pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 24
Page 7 of 24 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ameri sa drugom postavom preko kurca a braćala se loži mada istini za volju da su imali našeg bogdanovića umjesto onog njihovog klošara mogli su ih kaznit
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
https://vine.co/v/5hBKEVim6Yq
https://vine.co/v/5hBQ1Xb6TMI
teodosic, mozda nije najveci igrac koga smo imali, ali je sigurno najlucidniji koga smo imali...
https://vine.co/v/5hBQ1Xb6TMI
teodosic, mozda nije najveci igrac koga smo imali, ali je sigurno najlucidniji koga smo imali...
Guest- Guest
ovaj raspali nadal će španjolskoj donijet 20 medalja. gasi tenis
voleo bih da delpo uzme, zasluzio posle svih malera koji su ga pratili...
Guest- Guest
teško će s nadalom s onim svojim bekend slajsom. ja se nadam da će nishikori napokon napravit nešto i izbacit čmareja koji se cijeli turnir provlači ali uvijek me razočara
Ti si glup ko kurac kad ne vidiš očito. Razbili su vas prvu četvrtinu ko pičke dok su igrali ozbiljno, poslije toga su se zajebavali i odrađivali minute, a vi se po običaju napalili na to. Bože, koja smiješna nacija.Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Jebi ga, srpčad po običaju skinula gaće prije prave bitke. Ovoje smiješno što im kmice rade.
nije ni cudo da si glup ko kurac.
ono je bila kosarka sta je srbija sinoc igrala protiv sirove sile i silovanja.
al jbg, poraz je poraz-izgubio sa 3 ili 30 razlike, isti je kurac...
Guest- Guest
aha, toliko nas pustali da smo imali sut za produzetak...
iskrivila ti se kicma od jala, matora drtino...
Guest- Guest
Kakav jal glupsone. Po starom svom običaju slavite poraze. Jadno.Braćala wrote:aha, toliko nas pustali da smo imali sut za produzetak...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Kakav jal glupsone. Po starom svom običaju slavite poraze. Jadno.Braćala wrote:aha, toliko nas pustali da smo imali sut za produzetak...
da ste vi dosli u ovu situaciju, ovo bi vam bio ,,najveci uspjeh u povijesti'' kosarke...
Guest- Guest
Mi smo igrali s pravim Dream teamom u finalu OI, a ne s ovim klaunovima.Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Kakav jal glupsone. Po starom svom običaju slavite poraze. Jadno.Braćala wrote:aha, toliko nas pustali da smo imali sut za produzetak...
da ste vi dosli u ovu situaciju, ovo bi vam bio ,,najveci uspjeh u povijesti'' kosarke...
Guest- Guest
pa da bilo je na početku 20 razlike i onda su se suci smilovali i poklonili deset tehničkih i slobodnih a crnci uvidjeli da u svakom momentu mogu dodat gas i game over i kako da se onda motiviraš
Tommy Ramone wrote:Mi smo igrali s pravim Dream teamom u finalu OI, a ne s ovim klaunovima.Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Kakav jal glupsone. Po starom svom običaju slavite poraze. Jadno.Braćala wrote:aha, toliko nas pustali da smo imali sut za produzetak...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Jos jedno zlato, bracala i pupovac na aparatima....3 medalje zasada, 3 zlatne
nowitzki-
2014-04-27
Hrvatsko novinarstvo, objave vijest prije sluzbenog rezultata....cestitke na srebru
nowitzki-
2014-04-27
francuzi da ubiju čovjeka ne bi dobili 2min---luka karabatić s 2 ruke u prsa,sad ovaj namjerno igra nogom i opet ništa
i azjebi ovu igru sa 7 u polju jer kada je to donijelo nešto koristi osim što se uzjebu i ne zna tko gdje da stoji i bez veze razigravaju dok ne izgube loptu
a nama naravno odma 2min gojunu
mada u košarci i rukometu sve je to u skupini goli kurac jer najbitnija je tekma 4finala,uzalud ti da sam i pobjediš sve u grupi a onda kiksaš u 4finalu...nakon 4finala imaš 2 tekme za medalju
ahahhaha kakav glumac je ovaj karabatić lopta u dodavanju njegova sugrača ga lupi u glavu i onda simulira udarac jer je izgubio loptu
ovo je smiješno naš igrač povuće za dres francuza dobije isključenje,francuzi vuku duvnjaka i suci sviraju korake duletu hahahha
Page 7 of 24 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 24