Turska kupelj (chat)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
ma nikakvo komandiranje..samo govorancije..pioniri mi polagali zakletvuprckov wrote:sastavima =pismenim radovima?frakcija wrote:ma šta ja znam..uvijek su me mećali za komadanta pionirskih odreda, omladinskih brigada...silom..djelovala sam im ideološki podobna po sastavimaprckov wrote:a dobro....nisi bila emancipirana ali si bila ispred vremenafrakcija wrote:pa uvijek tako..stalkala bi iz sjene i čitala poeziju.prckov wrote:
jel ti se svido ijedan mali izdaleka
a zapravo mi je bila prva ljubavna veza kad me premjestilo s Vendi jer sam se žalila na Vilmu..Vendi i ja smo stalno jedna drugoj pisale ljubavna pisma i slale cvijeće..o tome kako nećemo biti zajedno do slijedećeg školskog sata..planirale naše vjenčanje..matere su nam to čitale zabrinuto, radeć čudne grimasse, al nisu urgirale.
a to za komadanta je skeri
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
eno na kraju poslije sve patetike predlazu hilari za predsjednicu
moro sam ovo ubacit, znao sam da je neko pranje al nisam znao da je I sa ispiranjem
moro sam ovo ubacit, znao sam da je neko pranje al nisam znao da je I sa ispiranjem
2014-04-19
ma salim se ja, nemos ti bit skeri ni da osfrakcija wrote:ma nikakvo komandiranje..samo govorancije..pioniri mi polagali zakletvuprckov wrote:sastavima =pismenim radovima?frakcija wrote:ma šta ja znam..uvijek su me mećali za komadanta pionirskih odreda, omladinskih brigada...silom..djelovala sam im ideološki podobna po sastavimaprckov wrote:a dobro....nisi bila emancipirana ali si bila ispred vremenafrakcija wrote:
pa uvijek tako..stalkala bi iz sjene i čitala poeziju.
a zapravo mi je bila prva ljubavna veza kad me premjestilo s Vendi jer sam se žalila na Vilmu..Vendi i ja smo stalno jedna drugoj pisale ljubavna pisma i slale cvijeće..o tome kako nećemo biti zajedno do slijedećeg školskog sata..planirale naše vjenčanje..matere su nam to čitale zabrinuto, radeć čudne grimasse, al nisu urgirale.
a to za komadanta je skeri
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
uletio mi sad rođak u stan (kod kojeg sam sinoć jela ribu) i zatekao me ...oskudno odjevenu ..sad tvrdi kako zarađujem online na milf stranicama..prckov wrote:eno na kraju poslije sve patetike predlazu hilari za predsjednicu
velim ja široko mi polje..ima svakakvih virdouza fetišista..
Last edited by frakcija on 6/8/2016, 12:02; edited 1 time in total
2016-03-09
haha sta si imala na sebi mozes li chatatfrakcija wrote:uletio mi sad rođak u stan (kod kojeg sam sinoć jela ribu) i zatekao me ...oskudno odjevenu ..sad tvrdi kako zarađujem online na milf stranicama..prckov wrote:eno na kraju poslije sve patetike predlazu hilari za predsjednicu
2014-04-19
a mudante.prckov wrote:haha sta si imala na sebi mozes li chatatfrakcija wrote:uletio mi sad rođak u stan (kod kojeg sam sinoć jela ribu) i zatekao me ...oskudno odjevenu ..sad tvrdi kako zarađujem online na milf stranicama..prckov wrote:eno na kraju poslije sve patetike predlazu hilari za predsjednicu
2016-03-09
Stas vise :Dfrakcija wrote:a mudante.prckov wrote:haha sta si imala na sebi mozes li chatatfrakcija wrote:uletio mi sad rođak u stan (kod kojeg sam sinoć jela ribu) i zatekao me ...oskudno odjevenu ..sad tvrdi kako zarađujem online na milf stranicama..prckov wrote:eno na kraju poslije sve patetike predlazu hilari za predsjednicu
Guest- Guest
pa sto nisi zakljucala vratafrakcija wrote:a mudante.prckov wrote:haha sta si imala na sebi mozes li chatatfrakcija wrote:uletio mi sad rođak u stan (kod kojeg sam sinoć jela ribu) i zatekao me ...oskudno odjevenu ..sad tvrdi kako zarađujem online na milf stranicama..prckov wrote:eno na kraju poslije sve patetike predlazu hilari za predsjednicu
e jebiga...sad se meni vrte slike u glavi, sad nisam normalan..uf kud ja nisam uletio..
2014-04-19
jel I ti takoNoor wrote:Stas vise :Dfrakcija wrote:a mudante.prckov wrote:haha sta si imala na sebi mozes li chatatfrakcija wrote:uletio mi sad rođak u stan (kod kojeg sam sinoć jela ribu) i zatekao me ...oskudno odjevenu ..sad tvrdi kako zarađujem online na milf stranicama..prckov wrote:eno na kraju poslije sve patetike predlazu hilari za predsjednicu
2014-04-19
ma ne zaključavam..rodbina sama ulijeće..a kad netko zvoni..pravim se mrtva..tlaka mi se oblačit..ovi mlađi s vrata pitaju "are you decent"..ostave mi vremena da se pokrijem.prckov wrote:pa sto nisi zakljucala vratafrakcija wrote:a mudante.prckov wrote:haha sta si imala na sebi mozes li chatatfrakcija wrote:uletio mi sad rođak u stan (kod kojeg sam sinoć jela ribu) i zatekao me ...oskudno odjevenu ..sad tvrdi kako zarađujem online na milf stranicama..prckov wrote:eno na kraju poslije sve patetike predlazu hilari za predsjednicu
e jebiga...sad se meni vrte slike u glavi, sad nisam normalan..uf kud ja nisam uletio..
2016-03-09
Ja samo u haljini..kakve mudante ....vruuuuuce jeprckov wrote:jel I ti takoNoor wrote:Stas vise :Dfrakcija wrote:a mudante.prckov wrote:haha sta si imala na sebi mozes li chatatfrakcija wrote:
uletio mi sad rođak u stan (kod kojeg sam sinoć jela ribu) i zatekao me ...oskudno odjevenu ..sad tvrdi kako zarađujem online na milf stranicama..
Guest- Guest
jel je moš bar podvuć pod guicu kad sidneš?Noor wrote:Ja samo u haljini..kakve mudante ....vruuuuuce jeprckov wrote:jel I ti takoNoor wrote:Stas vise :Dfrakcija wrote:a mudante.prckov wrote:
haha sta si imala na sebi mozes li chatat
2016-03-09
uuuf....sutifrakcija wrote:ma ne zaključavam..rodbina sama ulijeće..a kad netko zvoni..pravim se mrtva..tlaka mi se oblačit..ovi mlađi s vrata pitaju "are you decent"..ostave mi vremena da se pokrijem.prckov wrote:pa sto nisi zakljucala vratafrakcija wrote:a mudante.prckov wrote:haha sta si imala na sebi mozes li chatatfrakcija wrote:
uletio mi sad rođak u stan (kod kojeg sam sinoć jela ribu) i zatekao me ...oskudno odjevenu ..sad tvrdi kako zarađujem online na milf stranicama..
2014-04-19
vid sta mi rade ne gledam ne gledam
2014-04-19
sutim ko brancinfrakcija wrote:jel je moš bar podvuć pod guicu kad sidneš?Noor wrote:Ja samo u haljini..kakve mudante ....vruuuuuce jeprckov wrote:jel I ti takoNoor wrote:Stas vise :Dfrakcija wrote:
a mudante.
2014-04-19
ja držin šugaman na stolici..da upija fluideprckov wrote:sutim ko brancinfrakcija wrote:jel je moš bar podvuć pod guicu kad sidneš?Noor wrote:Ja samo u haljini..kakve mudante ....vruuuuuce jeprckov wrote:jel I ti takoNoor wrote:
Stas vise :D
2016-03-09
e vidicesfrakcija wrote:ja držin šugaman na stolici..da upija fluideprckov wrote:sutim ko brancinfrakcija wrote:jel je moš bar podvuć pod guicu kad sidneš?Noor wrote:Ja samo u haljini..kakve mudante ....vruuuuuce jeprckov wrote:
jel I ti tako
nako mirna curica
2014-04-19
a baš..sad matora s licem aligatora..beppa jozephprckov wrote:e vidicesfrakcija wrote:ja držin šugaman na stolici..da upija fluideprckov wrote:sutim ko brancinfrakcija wrote:jel je moš bar podvuć pod guicu kad sidneš?Noor wrote:
Ja samo u haljini..kakve mudante ....vruuuuuce je
nako mirna curica
2016-03-09
frakcija wrote:jel je moš bar podvuć pod guicu kad sidneš?Noor wrote:Ja samo u haljini..kakve mudante ....vruuuuuce jeprckov wrote:jel I ti takoNoor wrote:Stas vise :Dfrakcija wrote:
a mudante.
Teško ;)
Guest- Guest
donio mi rođo drine..pošto odlazi u srbiju na eksperimentalno liječenje melanoma..tu kod nas nema..
častio ga vuk drašković nedavno.
častio ga vuk drašković nedavno.
2016-03-09
frakcija wrote:a baš..sad matora s licem aligatora..beppa jozephprckov wrote:e vidicesfrakcija wrote:ja držin šugaman na stolici..da upija fluideprckov wrote:sutim ko brancinfrakcija wrote:
jel je moš bar podvuć pod guicu kad sidneš?
nako mirna curica
2014-04-19
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 18 of 50