pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 24
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
Vaterpolisti pametno...kad su, već svi u grupi odigrali pizdunski, e nek smo im zavukli...A Srbi umjesto kmečanja bi mogli biti zahvalni što konkuriraju i dalje za barem tu jednu medalju...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
jasambrend wrote:Vaterpolisti pametno...kad su, već svi u grupi odigrali pizdunski, e nek smo im zavukli...A Srbi umjesto kmečanja bi mogli biti zahvalni što konkuriraju i dalje za barem tu jednu medalju...
koje kmecanje, gluperdo-ovo je za podsmeh i podrugu, pobegli kao misevi...
Guest- Guest
mada, kako lose igramo-hrvatima bi bilo bolje da su isli na nas...
Guest- Guest
Braćala wrote:mada, kako lose igramo-hrvatima bi bilo bolje da su isli na nas...
Pa rekoh da smo vam pomogli...A kmece vaši mediji masovno, mada ni naši puno ne zaostaju...lijepo izbjegli neugodnu utakmicu i moguće emotivno pražnjenje, a Rudić valjda neće baš čudesa izvoditi s indijancima... konačno je netko pameti došao, posebno nakon slučajnog remija Španjolaca i poraza Talijana koji su svima naravno ispod radara prošli...
darth_vader-
2014-04-17
Olimpijske igre a svi pustaju i kalkuliraju, sramota da veca nemoze bit
nowitzki-
2014-04-27
jasambrend wrote:muckodjubre wrote:zato će košarkaši izgleda na amere
Krava, proliveno mlijeko...nema lako ćemo, a samo da su malo više glavom bili unutra mogli su poslije kalkulirati o eventualnom polufinalu...ovako pusing rođo...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
lakše je na olimpijadi uzeti medalju nego na SP ili Ep kako u vaterpolu tako i u rukometu jer ima više odmora i lakših ekipa
Dobro, kakve su danas kombinacije sa kosarkasima
nowitzki-
2014-04-27
svakakve...nogu biti 1. 2. 3. 4. ali i ispastinowitzki wrote:Dobro, kakve su danas kombinacije sa kosarkasima
2014-04-15
muckodjubre wrote:svakakve...nogu biti 1. 2. 3. 4. ali i ispastinowitzki wrote:Dobro, kakve su danas kombinacije sa kosarkasima
Realno za bilo kakve kalkulacije moraju dobiti Litvu...A oni nam leže kao...ne leže uopće i nikad...tako da jedino molit Boga da Brazil klepi Afrikance pa što bude...još ako Španjolci ispuse...samo to je SF malo teži...
darth_vader-
2014-04-17
Ma useru se ko grlice...i to nas uvijek doslovce ubiju...ne sjećam se uopće kad smo bili u egalu s njima...
darth_vader-
2014-04-17
pa iskreno ja ne vidim koga bi mi mogli dobit u četvrtfinalu. sam plasman je uspjeh a ako se prođe skupina ludilo ali sve više od toga je samozavaravanje
čmarej i nadal po dva zlata, wawrinka i federer po jedno. tu ima još nešto srebra da se nađe.. jedino đoković ništa, sad se vidi tko su veći patrioti. čak je i nadrogirani asirac agassi našao vremena da uzme za ameriku
bafalo wrote:čmarej i nadal po dva zlata, wawrinka i federer po jedno. tu ima još nešto srebra da se nađe.. jedino đoković ništa, sad se vidi tko su veći patrioti. čak je i nadrogirani asirac agassi našao vremena da uzme za ameriku
bronza iz pekinga, gskk
Guest- Guest
Računica je jasna - ukoliko Španjolska pobijedi protiv Argentine, a Brazil (očekivano) slavi protiv Nigerije, Litva i Hrvatska odlučuju o vlastitom, ali i argentinskom plasmanu u skupini B.
Smatraju Argentinci da bi Hrvatska i Litva mogli dogovoriti našu pobjedu, što bi na kraju značilo da i mi i Litavci izbjegavamo Amerikance sve do finala.
U slučaju pobjede, Hrvatska bi osvojila skupinu, Litva bi završila na trećem mjestu, dok bi Argentina bila četvrta što bi ih spojilo sa prvim iz skupine A, a to su SAD. Mi bi onda igrali u idućoj fazi protiv Srba, a Litva protiv Australije.
Smatraju Argentinci da bi Hrvatska i Litva mogli dogovoriti našu pobjedu, što bi na kraju značilo da i mi i Litavci izbjegavamo Amerikance sve do finala.
U slučaju pobjede, Hrvatska bi osvojila skupinu, Litva bi završila na trećem mjestu, dok bi Argentina bila četvrta što bi ih spojilo sa prvim iz skupine A, a to su SAD. Mi bi onda igrali u idućoj fazi protiv Srba, a Litva protiv Australije.
?Braćala wrote:nema nista od dogovora...
2014-04-15
rukometaši idu na poljsku,a ako izgube onda na brazil..
a ameri kao nekome leže? stvar je u tome da se onda amere izbjegava do finala,a ove ostale ekipe svak svakoga može pobjediti i izgubitiBraćala wrote:australija nikome ne lezi, a mi vama ne lezimo, takodje.
2014-04-15
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 24