pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 24
Page 13 of 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
kako je osigurao broncu ako je u polufinalu. gdje je četvrti?
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
nema borbe za broncu nakon polufinalabafalo wrote:kako je osigurao broncu ako je u polufinalu. gdje je četvrti?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
ništa mi nije jasno ali dobro samo neka se piše medalja
Tommy Ramone wrote:Bojan je hercegovački Hrvat iz Mostara, da je srbin išao bi igrat za Srbiju, da je balija igrao bi za BIH. Tupo, kratko i glupo. Nema drugog.
ime i prezime mu je bas hrvatsko.
i onaj suton je bio bosanac, a cale mu srbin-pa je igrao za hr...
Guest- Guest
za koga su štefanek i lika?
Braćala wrote:jasambrend wrote:Sve su kiksale zbog vremenskih uvjeta...ne sumnjam u Sandru...jedino da se malo manje po novinama provaljuje...
ako ne osvoji zlato postace drz. neprijatelj broj 1. zbog nedomoljubnih izjava koje je davala...
Svaka joj čast na zlatu, ali mi pari glupa ko kurac doslovce...bolje da ne daje intervjue...u jednom trenutku joj žao što nismo Jugoslavija pa bi tobože imali više medalja od Nijemaca i Rusa da bi zaključak ipak bio da sad svaka pojedina država za sebe ipak može osvojiti više medalja pa je to ipak bolje...ajme...
darth_vader-
2014-04-17
sta rade mihajlovic i boskovic, rasturaju ruskinje-a obe imaju po 19 godina...
Guest- Guest
većina sportaša nema u glavi.. meni je ipak najiritantnija blanka vlašić. onaj njezin debilni ples, preseravanje sa bogom u stilu simone gotovac a ne pomaže šta je buljooka žirafa..jasambrend wrote:Braćala wrote:jasambrend wrote:Sve su kiksale zbog vremenskih uvjeta...ne sumnjam u Sandru...jedino da se malo manje po novinama provaljuje...
ako ne osvoji zlato postace drz. neprijatelj broj 1. zbog nedomoljubnih izjava koje je davala...
Svaka joj čast na zlatu, ali mi pari glupa ko kurac doslovce...bolje da ne daje intervjue...u jednom trenutku joj žao što nismo Jugoslavija pa bi tobože imali više medalja od Nijemaca i Rusa da bi zaključak ipak bio da sad svaka pojedina država za sebe ipak može osvojiti više medalja pa je to ipak bolje...ajme...
kako klokani igraju košarku pa to je fantazija za gledati,sve ono što košarka je...od picka preko zakucavanja,šuteva,asista...odlično
cigani su poceli da se cigane od pocetka. kako ih mrzim, sve im jebem i mrtvo i zivo...
Guest- Guest
španjolci osvajaju broncu
bravo tijana lutko!
dvostruka svetska prvakinja je pala za 1/2 finale OI!
dvostruka svetska prvakinja je pala za 1/2 finale OI!
Guest- Guest
dakle danas je na rasporedu školovanje poljske i srbije. sutra crna gora.. još da uskrsnemo tomislava i možemo proglasit kraljevinu
od toga svega ću možda pogledati samo vaterpolo jer je ovo prekasno pas mater
bafalo wrote:dakle danas je na rasporedu školovanje poljske i srbije. sutra crna gora.. još da uskrsnemo tomislava i možemo proglasit kraljevinu
smesan si deckic...
Guest- Guest
jos jedna medalja za srbijuuuu!
bravo tijana, lepotice nasa, ponosu nas!
bravo tijana, lepotice nasa, ponosu nas!
Guest- Guest
Page 13 of 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 24