Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru
Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...Riplex wrote:Stanojko wrote:Priznajem. Ljudi ste. Rvati ostave neku kintu, rvatice ostave...sta ostave, sve 5.Riplex wrote:Ulpijan wrote:dzango wrote:Gavrilo je pored svog obezbeđenja pucao u okupatora i žrtvovao svoj život skončavši bolestan u tamnici posle silnih mučenja. Što je inače bio trend toga doba u borbi za slobodu. Barešić je pucao u vezanog čoveka koji nije bio simbol države, da bi posle toga bio oslobođen zbog dobrog vladanja.
Nije za poređenje ni u kom slučaju.
Nego čega je bio simbol oficir OZNA-e, čuvar logora i funckoner nego režima?
Dobro tebi nije, nekome nije ni Ferdinandova žena simbol države...
Razlike jbg, u svakom slučaju nedovoljno za histeriju.
Jednostavno je, Gavrilo je bio govno koje je ubilo trudnu ženu, Barešić je rokno govno iz OZNA i učinio svitu uslugu.
Mora vam neko pomoć kad ne morete sami, pa makar i ustaše bile vi uzimate. Tako vas uvik zapadalo, 500 godina turaka, prvo vas razjebali,pa ste im služili. Sad ćete ustašama
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ambasador je službenik vlasti i nije simbol države. Sasvim jednostavno. Sofija je stradala slučajno i Princip je izjavio da mu je žao što je nju pogodio i da mu to nije cilj. Ipak je on gospodin za ovu vašu protuvu.Ulpijan wrote:dzango wrote:Gavrilo je pored svog obezbeđenja pucao u okupatora i žrtvovao svoj život skončavši bolestan u tamnici posle silnih mučenja. Što je inače bio trend toga doba u borbi za slobodu. Barešić je pucao u vezanog čoveka koji nije bio simbol države, da bi posle toga bio oslobođen zbog dobrog vladanja.
Nije za poređenje ni u kom slučaju.
dzango wrote:Ti Srbi su godinama čuvali svoje kuće i pordice u nemogućim uslovima i pod sankcijama da bi na kraju ostali samo starci sa prosekom od 50 godina i uz odnos snaga 6:1. Bez podrške Srbije oni nisu imali šta da traže i krivac za njihovo proterivanje i ubijanje se nalazio u Beogradu a ne Zagrebu. Zagreb je samo izvršio svoju koljačku ulogu jer za drugo i nisu sposobni.Riplex wrote:dzango wrote:Ako čovek bira između spasavanja porodice od ustaškog noža i uzaludnog otpora već izdanog naroda. Normalno je da će izabrati ono prvo. Gde da dođem?Riplex wrote:dzango wrote:
Jeste. I gazili ih tenkovima. Rekao HRT. Jebo vas Gebels.
Ajde nek si prizno da ste pobigli, dobro ti doduše nikad nisi ni imo srca doći.
Nikad od četnika čovika, '91 su dečki po Vukovaru pišali krv i rokali vas kod muhe dok nisu pali. Vi nestali s onolikog teritorija u 3 dana?!?! De ono bogtejebo pokrijte se po glavi i živite s tom sramotom... Svi vi danas veliki četnici, a tad niste imali srca.
Ma čudo jedno, okupirat trećinu države i kukat da je teško. Di ste bili četnici da pomognete? Di si bio čedo? Što niste došli pomoć ostalim čejenima? Kako ćeš sebe oprat prid svojim ditetom?
Pičke pravoslavne
Jebi ga...Da im gicko Krajinu na tacni, a ovi nisu u stanju da ispostuju dogovor nego se izdrkavaju na babama i dedama... Rvati, sta ces...protiv prirode se ne moze...dzango wrote:Ti Srbi su godinama čuvali svoje kuće i pordice u nemogućim uslovima i pod sankcijama da bi na kraju ostali samo starci sa prosekom od 50 godina i uz odnos snaga 6:1. Bez podrške Srbije oni nisu imali šta da traže i krivac za njihovo proterivanje i ubijanje se nalazio u Beogradu a ne Zagrebu. Zagreb je samo izvršio svoju koljačku ulogu jer za drugo i nisu sposobni.Riplex wrote:dzango wrote:Ako čovek bira između spasavanja porodice od ustaškog noža i uzaludnog otpora već izdanog naroda. Normalno je da će izabrati ono prvo. Gde da dođem?Riplex wrote:dzango wrote:
Jeste. I gazili ih tenkovima. Rekao HRT. Jebo vas Gebels.
Nikad od četnika čovika, '91 su dečki po Vukovaru pišali krv i rokali vas kod muhe dok nisu pali. Vi nestali s onolikog teritorija u 3 dana?!?! De ono bogtejebo pokrijte se po glavi i živite s tom sramotom... Svi vi danas veliki četnici, a tad niste imali srca.
Ne znam ko kome ostavlja dinare i kune i ko živi od toga da konobariše i pere tuđe posteljine.Riplex wrote:dzango wrote:Ni ja ne razumem. Šta očekivati drugo od ustaša u ustaškoj državi do da pevaju Paveliću?Riplex wrote:Ne razumim di je frka, pod tim pjesmama, znakovljem i pozdravima su se borili cili rat. Ajmo naberite dečki, kmečite ćaći svom
Ae ne sekiraj se, vidiš da dođu ustaše u beograd da vam ostave koji dinar, ljudi smo nismo četnici. Tribate i vi nešto isit.
Stanojko wrote:Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...Riplex wrote:Stanojko wrote:Priznajem. Ljudi ste. Rvati ostave neku kintu, rvatice ostave...sta ostave, sve 5.Riplex wrote:Ulpijan wrote:
Jednostavno je, Gavrilo je bio govno koje je ubilo trudnu ženu, Barešić je rokno govno iz OZNA i učinio svitu uslugu.
Mora vam neko pomoć kad ne morete sami, pa makar i ustaše bile vi uzimate. Tako vas uvik zapadalo, 500 godina turaka, prvo vas razjebali,pa ste im služili. Sad ćete ustašama
Jebiga mi nismo volili turske kurčine ko vi. A doslovno rečeno vi nećete ni bit još malo. Dole vas pojedeše šiptari, gore mađari. Mic po mic ćete sve platit
dzango wrote:Ne znam ko kome ostavlja dinare i kune i ko živi od toga da konobariše i pere tuđe posteljine.Riplex wrote:dzango wrote:Ni ja ne razumem. Šta očekivati drugo od ustaša u ustaškoj državi do da pevaju Paveliću?Riplex wrote:Ne razumim di je frka, pod tim pjesmama, znakovljem i pozdravima su se borili cili rat. Ajmo naberite dečki, kmečite ćaći svom
Ae ne sekiraj se, vidiš da dođu ustaše u beograd da vam ostave koji dinar, ljudi smo nismo četnici. Tribate i vi nešto isit.
Nisam ja to spominjo, nego kurvanje, prije turcima sad ustašama.
Sto ne izadjete na zrak,u prirodu,nego doma provodite slobodan dan..:D
2014-04-12
Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...Riplex wrote:Stanojko wrote:Priznajem. Ljudi ste. Rvati ostave neku kintu, rvatice ostave...sta ostave, sve 5.Riplex wrote:
Jebiga mi nismo volili turske kurčine ko vi. A doslovno rečeno vi nećete ni bit još malo. Dole vas pojedeše šiptari, gore mađari. Mic po mic ćete sve platit
Ja sam sa 18 bio u ratu i na straži sam dočekao 19. rođendan. U to vreme sam studirao i ne vidim koja bi moja uloga tu bila.Riplex wrote:dzango wrote:Ti Srbi su godinama čuvali svoje kuće i pordice u nemogućim uslovima i pod sankcijama da bi na kraju ostali samo starci sa prosekom od 50 godina i uz odnos snaga 6:1. Bez podrške Srbije oni nisu imali šta da traže i krivac za njihovo proterivanje i ubijanje se nalazio u Beogradu a ne Zagrebu. Zagreb je samo izvršio svoju koljačku ulogu jer za drugo i nisu sposobni.Riplex wrote:dzango wrote:Ako čovek bira između spasavanja porodice od ustaškog noža i uzaludnog otpora već izdanog naroda. Normalno je da će izabrati ono prvo. Gde da dođem?Riplex wrote:
Ma čudo jedno, okupirat trećinu države i kukat da je teško. Di ste bili četnici da pomognete? Di si bio čedo? Što niste došli pomoć ostalim čejenima? Kako ćeš sebe oprat prid svojim ditetom?
Pičke pravoslavne
Govno ustaško.
ovo samo čejen more povirovatStanojko wrote:Jebi ga...Da im gicko Krajinu na tacni, a ovi nisu u stanju da ispostuju dogovor nego se izdrkavaju na babama i dedama... Rvati, sta ces...protiv prirode se ne moze...dzango wrote:Ti Srbi su godinama čuvali svoje kuće i pordice u nemogućim uslovima i pod sankcijama da bi na kraju ostali samo starci sa prosekom od 50 godina i uz odnos snaga 6:1. Bez podrške Srbije oni nisu imali šta da traže i krivac za njihovo proterivanje i ubijanje se nalazio u Beogradu a ne Zagrebu. Zagreb je samo izvršio svoju koljačku ulogu jer za drugo i nisu sposobni.Riplex wrote:dzango wrote:Ako čovek bira između spasavanja porodice od ustaškog noža i uzaludnog otpora već izdanog naroda. Normalno je da će izabrati ono prvo. Gde da dođem?Riplex wrote:
A dobro...ti veruj u suprotno...Riplex wrote:ovo samo čejen more povirovatStanojko wrote:Jebi ga...Da im gicko Krajinu na tacni, a ovi nisu u stanju da ispostuju dogovor nego se izdrkavaju na babama i dedama... Rvati, sta ces...protiv prirode se ne moze...dzango wrote:Ti Srbi su godinama čuvali svoje kuće i pordice u nemogućim uslovima i pod sankcijama da bi na kraju ostali samo starci sa prosekom od 50 godina i uz odnos snaga 6:1. Bez podrške Srbije oni nisu imali šta da traže i krivac za njihovo proterivanje i ubijanje se nalazio u Beogradu a ne Zagrebu. Zagreb je samo izvršio svoju koljačku ulogu jer za drugo i nisu sposobni.Riplex wrote:dzango wrote:
Ako čovek bira između spasavanja porodice od ustaškog noža i uzaludnog otpora već izdanog naroda. Normalno je da će izabrati ono prvo. Gde da dođem?
maggie13 wrote:Sto ne izadjete na zrak,u prirodu,nego doma provodite slobodan dan..:D
Zato što moram na poso, i gušt mi vadit mast čejenima kad prokmeče ovi dana.
Gde ćeš veće kurve od Hrvata. Jebe vas cela američka flota kada siđe sa broda u luku a i Turci vole da vam ga zavuku jer su čuli da gorih ljudi a većih pički od Hrvata u Evropi nema.Riplex wrote:dzango wrote:Ne znam ko kome ostavlja dinare i kune i ko živi od toga da konobariše i pere tuđe posteljine.Riplex wrote:dzango wrote:Ni ja ne razumem. Šta očekivati drugo od ustaša u ustaškoj državi do da pevaju Paveliću?Riplex wrote:Ne razumim di je frka, pod tim pjesmama, znakovljem i pozdravima su se borili cili rat. Ajmo naberite dečki, kmečite ćaći svom
Nisam ja to spominjo, nego kurvanje, prije turcima sad ustašama.
ma ne ti..dzani,stanojko i pizzon uzeli day off da se mogu nervirat na forumu..mazohisti 8-)Riplex wrote:maggie13 wrote:Sto ne izadjete na zrak,u prirodu,nego doma provodite slobodan dan..:D
Zato što moram na poso, i gušt mi vadit mast čejenima kad prokmeče ovi dana.
2014-04-12
Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...Riplex wrote:Stanojko wrote:
Priznajem. Ljudi ste. Rvati ostave neku kintu, rvatice ostave...sta ostave, sve 5.
Ali smo vas ispleskali da vam je muka i dan danas i neće stat
dzango wrote:Sofija je stradala slučajno i Princip je izjavio da mu je žao što je nju pogodio i da mu to nije cilj.
Eto i nama je žao što se bojiš i što te skupina redikula dirnula u osjećajčiće.
Ulpijan- Posts : 81
2016-07-04
kaja_333 wrote:mogu ja doći?Usne Stjepana Gnječa wrote:Riplex wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:jastreb wrote:Ovo je preužasno.
Gnječ,hoćete li u Istru prisajediniti okolne krajeve?
Da. To je već u planu radi se na tome već duže vrijeme.
Vidi ovog jade opet, ko zna koliko pleski skupi kada izađe vani...sva 3 puta godišnje.
mARŠ ustašo dođi u Istru ustašovat neće te sašit ni 100 kirurga majmune nedojebani ustaški.
Možeš tko ti brani. Mogla si doći jučer na koncert i uvjeriti se svojim očima da je na koncertu bilo ljudi iz svih krajeva Hrvatske ja toliko registarskih oznaka nisam još vidio od Vukovara, Osijeka, Đakova pa sve do Zagreba i dalje na sjever i onda južnije Karlovac pa do Rijeke Zadra Splita Dubrovnika.
Guest- Guest
dzango wrote:Ja sam sa 18 bio u ratu i na straži sam dočekao 19. rođendan. U to vreme sam studirao i ne vidim koja bi moja uloga tu bila.Riplex wrote:dzango wrote:Ti Srbi su godinama čuvali svoje kuće i pordice u nemogućim uslovima i pod sankcijama da bi na kraju ostali samo starci sa prosekom od 50 godina i uz odnos snaga 6:1. Bez podrške Srbije oni nisu imali šta da traže i krivac za njihovo proterivanje i ubijanje se nalazio u Beogradu a ne Zagrebu. Zagreb je samo izvršio svoju koljačku ulogu jer za drugo i nisu sposobni.Riplex wrote:dzango wrote:
Ako čovek bira između spasavanja porodice od ustaškog noža i uzaludnog otpora već izdanog naroda. Normalno je da će izabrati ono prvo. Gde da dođem?
Pičke pravoslavne
Govno ustaško.
Studiro je i moj stari i imo dvoje dice, i njegova braća i rođeni i ekipa, pa su išli sa srcem. Dobro opet dolazimo do toga da je vama to stran pojam, svi ste vi u miru četnici i busate se u prsa. Ima li jedno muško među tim četnicima?
Meni se cini da ga Kramarko uvaljuje opet ovima svojima iz HDZa prek osvojih igraca jer se sad Kolinda i Plenković moraju posipat pepelom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Za babe i dede ste streptomicin. Priznajem...Riplex wrote:Stanojko wrote:Voleli ste vi svaciju kurcinu...Mletacku, vizantijsku, tursku, madjarsku, italijansku, austrijsku, nemacku, sprsku... Sto rece ona luda baba - vi ste svakom osvajacu rekli glasno - DA!Riplex wrote:Stanojko wrote:Rece pripadnik (uslovno receno) naroda koji ceo milenijum nije uspeo da sklepa ni mesnu zajednicu...Riplex wrote:
Ali smo vas ispleskali da vam je muka i dan danas i neće stat
Similar topics
» Odlepili!Proglasili slavlje hrvatskih nogometasa ustaskim zbog pjesme 'Bojna Cavoglave'
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Usred Zagreba - Romi zapjevali ustaške pjesme
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Usred Zagreba - Romi zapjevali ustaške pjesme
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
Page 6 of 15