Dacic proziva HR vlast
Page 30 of 32
Page 30 of 32 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32
Re: Dacic proziva HR vlast
lakse ce deva kroz iglene usi, nego mene antifasistkinja zadovoljiti:)Noor wrote:dijagram wrote:Niti ja, kod mene antifasistiknje moraju dokazati odanost i predanostRegoč wrote:Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:Regoč wrote:Sve jasno. Upravo sam te razdvojio iz "antifašističke" ekipe.
od sad sam u košari s fašistima...ok, fala ti ko bratu
ništa ja više ne moram...ja sam svoje odmorala
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ima i za to leka:Stanojko wrote:Auuuu...kakav skup slina...dzango wrote:Krle, Vučićevi... Jajara do jajare. Ne znaš ko je veće govno.Braćala wrote:dzango wrote:Vučić i naprednjaci sinoć hiperventilirali.Stanojko wrote:
Romale, romali...
boze dragi, hvala ti sto nisam zvezdas!
možda bi trebao to liječiti?dijagram wrote:lakse ce deva kroz iglene usi, nego mene antifasistkinja zadovoljiti:)Noor wrote:dijagram wrote:Niti ja, kod mene antifasistiknje moraju dokazati odanost i predanostRegoč wrote:Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
bogomdani wrote:auuuu..ovo je vec romanticno...tre911 wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ja u to nisam ni sumnjao, dajem samo doprinos temi i pokušavam razjasniti gdje je kvakaNoor wrote:osuđujem svaki zločin...i onaj komunistički.
Tre i Regoč...ste zadovoljni?
Tre je uvijek đentlmen...i kad se svađamo
Guest- Guest
bogomdani wrote:auuuu..ovo je vec romanticno...tre911 wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ja u to nisam ni sumnjao, dajem samo doprinos temi i pokušavam razjasniti gdje je kvakaNoor wrote:osuđujem svaki zločin...i onaj komunistički.
Tre i Regoč...ste zadovoljni?
Guest- Guest
dijagram wrote:lakse ce deva kroz iglene usi, nego mene antifasistkinja zadovoljiti:)Noor wrote:dijagram wrote:Niti ja, kod mene antifasistiknje moraju dokazati odanost i predanostRegoč wrote:Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:
smanji kriterije
Guest- Guest
Ovaj vredi ko ceo ciganski tim...dzango wrote:Ima i za to leka:Stanojko wrote:Auuuu...kakav skup slina...dzango wrote:Krle, Vučićevi... Jajara do jajare. Ne znaš ko je veće govno.Braćala wrote:dzango wrote:
Vučić i naprednjaci sinoć hiperventilirali.
Stanojko wrote:Ovaj vredi ko ceo ciganski tim...dzango wrote:Ima i za to leka:Stanojko wrote:Auuuu...kakav skup slina...dzango wrote:Krle, Vučićevi... Jajara do jajare. Ne znaš ko je veće govno.Braćala wrote:
puce zora, cigani popili CAFU
Guest- Guest
Projekat Aleka Muslijua... Kao i svi drugi. Jebem im i seme i pleme na sta trose moje pare!Braćala wrote:Stanojko wrote:Ovaj vredi ko ceo ciganski tim...dzango wrote:Ima i za to leka:Stanojko wrote:Auuuu...kakav skup slina...dzango wrote:
Krle, Vučićevi... Jajara do jajare. Ne znaš ko je veće govno.
da, nekoliko sam ih vec izlijecio:)frakcija wrote:možda bi trebao to liječiti?dijagram wrote:lakse ce deva kroz iglene usi, nego mene antifasistkinja zadovoljiti:)Noor wrote:dijagram wrote:Niti ja, kod mene antifasistiknje moraju dokazati odanost i predanostRegoč wrote:
Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.
dijagram-
2015-08-09
dobro, poveca je to igla, nesto ko dalekovodna konstrukcija:)Noor wrote:dijagram wrote:lakse ce deva kroz iglene usi, nego mene antifasistkinja zadovoljiti:)Noor wrote:dijagram wrote:Niti ja, kod mene antifasistiknje moraju dokazati odanost i predanostRegoč wrote:
Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.
smanji kriterije
dijagram-
2015-08-09
Iskreno pokloništvo ustaštvu je nespojivo sa slobodarskom tradicijom hrvatskoga naroda iskazanom kroz izvorno starčevićanstvo i radićevštinu, a baštinikom čega se smatram.Noor wrote:Regoč wrote:Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:Regoč wrote:Sve jasno. Upravo sam te razdvojio iz "antifašističke" ekipe.
ko njega zarezuje...čak ni vi
Penzioneri će opet da dobiju kurac umesto penzije. Jebiga, otišle pare na pokušaj ulaska u LŠ.Stanojko wrote:Projekat Aleka Muslijua... Kao i svi drugi. Jebem im i seme i pleme na sta trose moje pare!Braćala wrote:Stanojko wrote:Ovaj vredi ko ceo ciganski tim...dzango wrote:Ima i za to leka:Stanojko wrote:
Auuuu...kakav skup slina...
Regoč wrote:Iskreno pokloništvo ustaštvu je nespojivo sa slobodarskom tradicijom hrvatskoga naroda iskazanom kroz izvorno starčevićanstvo i radićevštinu, a baštinikom čega se smatram.Noor wrote:Regoč wrote:Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:Regoč wrote:Sve jasno. Upravo sam te razdvojio iz "antifašističke" ekipe.
lijepo...samo ne vidim da ga čerečite kao nas "partizane"
Guest- Guest
dzango wrote:Penzioneri će opet da dobiju kurac umesto penzije. Jebiga, otišle pare na pokušaj ulaska u LŠ.Stanojko wrote:Projekat Aleka Muslijua... Kao i svi drugi. Jebem im i seme i pleme na sta trose moje pare!Braćala wrote:Stanojko wrote:Ovaj vredi ko ceo ciganski tim...dzango wrote:
Ima i za to leka:
ne postoji veci patriotizam od ne navijanja za zvezdu!
Guest- Guest
Noor wrote:Regoč wrote:Iskreno pokloništvo ustaštvu je nespojivo sa slobodarskom tradicijom hrvatskoga naroda iskazanom kroz izvorno starčevićanstvo i radićevštinu, a baštinikom čega se smatram.Noor wrote:Regoč wrote:Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:
kada su i oni ustase...
Guest- Guest
Braćala wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Iskreno pokloništvo ustaštvu je nespojivo sa slobodarskom tradicijom hrvatskoga naroda iskazanom kroz izvorno starčevićanstvo i radićevštinu, a baštinikom čega se smatram.Noor wrote:Regoč wrote:
kada su i oni ustase...
pa, sad se javno ogradio...baš zato i kažem
Guest- Guest
knoor jel se nisu jos istopila u juhi
2014-04-14
Winter is coming wrote:knoor jel se nisu jos istopila u juhi
ne, al ću sve vas u njoj potopiti.
Guest- Guest
ma natapash se jos od juce,moracemo malo pojacati vatricu
2014-04-14
Winter is coming wrote:ma natapash se jos od juce,moracemo malo pojacati vatricu
ne razumjem insinuaciju
Guest- Guest
Page 30 of 32 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 30 of 32