Turska kupelj (chat)
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
Ejla...di ste chateriiiii?
Meni ova emotikon konverzacija jaka do neba ;)
Guest- Guest
e norči, uključi se u kreativnu radionicuNoor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
krenemo u 6 izjutra, ja I moj ahbab Arif. U jamu, dole vlaga I zagusljivo ....al kad meni na um padnu milovanja sva ja ne gledam je li jama il je dzamijafrakcija wrote:pričaj prvo kako radiš, trudiš, mučiš se, a za šta?prckov wrote:ajd....evo doso sam sa posla gladan....sta sadfrakcija wrote:a zamisli prcka snažno motiviranog, znojavoh i garavog od uglja mmm
potakni samilost.
I tako....kopam ja taj ugalj a Arif sjedi I gledi. Sa je ban Arife jebem ti mater mislis da cu ja radit I za tebe I za sebe! Suti skupilo mi se veli.Jebiga, covjeku se skupilo....nemos tu nista nego udri radi a prasine mi se lipi za ja...jagodice ispod naocala. Znoj kappa ko slapovi krke a ja mislim u sebi jer svakao I ne mogu mislit u nekom drugom, e moj prckove....sas ti kad dodes kuci one dvi lipotice namirivat ocima I gotivit ku....kuhinju. I tako. dpdem ja kucia moja frakcija mi otvori vrata. Usput obrisem lice o talijansku storu ko kad mi je uvjek pri ruci....eto ajd sad ti
2014-04-19
prckov wrote:krenemo u 6 izjutra, ja I moj ahbab Arif. U jamu, dole vlaga I zagusljivo ....al kad meni na um padnu milovanja sva ja ne gledam je li jama il je dzamijafrakcija wrote:pričaj prvo kako radiš, trudiš, mučiš se, a za šta?prckov wrote:ajd....evo doso sam sa posla gladan....sta sadfrakcija wrote:a zamisli prcka snažno motiviranog, znojavoh i garavog od uglja mmm
potakni samilost.
I tako....kopam ja taj ugalj a Arif sjedi I gledi. Sa je ban Arife jebem ti mater mislis da cu ja radit I za tebe I za sebe! Suti skupilo mi se veli.Jebiga, covjeku se skupilo....nemos tu nista nego udri radi a prasine mi se lipi za ja...jagodice ispod naocala. Znoj kappa ko slapovi krke a ja mislim u sebi jer svakao I ne mogu mislit u nekom drugom, e moj prckove....sas ti kad dodes kuci one dvi lipotice namirivat ocima I gotivit ku....kuhinju. I tako. dpdem ja kucia moja frakcija mi otvori vrata. Usput obrisem lice o talijansku storu ko kad mi je uvjek pri ruci....eto ajd sad ti
2016-03-09
sta je sad to jel to imamo i djecufrakcija wrote:prckov wrote:krenemo u 6 izjutra, ja I moj ahbab Arif. U jamu, dole vlaga I zagusljivo ....al kad meni na um padnu milovanja sva ja ne gledam je li jama il je dzamijafrakcija wrote:pričaj prvo kako radiš, trudiš, mučiš se, a za šta?prckov wrote:ajd....evo doso sam sa posla gladan....sta sadfrakcija wrote:a zamisli prcka snažno motiviranog, znojavoh i garavog od uglja mmm
potakni samilost.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
e jebiga, jes ti mislila da cu ja stvarno pisat kako radim u rudniku
2014-04-19
pa sa tom platom ne bi mogla ni nokte nalakiratprckov wrote:e jebiga, jes ti mislila da cu ja stvarno pisat kako radim u rudniku
2014-04-19
ajd dobro, vrati se....odo u rudnik
2014-04-19
al sam zato lijepaprckov wrote:pa sa tom platom ne bi mogla ni nokte nalakiratprckov wrote:e jebiga, jes ti mislila da cu ja stvarno pisat kako radim u rudniku
2016-03-09
di si,norka?:))Noor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
2014-04-12
što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:di si,norka?:))Noor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
2016-03-09
pa ti se nije svidjelo....svaki grad ima svoju vibru..s nekom se nadjes,a druga ne pashe ;)betty.boop wrote:maggie13 wrote:kad si bila,draga? :)betty.boop wrote:a nije ni cudo onda, split smrdi :D
ima par godina nesto sam malo tamo zivila
2014-04-12
frakcija wrote:al sam zato lijepaprckov wrote:pa sa tom platom ne bi mogla ni nokte nalakiratprckov wrote:e jebiga, jes ti mislila da cu ja stvarno pisat kako radim u rudniku
2014-04-19
s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:di si,norka?:))Noor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
Norke nema...
2014-04-12
kamo odlutaš? na mostove okruga medison?maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:di si,norka?:))Noor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
Norke nema...
2016-03-09
kakvi su to mostovi o cemu je tofrakcija wrote:kamo odlutaš? na mostove okruga medison?maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:di si,norka?:))Noor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
Norke nema...
2014-04-19
to ti je kad je klint istvud obljubio kućanicu..bilo napetih scena..prckov wrote:kakvi su to mostovi o cemu je tofrakcija wrote:kamo odlutaš? na mostove okruga medison?maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:
di si,norka?:))
Norke nema...
2016-03-09
zar njemu leze ljubavne scenefrakcija wrote:to ti je kad je klint istvud obljubio kućanicu..bilo napetih scena..prckov wrote:kakvi su to mostovi o cemu je tofrakcija wrote:kamo odlutaš? na mostove okruga medison?maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:
što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?
Norke nema...
2014-04-19
pa u poznim godinama same ljubiće snima, koje sam režira i za koje piše scenarije..te odabere sebi glumice..hihi dirty old manprckov wrote:zar njemu leze ljubavne scenefrakcija wrote:to ti je kad je klint istvud obljubio kućanicu..bilo napetih scena..prckov wrote:kakvi su to mostovi o cemu je tofrakcija wrote:kamo odlutaš? na mostove okruga medison?maggie13 wrote:
s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:D
Norke nema...
2016-03-09
Meni ste bas po ćefu....kako isuviše..statije ;)frakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:di si,norka?:))Noor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
Jest da sam čedna, ali svejedno ;)
Guest- Guest
neeee,na to placem...vise na eksel tablice :Dfrakcija wrote:kamo odlutaš? na mostove okruga medison?maggie13 wrote:s vama sam stalno.pijuckam,gledam vas,malo slusam pa odlutam...:Dfrakcija wrote:što si nas preskočila, zar smo isuviše explicite za tvoj ukus?maggie13 wrote:di si,norka?:))Noor wrote:Ejla...di ste chateriiiii?
Norke nema...
2014-04-12
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 8 of 50