Turska kupelj (chat)
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
posli ću plakat? igruša dobila plakušu.prckov wrote:samo ti zajebajifrakcija wrote:ja bi plakala kad biste se ti i darla još više voljeli.prckov wrote:sigurno bi plako kad bi me ti ostavila I otisla darli
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ja sam takode imo slicne furke, da postoji alternativna stvarnost koju mozes ostvarit snagom volje i nekim namjernim proma ustaljenog redosljedafrakcija wrote:ja sam ko klinka brijala da nisam bila dovoljno fokusirana..da sam mogla intezitetom misli skrenuti tijek događaja.. trpljenje fizičke i psihičke boli u nadi da će to retrogradno umanjiti nečije samrtne muke..kao možda postoji konstantna količina boli, a vrijeme je relativnoprckov wrote:ja sam sanjo, I sad ali rjede...nije mi tako burno kao kod tebe ali me grizla savjest sto nisam pruzio vise ljubavi, I sad je tako..mislim da ce tako ostat stalno sa vecim ili manjim intezitetom. Ti si bas rano prosla sve to, tebi je bilo puno gorefrakcija wrote:čudno..ko zna što joj bilo u glavi?..prckov wrote:doduse ne mogu ja ni na scene, ali mi je bilo tesko ko nikad.....sega je da mi zena nije ni sucut izrazilafrakcija wrote:
ja iz pjezdarije na bilo koju ganutljivu scenu..a kad mi umre neko blizak niti suze.. nikad.
kad mi netko blizak umre obično se nakon toga par godina naglo skačem (ko ptsp) i dobijem tourettov sindrom (nekontrolirano vikanje nebuloza)..u početku se pretjerano znojim i imam gastrološke simptome.. nema onog finog, luksuznog osjećaja tuge, što poput svilene koprene odvaja od ostatka svijeta i ostavlja da u miru odboluješ..nego samo utroba koja se prevrće i prži na paklenom ognju.
mozda smo trebali udruzit snage
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
neces ti nikad radi mene plakat, a igrusa je igra?frakcija wrote:posli ću plakat? igruša dobila plakušu.prckov wrote:samo ti zajebajifrakcija wrote:ja bi plakala kad biste se ti i darla još više voljeli.prckov wrote:sigurno bi plako kad bi me ti ostavila I otisla darli
2014-04-19
reci ti meni kako smo mi od ovoga došli na ovo :sprovod: ?
stječem dojam da bi udružene snage proizvelo još više kaosa.
2016-03-09
ja mogu plakat na šta god oću u piemesu..prckov wrote:
neces ti nikad radi mene plakat, a igrusa je igra?
2016-03-09
ispast ce da smo zagorili, moramo malo razblazitfrakcija wrote:reci ti meni kako smo mi od ovoga došli na ovo :sprovod: ?
2014-04-19
doduse nikad se ne znafrakcija wrote:ja mogu plakat na šta god oću u piemesu..prckov wrote:
neces ti nikad radi mene plakat, a igrusa je igra?
2014-04-19
di si otisla mali slatkisu
2014-04-19
kad palme njisu graneee I....
2014-04-19
evo..ne kontam ono sa grobljem i zagorenošću.
2016-03-09
nema veze, zajebancija enivejfrakcija wrote:evo..ne kontam ono sa grobljem i zagorenošću.
jel ti primjetis kad se ja zajebavam a kad sam ozbiljan
2014-04-19
pa svo vrijeme smo smrtno ozbiljni..bar ja..prckov wrote:nema veze, zajebancija enivejfrakcija wrote:evo..ne kontam ono sa grobljem i zagorenošću.
2016-03-09
pa I ja sam da ne idem sad provjeravat svaki post, ali ovo sa zagorenoscu je zajebancija oko moje ozbiljnofrakcija wrote:pa svo vrijeme smo smrtno ozbiljni..bar ja..prckov wrote:nema veze, zajebancija enivejfrakcija wrote:evo..ne kontam ono sa grobljem i zagorenošću.
neda tebe prcko za milijun beti bupova (ovo je zajebancija)
2014-04-19
ma sunce moje slatkofrakcija wrote:pa svo vrijeme smo smrtno ozbiljni..bar ja..prckov wrote:nema veze, zajebancija enivejfrakcija wrote:evo..ne kontam ono sa grobljem i zagorenošću.
2014-04-19
opet ne kontam..otkud beti bup..predobro..niđe veze..prckov wrote:pa I ja sam da ne idem sad provjeravat svaki post, ali ovo sa zagorenoscu je zajebancija oko moje ozbiljnofrakcija wrote:pa svo vrijeme smo smrtno ozbiljni..bar ja..prckov wrote:nema veze, zajebancija enivejfrakcija wrote:evo..ne kontam ono sa grobljem i zagorenošću.
2016-03-09
jes vidila kako brzo tipkam
2014-04-19
šta ti imaš zbeti? koja je tu kronologija zbivanja?prckov wrote:jes vidila kako brzo tipkam
2016-03-09
pa ne mora imat veze, treba zvucat glupofrakcija wrote:opet ne kontam..otkud beti bup..predobro..niđe veze..prckov wrote:pa I ja sam da ne idem sad provjeravat svaki post, ali ovo sa zagorenoscu je zajebancija oko moje ozbiljnofrakcija wrote:pa svo vrijeme smo smrtno ozbiljni..bar ja..prckov wrote:nema veze, zajebancija enivejfrakcija wrote:evo..ne kontam ono sa grobljem i zagorenošću.
ako se ne opustis ugriscu te za gujicu
2014-04-19
puknit će mi čir.prckov wrote:
ako se ne opustis ugriscu te za gujicu
2016-03-09
eto sce ispast nesto iz nista, fol je imenu....bupova...to je meni smjesnofrakcija wrote:šta ti imaš zbeti? koja je tu kronologija zbivanja?prckov wrote:jes vidila kako brzo tipkam
2014-04-19
priznaj..prckov wrote:eto sce ispast nesto iz nista, fol je imenu....bupova...to je meni smjesnofrakcija wrote:šta ti imaš zbeti? koja je tu kronologija zbivanja?prckov wrote:jes vidila kako brzo tipkam
ne koprcaj..
2016-03-09
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 10 of 50