Turska kupelj (chat)
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
priznaj..prckov wrote:eto sce ispast nesto iz nista, fol je imenu....bupova...to je meni smjesnofrakcija wrote:šta ti imaš zbeti? koja je tu kronologija zbivanja?prckov wrote:jes vidila kako brzo tipkam
ne koprcaj..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
av av grrrr avfrakcija wrote:puknit će mi čir.prckov wrote:
ako se ne opustis ugriscu te za gujicu
2014-04-19
to ti mene u karijolu pa opa....idemo prcka malo vozatfrakcija wrote:priznaj..prckov wrote:eto sce ispast nesto iz nista, fol je imenu....bupova...to je meni smjesnofrakcija wrote:šta ti imaš zbeti? koja je tu kronologija zbivanja?prckov wrote:jes vidila kako brzo tipkam
ne koprcaj..
ugriscu te za guzu av av
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
znas li da sam uplatio negdje preko 10 000 dolara sad bi imo 35 milijuna
kazem ja tebi....upecace njega prcko
2014-04-19
kupio si srećki za tolko para? ljukava ljijo.prckov wrote:znas li da sam uplatio negdje preko 10 000 dolara sad bi imo 35 milijuna
2016-03-09
prestani me zajebav to ti da ni ja kao ne znam kad se ti zajebavasfrakcija wrote:u redu.
2014-04-19
ma kakvi uplatio 33 dolara, ali sam znao koji system ce bit, tj, pretpostavio koji koji ce bit I taj biofrakcija wrote:kupio si srećki za tolko para? ljukava ljijo.prckov wrote:znas li da sam uplatio negdje preko 10 000 dolara sad bi imo 35 milijuna
2014-04-19
od toga sada živiš?prckov wrote:ma kakvi uplatio 33 dolara, ali sam znao koji system ce bit, tj, pretpostavio koji koji ce bit I taj biofrakcija wrote:kupio si srećki za tolko para? ljukava ljijo.prckov wrote:znas li da sam uplatio negdje preko 10 000 dolara sad bi imo 35 milijuna
2016-03-09
ljukava ljijo di si sad
2014-04-19
ma ne, t0 mi je razbibriga, od svog poslafrakcija wrote:od toga sada živiš?prckov wrote:ma kakvi uplatio 33 dolara, ali sam znao koji system ce bit, tj, pretpostavio koji koji ce bit I taj biofrakcija wrote:kupio si srećki za tolko para? ljukava ljijo.prckov wrote:znas li da sam uplatio negdje preko 10 000 dolara sad bi imo 35 milijuna
2014-04-19
to znači da sad imaš 115 500 dolaraprckov wrote:ljukava ljijo di si sad
2016-03-09
neko peca ribe a ja pecam lovuprckov wrote:ma ne, t0 mi je razbibriga, od svog poslafrakcija wrote:od toga sada živiš?prckov wrote:ma kakvi uplatio 33 dolara, ali sam znao koji system ce bit, tj, pretpostavio koji koji ce bit I taj biofrakcija wrote:kupio si srećki za tolko para? ljukava ljijo.prckov wrote:znas li da sam uplatio negdje preko 10 000 dolara sad bi imo 35 milijuna
2014-04-19
još si i kockar..ebemte!prckov wrote:neko peca ribe a ja pecam lovuprckov wrote:ma ne, t0 mi je razbibriga, od svog poslafrakcija wrote:od toga sada živiš?prckov wrote:ma kakvi uplatio 33 dolara, ali sam znao koji system ce bit, tj, pretpostavio koji koji ce bit I taj biofrakcija wrote:
kupio si srećki za tolko para? ljukava ljijo.
2016-03-09
ma nemamfrakcija wrote:to znači da sad imaš 115 500 dolaraprckov wrote:ljukava ljijo di si sad
2014-04-19
kako? ja već izračunala..prckov wrote:ma nemamfrakcija wrote:to znači da sad imaš 115 500 dolaraprckov wrote:ljukava ljijo di si sad
2016-03-09
nisam kockar, samo lotofrakcija wrote:još si i kockar..ebemte!prckov wrote:neko peca ribe a ja pecam lovuprckov wrote:ma ne, t0 mi je razbibriga, od svog poslafrakcija wrote:od toga sada živiš?prckov wrote:
ma kakvi uplatio 33 dolara, ali sam znao koji system ce bit, tj, pretpostavio koji koji ce bit I taj bio
ebime
2014-04-19
pa sta si racunala lopovefrakcija wrote:kako? ja već izračunala..prckov wrote:ma nemamfrakcija wrote:to znači da sad imaš 115 500 dolaraprckov wrote:ljukava ljijo di si sad
majke mi cu te ugrist za guzu
2014-04-19
dobro..nemoj nismo htjeli, nismo znali..prckov wrote:pa sta si racunala lopovefrakcija wrote:kako? ja već izračunala..prckov wrote:ma nemamfrakcija wrote:to znači da sad imaš 115 500 dolaraprckov wrote:ljukava ljijo di si sad
majke mi cu te ugrist za guzu
a ovo ako bi za 10 keka dobio 35 milja, onda za 33 dolara ovo..
2016-03-09
a ti misliš na različite kombinacije u stvari..
mogu ti izračunat kolko puta je veća vjerojatnost da te ubije grom.
mogu ti izračunat kolko puta je veća vjerojatnost da te ubije grom.
2016-03-09
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 11 of 50