Prozor u dušu
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prozor u dušu
de nam kaži šta je važnoNoor wrote:dzango wrote:Najvažnije je da ima dobru dušu?Noor wrote:dzango wrote:12?Noor wrote:
to je mit
ma nemate pojma
puno toga je važno...pa tako i to
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja nemam dušu ali sam nizak i proćelav.Stanojko wrote:Nisam zgodan, al` sam zato ruzan. Al` dusu sto imam...Noor wrote:dzango wrote:Najvažnije je da ima dobru dušu?Noor wrote:dzango wrote:
12?
ma nemate pojma
Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...prckov wrote:de nam kaži šta je važnoNoor wrote:dzango wrote:Najvažnije je da ima dobru dušu?Noor wrote:dzango wrote:
12?
ma nemate pojma
kad plešeš sa damom da je čvrsto držiš i ne lansiraš van kroz prozor
prcko..ovo tebe ide
prcko..ovo tebe ide
Guest- Guest
Stanojko wrote:Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...prckov wrote:de nam kaži šta je važnoNoor wrote:dzango wrote:Najvažnije je da ima dobru dušu?Noor wrote:
ma nemate pojma
bingooooo
Guest- Guest
A ovi mladi i neiskusni vise po teretanama, zgrcu pare...umesto da citaju knjige i obrazuju se...Noor wrote:Stanojko wrote:Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...prckov wrote:de nam kaži šta je važnoNoor wrote:dzango wrote:
Najvažnije je da ima dobru dušu?
bingooooo
ma dobro, to mi je bio prvi ples, nisam imo iskustvaNoor wrote:kad plešeš sa damom da je čvrsto držiš i ne lansiraš van kroz prozor
prcko..ovo tebe ide
2014-04-19
prckov wrote:ma dobro, to mi je bio prvi ples, nisam imo iskustvaNoor wrote:kad plešeš sa damom da je čvrsto držiš i ne lansiraš van kroz prozor
prcko..ovo tebe ide
još sam sva ugruvana
Guest- Guest
Kad smo već kod obrazovanja evo jedna obrazovna emisija, isplati se pogledatiStanojko wrote:A ovi mladi i neiskusni vise po teretanama, zgrcu pare...umesto da citaju knjige i obrazuju se...Noor wrote:Stanojko wrote:Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...prckov wrote:de nam kaži šta je važnoNoor wrote:
bingooooo
Guest- Guest
Noor wrote:Stanojko wrote:Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...prckov wrote:de nam kaži šta je važnoNoor wrote:dzango wrote:
Najvažnije je da ima dobru dušu?
bingooooo
A šta ako je mali i pati od prerane ejakulacije?
Okrenuce na salu!dzango wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...prckov wrote:de nam kaži šta je važnoNoor wrote:
bingooooo
zar te nisam izlječioNoor wrote:prckov wrote:ma dobro, to mi je bio prvi ples, nisam imo iskustvaNoor wrote:kad plešeš sa damom da je čvrsto držiš i ne lansiraš van kroz prozor
prcko..ovo tebe ide
još sam sva ugruvana
2014-04-19
haha šašavacdzango wrote:Stara ženska muka.Neve wrote:hm.. fali 10 cm
neva- Posts : 4367
2014-04-12
dzango wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...prckov wrote:de nam kaži šta je važnoNoor wrote:
bingooooo
a šta bi mu ja
Guest- Guest
Stanojko wrote:Okrenuce na salu!dzango wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...prckov wrote:
de nam kaži šta je važno
bingooooo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:zar te nisam izlječioNoor wrote:prckov wrote:ma dobro, to mi je bio prvi ples, nisam imo iskustvaNoor wrote:kad plešeš sa damom da je čvrsto držiš i ne lansiraš van kroz prozor
prcko..ovo tebe ide
još sam sva ugruvana
nisi....morat ću k nekom drugom doktoru
Guest- Guest
istina, smijeh razoružavaStanojko wrote:Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...
ako sam ljuta pa me nasmije, ne mogu se poslije toga više ni ljutiti, glupo mi je
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Džaba onda duhovitost. Od toga nema selameta, što bi rekla tetka Đana.Noor wrote:dzango wrote:Noor wrote:Stanojko wrote:Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...prckov wrote:
de nam kaži šta je važno
bingooooo
a šta bi mu ja
e jebigaNoor wrote:prckov wrote:zar te nisam izlječioNoor wrote:prckov wrote:ma dobro, to mi je bio prvi ples, nisam imo iskustvaNoor wrote:kad plešeš sa damom da je čvrsto držiš i ne lansiraš van kroz prozor
prcko..ovo tebe ide
još sam sva ugruvana
nisi....morat ću k nekom drugom doktoru
2014-04-19
Neve wrote:istina, smijeh razoružavaStanojko wrote:Evo ce ti cica kaze... Sarm i pre svega duhovitost... Ako uspes da je nasmejes 90% je gotovo...
ako sam ljuta pa me nasmije, ne mogu se poslije toga više ni ljutiti, glupo mi je
naravno...ako išta mrzim, to su vječita gunđala i anemični
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dačić otvorio dušu
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Kosovo se seli iz preambule u dušu
» Jugoslav Lazanski otvorio dušu...
» Bizarna kazna niste zatvorili prozor e to vam je 300 kuna
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Kosovo se seli iz preambule u dušu
» Jugoslav Lazanski otvorio dušu...