pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 24
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
Teodosic je srpski modric, kakva klasa sunce ti jebem
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Ne pratim košarku jer je to debilan sport, ali jučer sam malo gledao i taj lik mi je zapao za oči. Čovjek rasturanowitzki wrote:Teodosic je srpski modric, kakva klasa sunce ti jebem
pratim ovaj forum i nethr zadnjih deset godina i ovo je najveća uvreda koju sam čuo. teodosić ima talent i zna bit atraktivan ali uspoređivat ga sa najboljim veznjakom svijeta u najkompetitivnijem sportu je bogohuljenje. sama činjenica da nije imao želju/muda okušat se u najjačoj ligi svijeta makar na godinu-dvije govori dosta o njemunowitzki wrote:Teodosic je srpski modric, kakva klasa sunce ti jebem
kad se igra finale? pogledat ću i kad završi napisat da srbi više ne mogu bez crnog kurca samo da upozorim unaprijed :D
Teo znao odigrati od savršenstva do tragičnoga kada ničim izavna pogubi lopte i zajebe egal završnice...u svakom slučaju fantastičan igrač bez obzira što je prošlih godina često puta bio tragičar posebno u cska na F4scorpion wrote:Ne pratim košarku jer je to debilan sport, ali jučer sam malo gledao i taj lik mi je zapao za oči. Čovjek rasturanowitzki wrote:Teodosic je srpski modric, kakva klasa sunce ti jebem
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
teo je za europu bog,ali nema fizikalije za nba...kao recimo što su neki igrači u europi bili bogovi a u nba ne mogu igrati jer nemaju fizikalije za nositi se s nba igračima npr.spanoulis,bodiroga,nikola vujčić...tako ni naš šarić nema što tražiti u nba jer za poziciju niskoga krila nema šut i kontrolu lopte tj.vođenje lopte,a za klasično krilo poziciju 4 nema snagu i eksplozivnost da parira igračima u nbabafalo wrote:pratim ovaj forum i nethr zadnjih deset godina i ovo je najveća uvreda koju sam čuo. teodosić ima talent i zna bit atraktivan ali uspoređivat ga sa najboljim veznjakom svijeta u najkompetitivnijem sportu je bogohuljenje. sama činjenica da nije imao želju/muda okušat se u najjačoj ligi svijeta makar na godinu-dvije govori dosta o njemunowitzki wrote:Teodosic je srpski modric, kakva klasa sunce ti jebem
2014-04-15
Teo da ima glavu hrvata bio bio bi poslije dirka najbolji koasrkas trenutno van amerike
nowitzki-
2014-04-27
a koje fizikalije ima ricky rubio? i još ni šut nema pa se solidno snašao. teodosiću je koliko sam ja vidio najveća mana obrana ali jebemu viši je od prosječnog playa i nema ni 30 godina. samo treba nabit kondiciju i trčatmuckodjubre wrote:teo je za europu bog,ali nema fizikalije za nba...kao recimo što su neki igrači u europi bili bogovi a u nba ne mogu igrati jer nemaju fizikalije za nositi se s nba igračima npr.spanoulis,bodiroga,nikola vujčić...tako ni naš šarić nema što tražiti u nba jer za poziciju niskoga krila nema šut i kontrolu lopte tj.vođenje lopte,a za klasično krilo poziciju 4 nema snagu i eksplozivnost da parira igračima u nbabafalo wrote:pratim ovaj forum i nethr zadnjih deset godina i ovo je najveća uvreda koju sam čuo. teodosić ima talent i zna bit atraktivan ali uspoređivat ga sa najboljim veznjakom svijeta u najkompetitivnijem sportu je bogohuljenje. sama činjenica da nije imao želju/muda okušat se u najjačoj ligi svijeta makar na godinu-dvije govori dosta o njemunowitzki wrote:Teodosic je srpski modric, kakva klasa sunce ti jebem
Teo da ima glavu hrvata, bio bi na nivou čoko moko ukića...
Guest- Guest
sam si dao odgovor-obrana,ricky igra obranu i nešto izkobelja inače mi je on napadački nikakv jer nema baš neki izrađen šut...bafalo wrote:a koje fizikalije ima ricky rubio? i još ni šut nema pa se solidno snašao. teodosiću je koliko sam ja vidio najveća mana obrana ali jebemu viši je od prosječnog playa i nema ni 30 godina. samo treba nabit kondiciju i trčatmuckodjubre wrote:teo je za europu bog,ali nema fizikalije za nba...kao recimo što su neki igrači u europi bili bogovi a u nba ne mogu igrati jer nemaju fizikalije za nositi se s nba igračima npr.spanoulis,bodiroga,nikola vujčić...tako ni naš šarić nema što tražiti u nba jer za poziciju niskoga krila nema šut i kontrolu lopte tj.vođenje lopte,a za klasično krilo poziciju 4 nema snagu i eksplozivnost da parira igračima u nbabafalo wrote:pratim ovaj forum i nethr zadnjih deset godina i ovo je najveća uvreda koju sam čuo. teodosić ima talent i zna bit atraktivan ali uspoređivat ga sa najboljim veznjakom svijeta u najkompetitivnijem sportu je bogohuljenje. sama činjenica da nije imao želju/muda okušat se u najjačoj ligi svijeta makar na godinu-dvije govori dosta o njemunowitzki wrote:Teodosic je srpski modric, kakva klasa sunce ti jebem
2014-04-15
scorpion-
2014-04-18
obrana nije urođena već se postiže trudom u teretani i na terenu a ricky uz to ima vica u igri tako da mi nije jasno to uzdizanje teodosića jer zna dodat atraktivno.. ako je neki priglupi crnac sa 2-3 akcije u glavi efikasniji od tebe i zna zatvorit igrača onda možda i nisi toliko dobar zato i kažem da je usporedba sa modrićem uvredljiva jer luka se dokazao i izdominirao na najvišoj razinimuckodjubre wrote:sam si dao odgovor-obrana,ricky igra obranu i nešto izkobelja inače mi je on napadački nikakv jer nema baš neki izrađen šut...bafalo wrote:a koje fizikalije ima ricky rubio? i još ni šut nema pa se solidno snašao. teodosiću je koliko sam ja vidio najveća mana obrana ali jebemu viši je od prosječnog playa i nema ni 30 godina. samo treba nabit kondiciju i trčatmuckodjubre wrote:teo je za europu bog,ali nema fizikalije za nba...kao recimo što su neki igrači u europi bili bogovi a u nba ne mogu igrati jer nemaju fizikalije za nositi se s nba igračima npr.spanoulis,bodiroga,nikola vujčić...tako ni naš šarić nema što tražiti u nba jer za poziciju niskoga krila nema šut i kontrolu lopte tj.vođenje lopte,a za klasično krilo poziciju 4 nema snagu i eksplozivnost da parira igračima u nbabafalo wrote:pratim ovaj forum i nethr zadnjih deset godina i ovo je najveća uvreda koju sam čuo. teodosić ima talent i zna bit atraktivan ali uspoređivat ga sa najboljim veznjakom svijeta u najkompetitivnijem sportu je bogohuljenje. sama činjenica da nije imao želju/muda okušat se u najjačoj ligi svijeta makar na godinu-dvije govori dosta o njemunowitzki wrote:Teodosic je srpski modric, kakva klasa sunce ti jebem
samo kažem da je teo za europu fantazija,ali nije za nba i to je to
sve je to u redu ali opet zadovoljit se drugom ligom je teški defetizam. idi i probaj pa ako pobereš šamar nije sramota osim što ti može razbit neke iluzije
i što se tiče love,on više može dobiti u europi nego u nba jer nisu ameri ludi da mu odma daju neku lovu
sport za one s manje talenta i ograničenih fizikalijascorpion wrote:Ne pratim košarku jer je to debilan sportnowitzki wrote:Teodosic je srpski modric, kakva klasa sunce ti jebem
Guest- Guest
Apsolutno. Kao dječaci svi igramo nogomet, a onda neki vide da nisu za toga pa prelaze na druge sportoveoperw wrote:sport za one s manje talenta i ograničenih fizikalijascorpion wrote:Ne pratim košarku jer je to debilan sportnowitzki wrote:Teodosic je srpski modric, kakva klasa sunce ti jebem
muckodjubre wrote:samo kažem da je teo za europu fantazija,ali nije za nba i to je to
teo je tolika klasa da bi se sigurno snasao u nba-ali njegova psiha je najveći problem, jer on sigurno ne želi da ima epizodnu ulogu u ekipi gde bi morao iznova da se dokazuje, a u evropi je bog, i veće pare uzima nego što bi u nba uzeo...
Guest- Guest
a bodiroga je bez problema pišao po najvećim nba superstarovima kada god je imao priliku da igra protiv njih, bez pbzira što nije odigrao minut u nba ligi....
Guest- Guest
košarkašice uzele bronzu, kakva dominacija u kolektivnim sportovima-gde god smo pristupili uzeli smo medalju, od toga imamo šansu za 3 zlata...
Guest- Guest
Bitno da smo mi uzeli zlato u pucanju iz puske, bacanju koplja i diska...bracala if you know what i mean
nowitzki-
2014-04-27
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 24