pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 24
Page 11 of 24 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
Tommy Ramone wrote:Čilić i Vekićka pobjedama u tenisu otvorili tjedan pišanja po srbima?
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
šta vekićka još igra očito se wawrinka ne da lako u mrežu
pa jebem ti sunce i sreću da baš i košarkaši i rukometaši igraju noćne tekme,svi ostali parovi u oba sporta igraju u normalnim terminima
rukomet u 1.30 ujutro,a košarka u 3.30 sve u četvrtak...pa bog te mazo čak ameri i argentina igraju po našem prije ponoći cccBraćala wrote:u koliko sati? 3, 4?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ma nek se kurca napuse, i oni i logika...jedni ameri kojima je prime time izmedu 2 i 4 ujutro oni stave njihove prije pol noci a derbi europe stave u 3 i pol ujutro po nasem vremenu na radni dan hahahahaha krepajte gubo brzilska
nowitzki-
2014-04-27
Donna popizdila ovaj turnir, tri vezane pobjede bez izgubljenog setabafalo wrote:šta vekićka još igra očito se wawrinka ne da lako u mrežu
nowitzki-
2014-04-27
jedino ako je ta satnica unaprijed određena pa pobjednici skupina igraju u tome terminu,neovisno koja ekipa je...ali opet,morali su modificirati satnicu jer ovako nema logike da europljani igraju po svomne vremenu ujutro,a južno amerikance stave po njihovom poslije ručkanowitzki wrote:Ma nek se kurca napuse, i oni i logika...jedni ameri kojima je prime time izmedu 2 i 4 ujutro oni stave njihove prije pol noci a derbi europe stave u 3 i pol ujutro po nasem vremenu na radni dan hahahahaha krepajte gubo brzilska
2014-04-15
Kako god je odredjeno sve se to da korigirat, a i amerikanci se znalo da ce biti prvi i prije pocetka igri i znalo se kad ce igrat....pa u interseu ti je da ljudi gledaju olimpijske igre u cijelom svijetu, kako su plivanje stelali amerikancima radi phelpsa
nowitzki-
2014-04-27
Ako nis drugo barem cu si zivce sacuvat malo
nowitzki-
2014-04-27
Mi danas imamo sanse uzet pet medalja, mislim da je sandra vec uzela zlato.....u jedrenju je samo pitanje zlato ili srebro...boze dragi kakva dominacija
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Mi danas imamo sanse uzet pet medalja, mislim da je sandra vec uzela zlato.....u jedrenju je samo pitanje zlato ili srebro...boze dragi kakva dominacija
Guest- Guest
Jedan ispravni hitac i zlato, kakva dominacija...iz zagreba u srbiju baci disk i pogodi bracalu
nowitzki-
2014-04-27
koliko točno imamo medalja ali ako može ukratko nemam cijeli dan
sad ste kao kosovoBraćala wrote:evo je prva medalja...
2014-04-15
muckodjubre wrote:sad ste kao kosovoBraćala wrote:evo je prva medalja...
tj. druga jer kosovo je srbija...
Guest- Guest
Cetvrta upravo...sandra disk, glasnovic puska, braca sinkovic veslanje sve zlato, martin srebro veslanje.....danas hrgovic u boksanju ima cetvrtfinale, stipanovic ima srebro sigurno mada je to 99% zlato, i jos nekakve kategorije u jedrenju di mozemo uzet dvije medalje....dominacijabafalo wrote:koliko točno imamo medalja ali ako može ukratko nemam cijeli dan
nowitzki-
2014-04-27
neka nas netko zaustavi...dajte nam liverpoolnowitzki wrote:Cetvrta upravo...sandra disk, glasnovic puska, braca sinkovic veslanje sve zlato, martin srebro veslanje.....danas hrgovic u boksanju ima cetvrtfinale, stipanovic ima srebro sigurno mada je to 99% zlato, i jos nekakve kategorije u jedrenju di mozemo uzet dvije medalje....dominacijabafalo wrote:koliko točno imamo medalja ali ako može ukratko nemam cijeli dan
2014-04-15
kakva je svinja ova austriljski centar, jebem joj majku nakaznu.
to ni majka ne moze da voli. ruznija je od spermenka...
to ni majka ne moze da voli. ruznija je od spermenka...
Guest- Guest
Page 11 of 24 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 24