Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Knin: IX Bojna pjeva ustaške pjesme i zaklinje se Poglavniku i Hitleru
glupo i primitivno je standardno paljenje astave,bilo cije drzave..Ono,podjeca me na Khozoepe i njihov nivo..a ebi ga..kako hocete,meni svejedno,no malo je cudno za jedan narod u Europi modernoj..n_razbojnik wrote:Zašto je sramota paliti srpsku zastavu? Mislim da je glupo po ovoj sparini jest, slažem se
Guest- Guest
Srbi su primitiwni pa samo jedan jezik razumiju. Čast iznimkama al goworimo o narodu. Lijepo Šešelj najawi i pali a wlast u Srbiji ništa. Ok. Sad ti to isto zapališ u Hr tj srpsku zastawu i čekaš Wučića i ekipu da se oglasi i samo im udariš repliku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U skladu sa događajem.debotoijusto wrote:Skupina mladića i djevojaka tako je, uz taktove Thompsonove pjesme, na oduševljenje prisutnih zapalila srpsku zastavu. U prvom planu je mladić bez majice koji na stolu pokušava zapaliti srpsku zastavu. To mu nije pošlo za rukom pa mu je netko u pomoć priskočio bakljom. Zastava je planula, a to je izazvalo oduševljenje prisutnih, mahom mladića i djevojaka.
alo plenky , sta ima nova
Pa vi pohrlili da pokazete da mozete njihovim nivoom,jel Longi..??..Time bas i ne pokazujete da ste dostojanstveni i casni..RayMabus wrote:Srbi su primitiwni pa samo jedan jezik razumiju. Čast iznimkama al goworimo o narodu. Lijepo Šešelj najawi i pali a wlast u Srbiji ništa. Ok. Sad ti to isto zapališ u Hr tj srpsku zastawu i čekaš Wučića i ekipu da se oglasi i samo im udariš repliku.
Guest- Guest
Aj ti na blok.Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:SLušaj me kretenu : treba donijeti 100 srpskih zastawa u KNin i ritualno najawiti paljenje i swe spalit ispred Kolinde i ako šta pokuša opalit joj trisku i njoj i bilo kome tko išta pokuša spriječit i onda reč : A u Srbiji to ne sprečawaju ?Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:To baš i nije sramota.Usne Stjepana Gnječa wrote:
VIDEO Nova sramota u Kninu: Uz taktove Thompsonove pjesme zapaljena srpska zastava
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-nova-sramota-u-kninu-uz-taktove-thompsonove-pjesme-zapaljena-srpska-zastava/910866.aspx
Lajk.
Pa za vas balkance je to prirodno stanje stvari samo se onda nemojte ufuravati da ste neki nobl narod koji veze sa balkanom nema.
To što Srbi odnosno Šešelj radi ne opravdava ovo u Kninu. Svakim korakom se sve više i više ukopavate u živo blato. Nastavite tako to će vam sigurno povećati BDP i plaće.
PA PA
2014-04-11
n_razbojnik wrote:Zašto je sramota paliti srpsku zastavu? Mislim da je glupo po ovoj sparini jest, slažem se
Mislim da bi jedan kanader napravio čuda kad bi na ustaške kockaste glave izlio par tona mora i ponekog češkog ronioca...
Guest- Guest
bogomdani wrote:glupo i primitivno je standardno paljenje astave,bilo cije drzave..Ono,podjeca me na Khozoepe i njihov nivo..a ebi ga..kako hocete,meni svejedno,no malo je cudno za jedan narod u Europi modernoj..n_razbojnik wrote:Zašto je sramota paliti srpsku zastavu? Mislim da je glupo po ovoj sparini jest, slažem se
Vidi šta ti komšije rade, nanu kozojebnu, doklen ovaj genosid nad portugalskom nejači?!
2014-04-15
A mogli bismo i u našoj tvornici hrvatskih zastava uvesti drugu smjenu i praviti i srpske zastave.
Povećavamo zaposlenost i nam raste BDP.
Povećavamo zaposlenost i nam raste BDP.
crvenkasti-
2014-04-17
Daleko su oni od sprkog nivoa. Pogledaj kako se kod nas slavi dan državnosti.bogomdani wrote:Pa vi pohrlili da pokazete da mozete njihovim nivoom,jel Longi..??..Time bas i ne pokazujete da ste dostojanstveni i casni..RayMabus wrote:Srbi su primitiwni pa samo jedan jezik razumiju. Čast iznimkama al goworimo o narodu. Lijepo Šešelj najawi i pali a wlast u Srbiji ništa. Ok. Sad ti to isto zapališ u Hr tj srpsku zastawu i čekaš Wučića i ekipu da se oglasi i samo im udariš repliku.
Al je jedino riješenje sa takwima. Ono ustaško pjewanje po Kninu od HOSa oštro osuđujem al owo podržawam i lajkam.bogomdani wrote:Pa vi pohrlili da pokazete da mozete njihovim nivoom,jel Longi..??..Time bas i ne pokazujete da ste dostojanstveni i casni..RayMabus wrote:Srbi su primitiwni pa samo jedan jezik razumiju. Čast iznimkama al goworimo o narodu. Lijepo Šešelj najawi i pali a wlast u Srbiji ništa. Ok. Sad ti to isto zapališ u Hr tj srpsku zastawu i čekaš Wučića i ekipu da se oglasi i samo im udariš repliku.
Inače swi ličmjerni tzw antifašisti sa dwostrukim standardima od sada nadalje idu automatski na blok kod mene.
Ne wolim ličemjerje.
AJ BOG.
2014-04-11
Ostario mi Adobi pa ne mogu gledati videje..ebi ga...
Cudi me sto ne gledate na sve iz prizme Europe i sveg uz to vezanog..ali kako rekoh,meni svejedno..
Cudi me sto ne gledate na sve iz prizme Europe i sveg uz to vezanog..ali kako rekoh,meni svejedno..
Guest- Guest
Tu ima još jedan fotos koji svedoči kozojebstvo bogomdanog naroda...daklem, doklen ovi Hrvati misle da se infiltriruju i rade pizdarije? Na tapeti palestinska nejač!
2014-04-15
nemoj da gledaš, srce će te, nećeš na cestu smijet' da ne pregori koja zastavabogomdani wrote:Ostario mi Adobi pa ne mogu gledati videje..ebi ga...
2014-04-15
pa vidiš da sav civilizovan svet pali
ako mogu svi, možemo i mi.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:pa vidiš da sav civilizovan svet pali
Kod nekih takvi dođu i do parlamenta, jel...
darth_vader-
2014-04-17
To su sve Hrvati, i khozojebi...civilizovani sjede doma i brinu o bilancifrakcija wrote:pa vidiš da sav civilizovan svet pali
2014-04-15
Vidim,neprosvjecenu Mlađ..Upravo radi toga govorim..Danas se starci ponasaju bezmozgo,a onda to djeca pokupe od njih...i nastave tradiciju.-..Osobno ne vidim smisao prenosenja mrznje na mlade,ako ne postoji direktna ugrozenost,a kod vas toga nema,samo Folklor..Doli je ipak ponesto drugacije,a posto vidim da brkas kruske i jabuke..dakle srbe ne mos usporedjivati sa islamistima,koji su nepopustljivi i brutalni,i na duge staze,od njih opasnost ne prestaje..srbi su slomljeni,kicma im jedva stoji,ekonomski i vojno su porazeni..i onda,koji qrc..?? Kakogod i nadalje,za mene je pretjerano i nekulturno paljenje necije zastave..nizak nivo i ebi ga...tko god to radio..n_razbojnik wrote:Tu ima još jedan fotos koji svedoči kozojebstvo bogomdanog naroda...daklem, doklen ovi Hrvati misle da se infiltriruju i rade pizdarije? Na tapeti palestinska nejač!
Guest- Guest
Pa ne..samo me cudi primitivizam,nis drugo...cudom se nikad nacuditi..n_razbojnik wrote:nemoj da gledaš, srce će te, nećeš na cestu smijet' da ne pregori koja zastavabogomdani wrote:Ostario mi Adobi pa ne mogu gledati videje..ebi ga...
Guest- Guest
Ovdje ti je to umjestnost...art, ku'išbogomdani wrote:Vidim,neprosvjecenu Mlađ..Upravo radi toga govorim..Danas se starci ponasaju bezmozgo,a onda to djeca pokupe od njih...i nastave tradiciju.-..Osobno ne vidim smisao prenosenja mrznje na mlade,ako ne postoji direktna ugrozenost,a kod vas toga nema,samo Folklor..Doli je ipak ponesto drugacije,a posto vidim da brkas kruske i jabuke..dakle srbe ne mos usporedjivati sa islamistima,koji su nepopustljivi i brutalni,i na duge staze,od njih opasnost ne prestaje..srbi su slomljeni,kicma im jedva stoji,ekonomski i vojno su porazeni..i onda,koji qrc..?? Kakogod i nadalje,za mene je pretjerano i nekulturno paljenje necije zastave..nizak nivo i ebi ga...tko god to radio..n_razbojnik wrote:Tu ima još jedan fotos koji svedoči kozojebstvo bogomdanog naroda...daklem, doklen ovi Hrvati misle da se infiltriruju i rade pizdarije? Na tapeti palestinska nejač!
Dobro, rezanje je art, ovo je još neprihvaćen smjer , radikalne struje flegdistrakšna
2014-04-15
Kakogod,dostojanstvena proslava,dakle, zderanje,pijenje,plesanje,navecer povaljivanje cura i zena,to ono sto treba svima,sve ispod toga je bezveze..
Guest- Guest
Eh pa jednom godišnje da se to malo proslavi i da ih podsjetiš... prc u vugla, šta fali... vidi pizzona kako je uzjeban, taj se nesjeća što je bilo pred 20-ak godina, on misli da ako mu naguzni ima dvorišnu verziju S300 da se može kurčiti okolobogomdani wrote:srbi su slomljeni,kicma im jedva stoji,ekonomski i vojno su porazeni..i onda,koji qrc..??
2014-04-15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Odlepili!Proglasili slavlje hrvatskih nogometasa ustaskim zbog pjesme 'Bojna Cavoglave'
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Usred Zagreba - Romi zapjevali ustaške pjesme
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
» SDSS:Molimo da na svadbi ne pjevate ustaske pjesme
» Usred Zagreba - Romi zapjevali ustaške pjesme
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» bojna HV-a ošla u poljsku polupripita
Page 10 of 15