Madame boudoir (chat)
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Madame boudoir (chat)
kic wrote:
pa meni je ovo redovito vec postalo, san dodje u prvih 1-2 nakon sto legnem, uglavnom bude nest crno ko sad, i onda do kraja noci ko iscrpljen..
Lucidan ili obican san?
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:ma kic je zagorio..a ja se ćutim ko stara pokvarenjakuša kad o toms njim raspravljam..još sam uvjerena da ga to dodatno pali
Je gerijatrija si ti teska, pravo me snervas sa time, treba tebi jedno desetak godina mladji, da budes ko leptirica .
darla- Admin
2015-10-22
otvorio sam napolitanku.. ma vi ste dvije dobre tete, i za razliku od prcka podrzavam vase druzenje, stovise, najbolji duet na forumu od ne znam, neki dobar duo..
kic wrote:otvorio sam napolitanku.. ma vi ste dvije dobre tete, i za razliku od prcka podrzavam vase druzenje, stovise, najbolji duet na forumu od ne znam, neki dobar duo..
Kad ti ja dam tetu po dupetu ...
darla- Admin
2015-10-22
obican, valjda :D sta vi sanjate.darla wrote:kic wrote:
pa meni je ovo redovito vec postalo, san dodje u prvih 1-2 nakon sto legnem, uglavnom bude nest crno ko sad, i onda do kraja noci ko iscrpljen..
Lucidan ili obican san?
to je vampirska krađa tuđe mladosti..oni su mekani..sve im ostaje na duši..sve ih formira..darla wrote:frakcija wrote:ma kic je zagorio..a ja se ćutim ko stara pokvarenjakuša kad o toms njim raspravljam..još sam uvjerena da ga to dodatno pali
Je gerijatrija si ti teska, pravo me snervas sa time, treba tebi jedno desetak godina mladji, da budes ko leptirica .
kako bi se to reflektiralo na njihov život?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kic wrote:
obican, valjda :D sta vi sanjate.
Trenutno rijetko sanjam ili bolje receno slabo se sjecam snova, nekad sam se voljela sa time igrati, sad vise volim se dobro odmoriti.
darla- Admin
2015-10-22
tko je ono rekao, vecim dijelom je: po*ebi nesto pogodjen komentar, nego sto nije..frakcija wrote:to je vampirska krađa tuđe mladosti..oni su mekani..sve im ostaje na duši..sve ih formira..darla wrote:frakcija wrote:ma kic je zagorio..a ja se ćutim ko stara pokvarenjakuša kad o toms njim raspravljam..još sam uvjerena da ga to dodatno pali
postali bi krimosi ergo :^^
ja bi to :D jbt skroz sam se razbudio.. mislim da sam preskocio i veceru, mozda je sad kasno za pec nesto a..darla wrote:kic wrote:
obican, valjda :D sta vi sanjate.
Trenutno rijetko sanjam ili bolje receno slabo se sjecam snova, nekad sam se voljela sa time igrati, sad vise volim se dobro odmoriti.
frakcija wrote:
to je vampirska krađa tuđe mladosti..oni su mekani..sve im ostaje na duši..sve ih formira..
A kad je musko starije deset godina onda to nije vampirska kradja necije mladosti?
Koje formiranje u tridesetima? Ako se nisu dotada formirali niti nece.
Uostalom nije niti bitno koliko ima zivota u sebi, bitno da nije odustao od istog, odnosno sebe.
darla- Admin
2015-10-22
da dobiješ šansu biti s curom kojoj si prvi i koja je tebi prva..najljepše su čiste i nespretne ruke..kic wrote:tko je ono rekao, vecim dijelom je: po*ebi pogodjen komentar, nego sto nije..frakcija wrote:to je vampirska krađa tuđe mladosti..oni su mekani..sve im ostaje na duši..sve ih formira..darla wrote:frakcija wrote:ma kic je zagorio..a ja se ćutim ko stara pokvarenjakuša kad o toms njim raspravljam..još sam uvjerena da ga to dodatno pali
postali bi krimosi ergo :^^
2016-03-09
kic wrote:
ja bi to :D jbt skroz sam se razbudio.. mislim da sam preskocio i veceru, mozda je sad kasno za pec nesto a..
Ides jesti? Sve je to do nedostatka secera .
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:zar kic ima 30?
Pa nisam na Kica mislila konkretno
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:frakcija wrote:zar kic ima 30?
Pa nisam na Kica mislila konkretno
2016-03-09
kic wrote:slazem se, sramezljiva intimnost koja nesto znaci se pamti za zivot..
Je i nije ogranicena na prvi puta .
darla- Admin
2015-10-22
jos neam :p
gledam danas, vise nitko ne igra karte, a ima tako dobrih igara, samo gledaju u mob u kaficu, pasivna publika nekih klipova i fora, a karte zapale drustvo, sad mi fali moj Marsejski spil..
gledam danas, vise nitko ne igra karte, a ima tako dobrih igara, samo gledaju u mob u kaficu, pasivna publika nekih klipova i fora, a karte zapale drustvo, sad mi fali moj Marsejski spil..
oy vey!darla wrote:kic wrote:slazem se, sramezljiva intimnost koja nesto znaci se pamti za zivot..
Je i nije ogranicena na prvi puta .
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50