Turska kupelj (chat)
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
neeee,na to placem...vise na eksel tablice :Dfrakcija wrote:kamo odlutaš? na mostove okruga medison?maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:di si,norka?:))Noor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
Meni ova emotikon konverzacija jaka do neba ;)
Norke nema...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:di si,norka?:))Noor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
Norke nema...
Ma tu sam ljepoto...kud bi bez vas <3
Guest- Guest
perverznjak stari...;Pfrakcija wrote:pa u poznim godinama same ljubiće snima, koje sam režira i za koje piše scenarije..te odabere sebi glumice..hihi dirty old manprckov wrote:zar njemu leze ljubavne scenefrakcija wrote:to ti je kad je klint istvud obljubio kućanicu..bilo napetih scena..prckov wrote:kakvi su to mostovi o cemu je tofrakcija wrote:
kamo odlutaš? na mostove okruga medison?
2014-04-12
bice zivot mu proso pucajuci iz pistolja umjesto da je pucofrakcija wrote:pa u poznim godinama same ljubiće snima, koje sam režira i za koje piše scenarije..te odabere sebi glumice..hihi dirty old manprckov wrote:zar njemu leze ljubavne scenefrakcija wrote:to ti je kad je klint istvud obljubio kućanicu..bilo napetih scena..prckov wrote:kakvi su to mostovi o cemu je tofrakcija wrote:
kamo odlutaš? na mostove okruga medison?
2014-04-19
Uh...i ja...ridam ko blesava ;)maggie13 wrote:neeee,na to placem...vise na eksel tablice :Dfrakcija wrote:kamo odlutaš? na mostove okruga medison?maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:
di si,norka?:))
Norke nema...
Ah...te divne zabranjene ljubavi ...smrc
Guest- Guest
a meneNoor wrote:maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:di si,norka?:))Noor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
Norke nema...
2014-04-19
A tebe pogotovo ;)prckov wrote:a meneNoor wrote:maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:
di si,norka?:))
Norke nema...
Guest- Guest
a na sta ti placesfrakcija wrote:vidi prsko..na ovo megi plače
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Noor wrote:A tebe pogotovo ;)prckov wrote:a meneNoor wrote:maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:
što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?
Norke nema...
2014-04-19
prckov wrote:a na sta ti placesfrakcija wrote:vidi prsko..na ovo megi plače
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
zanimljivo da se moze plakat na nekakve scene iz filmova ili knjige a ja nisam mogo suze pustit kad sam zaista trebo, kad sam ocekivo da cu,
htio sam ali nisam mogo
htio sam ali nisam mogo
2014-04-19
ja iz pjezdarije na bilo koju ganutljivu scenu..a kad mi umre neko blizak niti suze.. nikad.prckov wrote:zanimljivo da se moze plakat na nekakve scene iz filmova ili knjige a ja nisam mogo suze pustit kad sam zaista trebo, kad sam ocekivo da cu,
htio sam ali nisam mogo
2016-03-09
doduse ne mogu ja ni na scene, ali mi je bilo tesko ko nikad.....sega je da mi zena nije ni sucut izrazilafrakcija wrote:ja iz pjezdarije na bilo koju ganutljivu scenu..a kad mi umre neko blizak niti suze.. nikad.prckov wrote:zanimljivo da se moze plakat na nekakve scene iz filmova ili knjige a ja nisam mogo suze pustit kad sam zaista trebo, kad sam ocekivo da cu,
htio sam ali nisam mogo
2014-04-19
sigurno bi plako kad bi me ti ostavila I otisla darli
2014-04-19
čudno..ko zna što joj bilo u glavi?..prckov wrote:doduse ne mogu ja ni na scene, ali mi je bilo tesko ko nikad.....sega je da mi zena nije ni sucut izrazilafrakcija wrote:ja iz pjezdarije na bilo koju ganutljivu scenu..a kad mi umre neko blizak niti suze.. nikad.prckov wrote:zanimljivo da se moze plakat na nekakve scene iz filmova ili knjige a ja nisam mogo suze pustit kad sam zaista trebo, kad sam ocekivo da cu,
htio sam ali nisam mogo
kad mi netko blizak umre obično se nakon toga par godina naglo skačem (ko ptsp) i dobijem tourettov sindrom (nekontrolirano vikanje nebuloza)..u početku se pretjerano znojim i imam gastrološke simptome.. nema onog finog, luksuznog osjećaja tuge, što poput svilene koprene odvaja od ostatka svijeta i ostavlja da u miru odboluješ..nego samo utroba koja se prevrće i prži na paklenom ognju.
2016-03-09
ja bi plakala kad biste se ti i darla još više voljeli.prckov wrote:sigurno bi plako kad bi me ti ostavila I otisla darli
2016-03-09
ja sam sanjo, I sad ali rjede...nije mi tako burno kao kod tebe ali me grizla savjest sto nisam pruzio vise ljubavi, I sad je tako..mislim da ce tako ostat stalno sa vecim ili manjim intezitetom. Ti si bas rano prosla sve to, tebi je bilo puno gorefrakcija wrote:čudno..ko zna što joj bilo u glavi?..prckov wrote:doduse ne mogu ja ni na scene, ali mi je bilo tesko ko nikad.....sega je da mi zena nije ni sucut izrazilafrakcija wrote:ja iz pjezdarije na bilo koju ganutljivu scenu..a kad mi umre neko blizak niti suze.. nikad.prckov wrote:zanimljivo da se moze plakat na nekakve scene iz filmova ili knjige a ja nisam mogo suze pustit kad sam zaista trebo, kad sam ocekivo da cu,
htio sam ali nisam mogo
kad mi netko blizak umre obično se nakon toga par godina naglo skačem (ko ptsp) i dobijem tourettov sindrom (nekontrolirano vikanje nebuloza)..u početku se pretjerano znojim i imam gastrološke simptome.. nema onog finog, luksuznog osjećaja tuge, što poput svilene koprene odvaja od ostatka svijeta i ostavlja da u miru odboluješ..nego samo utroba koja se prevrće i prži na paklenom ognju.
2014-04-19
ja sam ko klinka brijala da nisam bila dovoljno fokusirana..da sam mogla intezitetom misli skrenuti tijek događaja.. trpljenje fizičke i psihičke boli u nadi da će to retrogradno umanjiti nečije samrtne muke..kao možda postoji konstantna količina boli, a vrijeme je relativnoprckov wrote:ja sam sanjo, I sad ali rjede...nije mi tako burno kao kod tebe ali me grizla savjest sto nisam pruzio vise ljubavi, I sad je tako..mislim da ce tako ostat stalno sa vecim ili manjim intezitetom. Ti si bas rano prosla sve to, tebi je bilo puno gorefrakcija wrote:čudno..ko zna što joj bilo u glavi?..prckov wrote:doduse ne mogu ja ni na scene, ali mi je bilo tesko ko nikad.....sega je da mi zena nije ni sucut izrazilafrakcija wrote:ja iz pjezdarije na bilo koju ganutljivu scenu..a kad mi umre neko blizak niti suze.. nikad.prckov wrote:zanimljivo da se moze plakat na nekakve scene iz filmova ili knjige a ja nisam mogo suze pustit kad sam zaista trebo, kad sam ocekivo da cu,
htio sam ali nisam mogo
2016-03-09
samo ti zajebajifrakcija wrote:ja bi plakala kad biste se ti i darla još više voljeli.prckov wrote:sigurno bi plako kad bi me ti ostavila I otisla darli
2014-04-19
posli ću plakat? igruša dobila plakušu.prckov wrote:samo ti zajebajifrakcija wrote:ja bi plakala kad biste se ti i darla još više voljeli.prckov wrote:sigurno bi plako kad bi me ti ostavila I otisla darli
2016-03-09
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 9 of 50