500 godina turaka, prvo vas razjebali,pa ste im služili. Sad ćete ustašama
Jebiga mi nismo volili turske kurčine ko vi. A doslovno rečeno vi nećete ni bit još malo. Dole vas pojedeše šiptari, gore mađari. Mic po mic ćete sve platit
Kao vi misliš koji kukate za rusima što su prošli preko cile srbije s kitom?
Ili kako ste vi i Singapur jedine dvi države što nisu tile neovisnost?!
Uvik čejeni najjadniji ispadnu, a mutna krv, nema šta drugo
Veruj mi, ova je jedina koju imam. Zatyo mi nisu jasni ovi dudeci sto se kurobecaju a pojma nemaju...maggie13 wrote:Ne zaNima me ova verzija za staMpu ;PStanojko wrote:Iskreno, nista posebno. Blejali na prvoj liniji, cekali par meseci komandu, ona nije dosla, vratili se u kasarnu. U medjuvremenu ona ekipa s koca i konopca od dobrovoljaca i rezervista trosila platu na kocku i poker aparate u nekoj kafani u selu...Smor zesci...maggie13 wrote:O tome Nam pricaJ...gdje si bio, sto radio?8-)Stanojko wrote:..Ti, naravno, opet nemas pojma o cemu pricas... Ali da ti ponovim...Dok je cica bio sa redovnom vojskom u Zapadnom Sremu cvileli ste ko picke preko motorole. Kad su rekli "hajde kuci", lepo posedasmo u klimatizovane autobuse i nazad u kasarnu. Nikada se nisam vise smorio nego po onim ravnicarskim vukojebinama. Da su rekli "kreni dalje", isli bi dalje. Prosto.Riplex wrote:
Vi momci čejeni ste pobigli, eto koji ste nivo
Kod nas su Rusi tamanili vaše sponzore Nemce kojima ste pušili kurac ceo rat zajedno sa Poglavnikom i Stepincem na čelu. I hvala im na tome.Riplex wrote:dzango wrote:Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:
Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...
Kao vi misliš koji kukate za rusima što su prošli preko cile srbije s kitom?
Ili kako ste vi i Singapur jedine dvi države što nisu tile neovisnost?!
Uvik čejeni najjadniji ispadnu, a mutna krv, nema šta drugo
Pa niste Nasli nikoga osim ZlovencaUju da vaM predstavlja istoriju ;)))))Stanojko wrote:Sta fali? Pa i Dzingis kanov grob da imamo trebalo bi ga iskoristiti... To je deo istorije...maggie13 wrote:Mislis,promoViranje lika koji vas je fiNo sredio nema cijenu..;DStanojko wrote:Ma jok, nego red je da uzmemo koju kintu od turista. neka korist da bude i od copavog, makar posle smrti...maggie13 wrote:Janez-Hrvoje vas posthumno kontrolira ;DStanojko wrote:
Sad skoro, pre 35 godina. :) Inace, red je da ta stetocina vrati neku kintu...
2014-04-12
Ne brini, imamo mi dovoljno srba za istoriju...mora i neki negativac da budemaggie13 wrote:Pa niste Nasli nikoga osim ZlovencaUju da vaM predstavlja istoriju ;)))))Stanojko wrote:Sta fali? Pa i Dzingis kanov grob da imamo trebalo bi ga iskoristiti... To je deo istorije...maggie13 wrote:Mislis,promoViranje lika koji vas je fiNo sredio nema cijenu..;DStanojko wrote:Ma jok, nego red je da uzmemo koju kintu od turista. neka korist da bude i od copavog, makar posle smrti...maggie13 wrote:
Janez-Hrvoje vas posthumno kontrolira ;D
Vidim Darla vas ipak ostavila na aparatima....kako nehumano od nje....
darth_vader-
2014-04-17
Zato financiras Kucu cveca ,da se 36 godina uvjeravas ;))))))dzango wrote:Kad je umro. Da se uverim. Jebeš TV.maggie13 wrote:kqd ste bili zadnji put u Kuci cveca? B-Pdzango wrote:Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:
2014-04-12
Dosadni ste i glupi i odma se kačite a ne vidite da ga je Karamarko uvalio Kolindi i Plenkoviću i ostaloj ekipi koja ga je detronirala u HDZu i sad im ga zavlači preko ovih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zapleli se ko pile u kurcine
Fakat ..
sf sn
Fakat ..
sf sn
OcitoDa nemAte..ne biste tudJe kraLi :Dmaggie13 wrote:Pa niste Nasli nikoga osim ZlovencaUju da vaM predstavlja istoriju ;)))))Stanojko wrote:Sta fali? Pa i Dzingis kanov grob da imamo trebalo bi ga iskoristiti... To je deo istorije...maggie13 wrote:Mislis,promoViranje lika koji vas je fiNo sredio nema cijenu..;DStanojko wrote:Ma jok, nego red je da uzmemo koju kintu od turista. neka korist da bude i od copavog, makar posle smrti...maggie13 wrote:
Janez-Hrvoje vas posthumno kontrolira ;D
A,ono ti goreNista ne vjerujem ;)
2014-04-12
Pa dobro, sta verujes?maggie13 wrote:OcitoDa nemAte..ne biste tudJe kraLi :Dmaggie13 wrote:Pa niste Nasli nikoga osim ZlovencaUju da vaM predstavlja istoriju ;)))))Stanojko wrote:Sta fali? Pa i Dzingis kanov grob da imamo trebalo bi ga iskoristiti... To je deo istorije...maggie13 wrote:Mislis,promoViranje lika koji vas je fiNo sredio nema cijenu..;DStanojko wrote:
Ma jok, nego red je da uzmemo koju kintu od turista. neka korist da bude i od copavog, makar posle smrti...
Znat cu kad cujem iStinu :)Stanojko wrote:Pa dobro, sta verujes?maggie13 wrote:OcitoDa nemAte..ne biste tudJe kraLi :Dmaggie13 wrote:Pa niste Nasli nikoga osim ZlovencaUju da vaM predstavlja istoriju ;)))))Stanojko wrote:Sta fali? Pa i Dzingis kanov grob da imamo trebalo bi ga iskoristiti... To je deo istorije...maggie13 wrote:
Mislis,promoViranje lika koji vas je fiNo sredio nema cijenu..;D
2014-04-12
dzango wrote:Išli da piju i pobegnu od obaveza kao i svaka fukara. Vidi šta je od tebe napravio.Riplex wrote:dzango wrote:Ja sam sa 18 bio u ratu i na straži sam dočekao 19. rođendan. U to vreme sam studirao i ne vidim koja bi moja uloga tu bila.Riplex wrote:dzango wrote:
Ti Srbi su godinama čuvali svoje kuće i pordice u nemogućim uslovima i pod sankcijama da bi na kraju ostali samo starci sa prosekom od 50 godina i uz odnos snaga 6:1. Bez podrške Srbije oni nisu imali šta da traže i krivac za njihovo proterivanje i ubijanje se nalazio u Beogradu a ne Zagrebu. Zagreb je samo izvršio svoju koljačku ulogu jer za drugo i nisu sposobni.
Ma čudo jedno, okupirat trećinu države i kukat da je teško. Di ste bili četnici da pomognete? Di si bio čedo? Što niste došli pomoć ostalim čejenima? Kako ćeš sebe oprat prid svojim ditetom?
Pičke pravoslavne
Govno ustaško.
Studiro je i moj stari i imo dvoje dice, i njegova braća i rođeni i ekipa, pa su išli sa srcem. Dobro opet dolazimo do toga da je vama to stran pojam, svi ste vi u miru četnici i busate se u prsa. Ima li jedno muško među tim četnicima?
Jebiga,reci to dečkima iz Novog Sada što ostadoše bez mozga u glavi
Iskezili ste zube do krajnjih granica (Karlobag-Virovitica) i prebrzo zaboravili da su dobili po zubima posežući upravo za hrvatskim zemljama, te se opet obezobrazili . Tako bi se, znači, Ustav RH trebao mijenjati i ubaciti u preambulu lički narod, zagorski narod, dalmatinski narod, slavonski narod i istarski narod.jastreb wrote: Ovo je preužasno.
Gnječ,hoćete li u Istru prisajediniti okolne krajeve?
@Gnječa i tebe treba uhititi i baciti u tamnicu jer prekršavate Članak 1. Temeljnih odredaba Ustava Republike Hrvatske, koji govori da je RH jedinstvena i nedjeljiva (demokratska i socijalna) država. Ako to nije dovoljno za uhićenje i sud, ne znam što bi to onda bilo dovoljno policiji, pravosuđu i ministarsvu unutarnjih poslova. Riječ je o zločinu protiv hrvatske države čiji je suverenitet neotuđiv, nedjeljiv i neprinosiv.
2014-04-18
Neka Kuće cveća, dolaze turisti i tako. Nećemo da se iživljavamo na mrtvima i jedemo govna kad je umro ako mu već niko nije stao na crtu dok je bio živ. Nismo Hrvati.maggie13 wrote:Zato financiras Kucu cveca ,da se 36 godina uvjeravas ;))))))dzango wrote:Kad je umro. Da se uverim. Jebeš TV.maggie13 wrote:kqd ste bili zadnji put u Kuci cveca? B-Pdzango wrote:Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.Stanojko wrote:
Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!
Baš je tema za smejanje. Bolesnik.Riplex wrote:dzango wrote:Išli da piju i pobegnu od obaveza kao i svaka fukara. Vidi šta je od tebe napravio.Riplex wrote:dzango wrote:Ja sam sa 18 bio u ratu i na straži sam dočekao 19. rođendan. U to vreme sam studirao i ne vidim koja bi moja uloga tu bila.Riplex wrote:
Ma čudo jedno, okupirat trećinu države i kukat da je teško. Di ste bili četnici da pomognete? Di si bio čedo? Što niste došli pomoć ostalim čejenima? Kako ćeš sebe oprat prid svojim ditetom?
Pičke pravoslavne
Govno ustaško.
Studiro je i moj stari i imo dvoje dice, i njegova braća i rođeni i ekipa, pa su išli sa srcem. Dobro opet dolazimo do toga da je vama to stran pojam, svi ste vi u miru četnici i busate se u prsa. Ima li jedno muško među tim četnicima?
Jebiga,reci to dečkima iz Novog Sada što ostadoše bez mozga u glavi
Haha,koje djecje iZvlacenje ;Ddzango wrote:Neka Kuće cveća, dolaze turisti i tako. Nećemo da se iživljavamo na mrtvima i jedemo govna kad je umro ako mu već niko nije stao na crtu dok je bio živ. Nismo Hrvati.maggie13 wrote:Zato financiras Kucu cveca ,da se 36 godina uvjeravas ;))))))dzango wrote:Kad je umro. Da se uverim. Jebeš TV.maggie13 wrote:kqd ste bili zadnji put u Kuci cveca? B-Pdzango wrote:
Jedini narod u Evropi pored Muslimana koji žali za svojim okupatorom. Koje su to moralne i ljudske kreature.
2014-04-12
Na ovom forumu vise srba nego u beogradu.....gdje su sad udruge za zastitu ?.......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Odlepili!Proglasili slavlje hrvatskih nogometasa ustaskim zbog pjesme 'Bojna Cavoglave'
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Usred Zagreba - Romi zapjevali ustaške pjesme
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Usred Zagreba - Romi zapjevali ustaške pjesme
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
Page 8 of 15