Turska kupelj (chat)
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
bez tebe me trta svuda, moras doc vamofrakcija wrote:trta te sić u podrum sam?prckov wrote:u kadi, ima na prizemlju masine al meni mrsko tamofrakcija wrote:neš više morat prat mudante u lavandinuprckov wrote:kazem ja njoj tekju fo d londri...ooo prcko dets natin...no voriz, enitajm....I takoprckov wrote:
jest, ona ista, dosla po neke tablet za stomak al odma je brzo otisla
sigurno ima prol...problem
cek malo
evo me nazad, moro sam obavit nesto
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
iden vidit ima li ijedan post di me ne vataš za, da prostiš gospodaricu. upristoji se!
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
haha dobro necu, simpatican mi taj emofrakcija wrote:iden vidit ima li ijedan post di me ne vataš za, da prostiš gospodaricu. upristoji se!
2014-04-19
evo ovi debili iz amerike dijele opet neke nafrade I ispiru mozak bajkama. Ovo je vrijeme bajki I lazi....al ga seru
2014-04-19
neka nitko ne dira u naš mali dio svemira.prckov wrote:evo ovi debili iz amerike dijele opet neke nafrade I ispiru mozak bajkama. Ovo je vrijeme bajki I lazi....al ga seru
2016-03-09
prelomi se to malima preko leda uglavnomfrakcija wrote:neka nitko ne dira u naš mali dio svemira.prckov wrote:evo ovi debili iz amerike dijele opet neke nafrade I ispiru mozak bajkama. Ovo je vrijeme bajki I lazi....al ga seru
da vidis patetike I nota
2014-04-19
eno dzesika alba oce plakat, rastuzio je vajlans
2014-04-19
a ja ne gledan u tv nego ute. ko pirgava milica.prckov wrote:eno dzesika alba oce plakat, rastuzio je vajlans
2016-03-09
enivej ajmo mi u nas mali dio svemira
2014-04-19
haha Tolko me ta milica istraumatizirala da sam se svega sjecofrakcija wrote:a ja ne gledan u tv nego ute. ko pirgava milica.prckov wrote:eno dzesika alba oce plakat, rastuzio je vajlans
jesi I ti bila tako napadna kao curica
2014-04-19
ja sam patila iz dalekaprckov wrote:haha Tolko me ta milica istraumatizirala da sam se svega sjecofrakcija wrote:a ja ne gledan u tv nego ute. ko pirgava milica.prckov wrote:eno dzesika alba oce plakat, rastuzio je vajlans
Čuperak kose obično nose
neko na oku,
neko do nosa,
al ima jedan čuperak plavi
zamislite gde?
– U mojoj glavi.
Kako u glavi da bude kosa?
Lepo.
U glavi.
To nije moj čuperak plavi,
već jedne Sanje iz šestog “a”
Pa šta?
Videćeš šta – kad jednog dana
čuperak nečije kose tuđe
malo u tvoju glavu uđe,
pa se umudriš,
udrveniš,
pa malo – malo… pa pocrveniš,
pa grickaš nokte
i kriješ lice
pa šalješ tajne ceduljice,
pa nešto kunjaš,
pa se mučiš,
pa učiš – a sve koješta učiš.
Izmešaš rotkve i romboide.
Izmešaš nokte i piramide.
Izmešaš leptire i gradove.
I sportove i ručne radove.
I tropsko bilje.
I stare Grke.
I lepo ne znaš šta ćeš od muke.
Sad vidiš šta je čuperak plavi
kad ti se danima mota po glavi,
pa od dečaka- pravog junaka
napravi tunjavka i nespretnjaka.
2016-03-09
hahahaha....dobarfrakcija wrote:ja sam patila iz dalekaprckov wrote:haha Tolko me ta milica istraumatizirala da sam se svega sjecofrakcija wrote:a ja ne gledan u tv nego ute. ko pirgava milica.prckov wrote:eno dzesika alba oce plakat, rastuzio je vajlans
Čuperak kose obično nose
neko na oku,
neko do nosa,
al ima jedan čuperak plavi
zamislite gde?
– U mojoj glavi.
Kako u glavi da bude kosa?
Lepo.
U glavi.
To nije moj čuperak plavi,
već jedne Sanje iz šestog “a”
Pa šta?
Videćeš šta – kad jednog dana
čuperak nečije kose tuđe
malo u tvoju glavu uđe,
pa se umudriš,
udrveniš,
pa malo – malo… pa pocrveniš,
pa grickaš nokte
i kriješ lice
pa šalješ tajne ceduljice,
pa nešto kunjaš,
pa se mučiš,
pa učiš – a sve koješta učiš.
Izmešaš rotkve i romboide.
Izmešaš nokte i piramide.
Izmešaš leptire i gradove.
I sportove i ručne radove.
I tropsko bilje.
I stare Grke.
I lepo ne znaš šta ćeš od muke.
Sad vidiš šta je čuperak plavi
kad ti se danima mota po glavi,
pa od dečaka- pravog junaka
napravi tunjavka i nespretnjaka.
di sve to nades
jel ti se svido ijedan mali izdaleka
2014-04-19
poslije me stavilo u klupu sa Marijanom prdom
taj je prdio non stop I sve tiho
taj je prdio non stop I sve tiho
2014-04-19
pa uvijek tako..stalkala bi iz sjene i čitala poeziju.prckov wrote:
a zapravo mi je bila prva ljubavna veza kad me premjestilo s Vendi jer sam se žalila na Vilmu..Vendi i ja smo stalno jedna drugoj pisale ljubavna pisma i slale cvijeće..o tome kako nećemo biti zajedno do slijedećeg školskog sata..planirale naše vjenčanje..matere su nam to čitale zabrinuto, radeć čudne grimasse, al nisu urgirale.
2016-03-09
sjecam se u srednjoj skoli je postalo kao manija zenskima da salju poruke te svida joj se te os se zabavljat te I otvoreno te pita a ne preko nekog. Valjda provala emancipacijefrakcija wrote:pa uvijek tako..stalkala bi iz sjene i čitala poeziju.prckov wrote:
Ti nisi bila emancipirana I voli te nas Tesla
2014-04-19
jok..ja bila tiha, uglancana, frizura na teću, ogromni koleti, uvik gleda u pod..na nogama 3 broja veće cipele -da vridu i dogodine.prckov wrote:sjecam se u srednjoj skoli je postalo kao manija zenskima da salju poruke te svida joj se te os se zabavljat te I otvoreno te pita a ne preko nekog. Valjda provala emancipacijefrakcija wrote:pa uvijek tako..stalkala bi iz sjene i čitala poeziju.prckov wrote:
2016-03-09
a dobro....nisi bila emancipirana ali si bila ispred vremenafrakcija wrote:pa uvijek tako..stalkala bi iz sjene i čitala poeziju.prckov wrote:
a zapravo mi je bila prva ljubavna veza kad me premjestilo s Vendi jer sam se žalila na Vilmu..Vendi i ja smo stalno jedna drugoj pisale ljubavna pisma i slale cvijeće..o tome kako nećemo biti zajedno do slijedećeg školskog sata..planirale naše vjenčanje..matere su nam to čitale zabrinuto, radeć čudne grimasse, al nisu urgirale.
2014-04-19
ma šta ja znam..uvijek su me mećali za komadanta pionirskih odreda, omladinskih brigada...silom..djelovala sam im ideološki podobna po sastavimaprckov wrote:a dobro....nisi bila emancipirana ali si bila ispred vremenafrakcija wrote:pa uvijek tako..stalkala bi iz sjene i čitala poeziju.prckov wrote:
2016-03-09
ma cipele tri broja vece su bile standard sto si bila tako sramezljiva a danas se ne bi bas reklo da si jos uvjekfrakcija wrote:jok..ja bila tiha, uglancana, frizura na teću, ogromni koleti, uvik gleda u pod..na nogama 3 broja veće cipele -da vridu i dogodine.prckov wrote:sjecam se u srednjoj skoli je postalo kao manija zenskima da salju poruke te svida joj se te os se zabavljat te I otvoreno te pita a ne preko nekog. Valjda provala emancipacijefrakcija wrote:pa uvijek tako..stalkala bi iz sjene i čitala poeziju.prckov wrote:
2014-04-19
sastavima =pismenim radovima?frakcija wrote:ma šta ja znam..uvijek su me mećali za komadanta pionirskih odreda, omladinskih brigada...silom..djelovala sam im ideološki podobna po sastavimaprckov wrote:a dobro....nisi bila emancipirana ali si bila ispred vremenafrakcija wrote:pa uvijek tako..stalkala bi iz sjene i čitala poeziju.prckov wrote:
a to za komadanta je skeri
2014-04-19
ma nikakvo komandiranje..samo govorancije..pioniri mi polagali zakletvuprckov wrote:sastavima =pismenim radovima?frakcija wrote:ma šta ja znam..uvijek su me mećali za komadanta pionirskih odreda, omladinskih brigada...silom..djelovala sam im ideološki podobna po sastavimaprckov wrote:a dobro....nisi bila emancipirana ali si bila ispred vremenafrakcija wrote:pa uvijek tako..stalkala bi iz sjene i čitala poeziju.prckov wrote:
a to za komadanta je skeri
2016-03-09
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 17 of 50