Prozor u dušu
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Prozor u dušu
KOLIKO DOBRO ČITATE DRUGE? Testirajte se i doznajte prepoznajete li tuđe emocije
KVIZ
....pa klik ispod gornje slike na ZAIGRAJMO
Moj rezultat
Intuicija vam je iznimno snažna i sve primjećujete. Čitate ljude kao otvorenu knjigu i u trenu shvaćate kako se netko osjeća.
Nikad vam ne promaknu niti one "skrivene" stvari; osjećaji koje ljudi pokušavaju sakriti vama su toliko očiti da se pitate zašto ih i drugi ne uočavaju.
Jeste li razmišljali možda o karijeri detektiva?
Moj rezultat
Intuicija vam je iznimno snažna i sve primjećujete. Čitate ljude kao otvorenu knjigu i u trenu shvaćate kako se netko osjeća.
Nikad vam ne promaknu niti one "skrivene" stvari; osjećaji koje ljudi pokušavaju sakriti vama su toliko očiti da se pitate zašto ih i drugi ne uočavaju.
Jeste li razmišljali možda o karijeri detektiva?
epikur37 wrote:ajem ove zenske teme i facebook testovi..tjah
al si zabavan...pa malo razbibrige ne škodi
Guest- Guest
Re: Prozor u dušu
Intuicija vam je iznimno snažna i sve primjećujete. Čitate ljude kao otvorenu knjigu i u trenu shvaćate kako se netko osjeća. Nikad vam ne promaknu niti one "skrivene" stvari; osjećaji koje ljudi pokušavaju sakriti vama su toliko očiti da se pitate zašto ih i drugi ne uočavaju. Jeste li razmišljali možda o karijeri detektiva?
Dread_Pirate_Roberts wrote:Intuicija vam je iznimno snažna i sve primjećujete. Čitate ljude kao otvorenu knjigu i u trenu shvaćate kako se netko osjeća. Nikad vam ne promaknu niti one "skrivene" stvari; osjećaji koje ljudi pokušavaju sakriti vama su toliko očiti da se pitate zašto ih i drugi ne uočavaju. Jeste li razmišljali možda o karijeri detektiva?
to si c/p moje
šalim se...prema onim pogledima, svi bi trebali imati taj isti rezultat...uopće nije teško zaključiti
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
1. pitanje
ovaj muškarac je...
frustriran - uplašen - nervozan - čjubomoran
Na slici uopće nije muškarac, nego starija žena... što da odgovorim?
Last edited by deda gulenist on Wed 3 Aug - 9:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
deda gulenist wrote:
1. pitanje
ovaj muškarac je...
pa reci im upravo to
Guest- Guest
Ponekad vam se čini da se sve stvari odvijaju pored vas – koliko god se trudite razumjeti, nikako ne možete razumom dokučiti tuđe motive. Možda je problem u tome što ste uvijek pridavali premalu važnost emocijama. Baš kao i logičko zaključivanje i prepoznavanje emocija iziskuje treniranje.
Guest- Guest
deda gulenist wrote:Ponekad vam se čini da se sve stvari odvijaju pored vas – koliko god se trudite razumjeti, nikako ne možete razumom dokučiti tuđe motive. Možda je problem u tome što ste uvijek pridavali premalu važnost emocijama. Baš kao i logičko zaključivanje i prepoznavanje emocija iziskuje treniranje.
znači, sat vremena teretane, sat vremena treniranja prepoznavanja emocija
možeš k meni na instrukcije, za tebe u pola cijene.
Guest- Guest
Šta se može iščitati iz ovog pogleda?
to be or not to be(-je, ne sme da vas niko)
mlogo je lep,mlogoudba wrote:Šta se može iščitati iz ovog pogleda?
dijagram-
2015-08-09
Ne može biti jednostavnijeNoor wrote:a iz ovih?
a) koji je ono peti element, mater mu jebem na vrhu jezika mi je, znao sam ga
b) i to je to? Pet mjeseci vlasti? Čak je i Tito bio dulje.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
deda gulenist wrote:rezultat je dobar, ne pridajem važnost emocijama, tako i treba biti
ko i svaki drugi kiborg...dobro deda, nije to tako strašno...i s tim se živi
Guest- Guest
Ne znam da li je nekome poznato ali naprimer ljudi sa psihopatskim karakteristikama i ljudi sa autizmom imaju problem u prepoznavanju izraza lica, svaki na svoj nacin.udba wrote:Šta se može iščitati iz ovog pogleda?
LINK: http://blogs.scientificamerican.com/bering-in-mind/the-problem-with-psychopaths-a-fearful-face-doesnt-deter-them/
Guest- Guest
nisu ni pripremili drugačije rezultate.. i u čemu se razlikuje izraz frustracije od nervoze?Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:Intuicija vam je iznimno snažna i sve primjećujete. Čitate ljude kao otvorenu knjigu i u trenu shvaćate kako se netko osjeća. Nikad vam ne promaknu niti one "skrivene" stvari; osjećaji koje ljudi pokušavaju sakriti vama su toliko očiti da se pitate zašto ih i drugi ne uočavaju. Jeste li razmišljali možda o karijeri detektiva?
to si c/p moje
šalim se...prema onim pogledima, svi bi trebali imati taj isti rezultat...uopće nije teško zaključiti
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
osoba isišće upaljeni miteser s brade, gledajući se u zrcalu.deda gulenist wrote:
1. pitanje
ovaj muškarac je...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
sad cu probat naopako da vidim oce li biti drukciji rezultat
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dačić otvorio dušu
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Kosovo se seli iz preambule u dušu
» Jugoslav Lazanski otvorio dušu...