Madame boudoir (chat)
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
noćka norčiNoor wrote:Odoh na počinak...cure moje laku noć vam želim i slatke snove..ofskroooz ;)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Noor wrote:
Nigdje tako brzo ne radim kao tamo ;)
Samo da sto prije skocim u more
E to je tako, kad nisi stalno na moru, kad jesi, onda se sve nesto neckas
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:Odoh na počinak...cure moje laku noć vam želim i slatke snove..ofskroooz ;)
Nocc...
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:same smo darla..
Sad si mozemo sve reci, nitko nas ne slusa ...
darla- Admin
2015-10-22
jesi li za sentiš?darla wrote:frakcija wrote:same smo darla..
Sad si mozemo sve reci, nitko nas ne slusa ...
2016-03-09
proxy?frakcija wrote:hehe zbunili smo kica..zvala sam čer da mi dešifrira ove njegove crteže..kaže nešto proxy..
jel ima nešto **proksi** u nazivu?kic wrote:proxy?frakcija wrote:hehe zbunili smo kica..zvala sam čer da mi dešifrira ove njegove crteže..kaže nešto proxy..
2016-03-09
imam dojam da si viša od mene..htjedoh ti priviti glavu na svoje rame, onda vidim da se moraš sagetdarla wrote:frakcija wrote:
jesi li za sentiš?
Moze...
2016-03-09
..kic wrote:I want you to be nice until it's time to not be nice.
2016-03-09
frakcija wrote:
imam dojam da si viša od mene..htjedoh ti priviti glavu na svoje rame, onda vidim da se moraš saget
Nema veze stavi ti glavu na moje rame ... trazim ti jednu krasnu pjesmu, ali senilna se moram sjetiti izvodjaca ... sad cu ja ...
darla- Admin
2015-10-22
Zastekao mozak, alternativna grupa iz Rijeke inace, a bas im dobra ta pjesma ....
darla- Admin
2015-10-22
trznuo me san, zapravo je sve pocelo ugodno, lezim na kaucu i neko bice ispred mene na boku kao i ja, polako spustam njeni trenirku i jel, casual sex scena bez puno akrobacija, da bi ne znam, sve se razvilo u neku cudnu trku i zbrku i imam osjecaj kao da zivim u matrici iz koje se nemoguce izvuci, vjecno trcanje u kavezu ko hrcak, sad sam tuzan al zbilja me prepalo..
ne postoji casual sex kod mladih ljudi..ne želim u to vjerovati.kic wrote:trznuo me san, zapravo je sve pocelo ugodno, lezim na kaucu i neko bice ispred mene na boku kao i ja, polako spustam njeni trenirku i jel, casual sex scena bez puno akrobacija, da bi ne znam, sve se razvilo u neku cudnu trku i zbrku i imam osjecaj kao da zivim u matrici iz koje se nemoguce izvuci, vjecno trcanje u kavezu ko hrcak, sad sam tuzan al zbilja me prepalo..
2016-03-09
Sto te prepalo, nemogucnost izlaska iz matrice?
darla- Admin
2015-10-22
ne znam al stvarno me nest strah sad..
gledamo taj tv dok radnja jel, i odjednom sam uvucen u taj politicki svijet, koji je Ickeovski nekako, prikazuju mi se mreze odnosa, veza i utjecaja koje uzimamo zdravo za gotovo, i na kraju imam taj osjecaj fatalnosti da smo podcijenili elite, mreza je ispletena, napravili su sustav i jos malo i nikakav bunt obicnih ljudi vise nece moc ista promijeniti, usavrsili su svoju kaos masinu, ne mogu to objasniti ali je pogubno sto sam vidio..
gledamo taj tv dok radnja jel, i odjednom sam uvucen u taj politicki svijet, koji je Ickeovski nekako, prikazuju mi se mreze odnosa, veza i utjecaja koje uzimamo zdravo za gotovo, i na kraju imam taj osjecaj fatalnosti da smo podcijenili elite, mreza je ispletena, napravili su sustav i jos malo i nikakav bunt obicnih ljudi vise nece moc ista promijeniti, usavrsili su svoju kaos masinu, ne mogu to objasniti ali je pogubno sto sam vidio..
frakcija wrote:
ne postoji casual sex kod mladih ljudi..ne želim u to vjerovati.
Sve samo ozbiljno
darla- Admin
2015-10-22
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50