Madame boudoir (chat)
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Madame boudoir (chat)
frakcija wrote:
ne postoji casual sex kod mladih ljudi..ne želim u to vjerovati.
Sve samo ozbiljno
darla- Admin
2015-10-22
trebaš češće dolazit na chat, a manje supat teme doljekic wrote:ne znam al stvarno me nest strah sad..
gledamo taj tv dok radnja jel, i odjednom sam uvucen u taj politicki svijet, koji je Ickeovski nekako, prikazuju mi se mreze odnosa, veza i utjecaja koje uzimamo zdravo za gotovo, i na kraju imam taj osjecaj fatalnosti da smo podcijenili elite, mreza je ispletena, napravili su sustav i jos malo i nikakav bunt obicnih ljudi vise nece moc ista promijeniti, usavrsili su svoju kaos masinu, ne mogu to objasniti ali je pogubno sto sam vidio..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Evo jedan klasik dok mi se mozak odsteka za sentis
darla- Admin
2015-10-22
oni imaju snažniji osjetilni i emotivni intezitet..nije rad da budu prazni dok su mladidarla wrote:frakcija wrote:
ne postoji casual sex kod mladih ljudi..ne želim u to vjerovati.
Sve samo ozbiljno
2016-03-09
kic wrote:ne znam al stvarno me nest strah sad..
gledamo taj tv dok radnja jel, i odjednom sam uvucen u taj politicki svijet, koji je Ickeovski nekako, prikazuju mi se mreze odnosa, veza i utjecaja koje uzimamo zdravo za gotovo, i na kraju imam taj osjecaj fatalnosti da smo podcijenili elite, mreza je ispletena, napravili su sustav i jos malo i nikakav bunt obicnih ljudi vise nece moc ista promijeniti, usavrsili su svoju kaos masinu, ne mogu to objasniti ali je pogubno sto sam vidio..
Ja bas i nisam osoba koja ce te utjesiti po tom pitanju, to znas.
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:
oni imaju snažniji osjetilni i emotivni intezitet..nije rad da budu prazni dok su mladi
Mislim da je vise mislio na soft scenu, a ne hard tipa .
Ja pak mislim da ljudi tek sa odredjenim godinama vide tu drugu dimenziju povezivanja dvoje ljudi na tjelesni nacin.
darla- Admin
2015-10-22
kic wrote:e ovaj, i tak, sta vi, samo casual a?
Nas dvije komuniciramo bez rijeci, jos da je jedna musko, bila bi to ljubav za anale.
Sto se onog drugog tice, nemoj se bojati, sve je ovo samo jedan miraaz.
darla- Admin
2015-10-22
je ono kad se izvrneš ko mišina na dužnostdarla wrote:frakcija wrote:
oni imaju snažniji osjetilni i emotivni intezitet..nije rad da budu prazni dok su mladi
Mislim da je vise mislio na soft scenu, a ne hard tipa .
Ja pak mislim da ljudi tek sa odredjenim godinama vide tu drugu dimenziju povezivanja dvoje ljudi na tjelesni nacin.
2016-03-09
frakcija wrote:
je ono kad se izvrneš ko mišina na dužnost
Ne to, nego kad otkrijes sebe ispocetka.
darla- Admin
2015-10-22
kic wrote:malo sad odgàdjam zaspat, mucno mi je u glavi..
soft? pa nije bas :D
Jel spankao si ju po guzi?
darla- Admin
2015-10-22
:^^ could b anything rightfrakcija wrote:kic je jednostavno napipao topli pulsirajući otvor koji pripada biću koje ima puls..kic wrote:malo sad odgàdjam zaspat, mucno mi je u glavi..
Ja sam imala tih mucnih "prekognicijskih" snova jedno vrijeme, dok jednom nisam u sred noci dreknula: " Ma goni se u picku materinu, cujes li!!!"
Djelovalo je .
Djelovalo je .
darla- Admin
2015-10-22
isnt that sexy? ništa vrijeme da zakočiš..opustiš,usporiš..nađi curukic wrote::^^ could b anything rightfrakcija wrote:kic je jednostavno napipao topli pulsirajući otvor koji pripada biću koje ima puls..kic wrote:malo sad odgàdjam zaspat, mucno mi je u glavi..
2016-03-09
ma samo sam usao bez pitanj, dobardan-dobardndarla wrote:kic wrote:malo sad odgàdjam zaspat, mucno mi je u glavi..
Jel spankao si ju po guzi?
sorry frakcija za kvot :^^
pa meni je ovo redovito vec postalo, san dodje u prvih 1-2 nakon sto legnem, uglavnom bude nest crno ko sad, i onda do kraja noci ko iscrpljen..darla wrote:Ja sam imala tih mucnih "prekognicijskih" snova jedno vrijeme, dok jednom nisam u sred noci dreknula: " Ma goni se u picku materinu, cujes li!!!"
Djelovalo je .
kic wrote:
ma samo sam usao bez pitanj, dobardan-dobardn
sorry frakcija za kvot :^^
Opa bato
darla- Admin
2015-10-22
ma kic je zagorio..a ja se ćutim ko stara pokvarenjakuša kad o toms njim raspravljam..još sam uvjerena da ga to dodatno pali
2016-03-09
kic wrote:
pa meni je ovo redovito vec postalo, san dodje u prvih 1-2 nakon sto legnem, uglavnom bude nest crno ko sad, i onda do kraja noci ko iscrpljen..
Lucidan ili obican san?
darla- Admin
2015-10-22
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50