Prozor u dušu
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prozor u dušu
sad cu probat naopako da vidim oce li biti drukciji rezultat
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dzmrdz wrote:Ne znam da li je nekome poznato ali naprimer ljudi sa psihopatskim karakteristikama i ljudi sa autizmom imaju problem u prepoznavanju izraza lica, svaki na svoj nacin.udba wrote:Šta se može iščitati iz ovog pogleda?
to be or not to be(-je, ne sme da vas niko)
LINK: http://blogs.scientificamerican.com/bering-in-mind/the-problem-with-psychopaths-a-fearful-face-doesnt-deter-them/
Da? Vrlo zanimljiv podatak koji mi je promakao, ja sam čitao jedan blog gdje slično govore za pijaniste, recimo Ray Charles i Steve Wonder nisu isto mogli vizualno raspoznati po izrazu lica što promatrani objekt misli i osjeća.
frakcija wrote:
nisu ni pripremili drugačije rezultate.. i u čemu se razlikuje izraz frustracije od nervoze?
u detaljima
Guest- Guest
sad sam sve pogresno i ispalo da malo treba poraditi na razumijevanju drugih itd...:)
dijagram-
2015-08-09
ja nisam sve ..ono nisam radila fatalne greške, ali drugačije odabrala i opet isto..rezultati su povezani vjerojatno samo s jednom ili dvije slikedijagram wrote:sad sam sve pogresno i ispalo da malo treba poraditi na razumijevanju drugih itd...:)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
dijagram wrote:sad sam sve pogresno i ispalo da malo treba poraditi na razumijevanju drugih itd...:)
evo i ja sam sad sve namjerno krivo...
Uočavate i prepoznajete velike i važne stvari no detalji vam često promaknu. Nerijetko vam se čini da vam instinkt i razum pokušavaju reći dvije suprotne stvari i to vas zna zbuniti. Kada su u pitanju tuđi osjećaji uvijek je bolje slijediti srce. Također, vježbajte aktivno slušanje – kada vam drugi pričaju pokušajte čitati i između redova.
Guest- Guest
Ispade da citam ljude kao na dlanu!? Ovaj kviz nema blage veze...deda gulenist wrote:
1. pitanje
ovaj muškarac je...
frustriran - uplašen - nervozan - čjubomoran
Na slici uopće nije muškarac, nego starija žena... što da odgovorim?
onda nisi uspjela bas sve krivo, poradi malo na sebi:)Noor wrote:dijagram wrote:sad sam sve pogresno i ispalo da malo treba poraditi na razumijevanju drugih itd...:)
evo i ja sam sad sve namjerno krivo...
Uočavate i prepoznajete velike i važne stvari no detalji vam često promaknu. Nerijetko vam se čini da vam instinkt i razum pokušavaju reći dvije suprotne stvari i to vas zna zbuniti. Kada su u pitanju tuđi osjećaji uvijek je bolje slijediti srce. Također, vježbajte aktivno slušanje – kada vam drugi pričaju pokušajte čitati i između redova.
dijagram-
2015-08-09
Stanojko wrote:Ispade da citam ljude kao na dlanu!? Ovaj kviz nema blage veze...deda gulenist wrote:
1. pitanje
ovaj muškarac je...
ti ionako uvijek gledaš u oči
Guest- Guest
Uz pravi trening se može lažirati izraz. Na granici sam uvije složio facu "ja nemam ništa za prijaviti"
Narafski. U sva cetiri! Plus...u zenicu!Noor wrote:Stanojko wrote:Ispade da citam ljude kao na dlanu!? Ovaj kviz nema blage veze...deda gulenist wrote:
1. pitanje
ovaj muškarac je...
ti ionako uvijek gledaš u oči
ona mala pozudna,.... trebalo je vise takvih slika
te su lijepe
te su lijepe
dijagram-
2015-08-09
meni nitko nije požudandijagram wrote:ona mala pozudna,.... trebalo je vise takvih slika
te su lijepe
2016-03-09
to se da lijecitifrakcija wrote:meni nitko nije požudandijagram wrote:ona mala pozudna,.... trebalo je vise takvih slika
te su lijepe
dijagram-
2015-08-09
očito su kviz sastavljala djeca.. ja sam tako napravila web aplikaciju za proricanje..al ju nisam stavila u opticaj jer me strah božjeg gnijeva.
2016-03-09
A, ne...To vazi za Hilari...kofein wrote:
Draga i ugodna pogleda. Tako kaže kviz
frakcija wrote:očito su kviz sastavljala djeca.. ja sam tako napravila web aplikaciju za proricanje..al ju nisam stavila u opticaj jer me strah božjeg gnijeva.
Gnjeva.... zemljo otvori se. :)
Guest- Guest
Stanojko wrote:
A, ne...To vazi za Hilari...
Imaju nešto zajedničko, makar to bio horoskop...i da..... geostrategija. Sve je u pogledu. ;)
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dačić otvorio dušu
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Kosovo se seli iz preambule u dušu
» Jugoslav Lazanski otvorio dušu...
» Bizarna kazna niste zatvorili prozor e to vam je 300 kuna
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Kosovo se seli iz preambule u dušu
» Jugoslav Lazanski otvorio dušu...
» Bizarna kazna niste zatvorili prozor e to vam je 300 kuna