pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 24
Page 10 of 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
a ameri kao nekome leže? stvar je u tome da se onda amere izbjegava do finala,a ove ostale ekipe svak svakoga može pobjediti i izgubitiBraćala wrote:australija nikome ne lezi, a mi vama ne lezimo, takodje.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
gledao sam, ubila ih je slovenija...
samo je ono mnogo glupa fora sa golmanom u polju.
Guest- Guest
po meni se zadnje kolo treba igrati u isto vrijeme sve tekme,ako je to moguće?
meni je glupo ono s 8 igrača u napadu,tad nitko ne zna gdje stoji i kako se ponašati..Braćala wrote:gledao sam, ubila ih je slovenija...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:meni je glupo ono s 8 igrača u napadu,tad nitko ne zna gdje stoji i kako se ponašati..Braćala wrote:gledao sam, ubila ih je slovenija...
mislim da im je poljski golman zabio dva...
Guest- Guest
volio bi da argentina rokne španjolce jer ih time izbacuje iz natjecanja a našima osigurava da izbjegnu amere
No porazom od Tunisa, te pobjedom ili Danaca ili Francuza, Hrvatska će biti druga i izbjeći Dance i Francuze do finala.
Čitam da su nas već dobili sa 15 razlike ... da nam mila majka ...jasambrend wrote:Dakle Čmarsrbi...
sat2-
2015-09-28
Za rukomet bolje ici u cetvrtfinalu na poljsku nego brazil, poljaci musterije, brazil divlji rukomet nikad neznas
nowitzki-
2014-04-27
sat2 wrote:Čitam da su nas već dobili sa 15 razlike ... da nam mila majka ...jasambrend wrote:Dakle Čmarsrbi...
Njih me nije strah, naših uvijek...
darth_vader-
2014-04-17
koliko bolje hrvatska igra bez americkih placenika. da su tu draper ili lafayette, bilo bi 0:5 u grupi...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Košarkaši su već sad napravili više nego se itko nadao. Od vaterpola i rukometa se očekuje medalja. Šteta što Aco ipak nije priključio nekog tko bi pomogao. Kvale i OI igramo praktički s 8 igrača.
Guest- Guest
Sandra je opasno visila u kvalam. Skoro je ubila onog tonca, kreten uopće negleda kud disk leti.
Guest- Guest
Sve su kiksale zbog vremenskih uvjeta...ne sumnjam u Sandru...jedino da se malo manje po novinama provaljuje...
darth_vader-
2014-04-17
Čilić i Vekićka pobjedama u tenisu otvorili tjedan pišanja po srbima?
Guest- Guest
jasambrend wrote:Sve su kiksale zbog vremenskih uvjeta...ne sumnjam u Sandru...jedino da se malo manje po novinama provaljuje...
ako ne osvoji zlato postace drz. neprijatelj broj 1. zbog nedomoljubnih izjava koje je davala...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Čilić i Vekićka pobjedama u tenisu otvorili tjedan pišanja po srbima?
nps
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Čilić i Vekićka pobjedama u tenisu otvorili tjedan pišanja po srbima?
nowitzki-
2014-04-27
Page 10 of 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 24