Dacic proziva HR vlast
Page 29 of 32
Page 29 of 32 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32
Re: Dacic proziva HR vlast
Stanojko wrote:Statike!Noor wrote:Regoč wrote:Noor, daj osnove.
čega?
danas nisam in the mood
Guest- Guest
Noor wrote:Stanojko wrote:Statike!Noor wrote:Regoč wrote:Noor, daj osnove.
čega?
danas nisam in the mood
Pa ne bi bili (barem ne u tolikoj velikoj mjeri), kako je regoč rekao, da nisu napravili sranje poslje rata a osim toga uz njih se danas vežu ovakvi likovi i organizacije pa je jasno zašto je takav ideološki ratNoor wrote:Regoč wrote:Tražio je Hrvate koji su bili partizani, ja nabacio nekolicinu. A za četnike su bili gori od ustašah jer su ih vojno razvalili i uništili koncepciju jedinstvene srbske države.Noor wrote:Regoč wrote:Tito, Tuđman, Hebrang, Ivan Ribar, Ivo Lolo Ribar, Josip Antolović Hrvat, Savka Dabčević Kučar, Miko Tripalo, Franjo Sertić i moja dva prastrica, onako na prvu.
...i svi su oni u srazu s četnicima bili ujke i ujne?
....i zato su danas u vašim očima negativci.
Guest- Guest
Osnove stava, ako ti se na da sad, možeš i kasnije uz kavu.
osuđujem svaki zločin...i onaj komunistički.
Tre i Regoč...ste zadovoljni?
Guest- Guest
Vučić i naprednjaci sinoć hiperventilirali.Stanojko wrote:Romale, romali...Braćala wrote:Stanojko wrote:A Ludogorec?Braćala wrote:Noor wrote:
treba znati uživati i u malim stvarima
dabome, kao npr. u kafi koju ispijam u drustvu sarmantne zene...
auh, ala sam uzivao sinoc!
pogotovo kada vidim one pickice sa severa koje se nesto busaju u prsa, statu uefa, kosovo, pukni zoro-a pokrovitelj im potpisao briselski sporazum...
Sve jasno. Upravo sam te razdvojio iz "antifašističke" ekipe.
dzango wrote:Vučić i naprednjaci sinoć hiperventilirali.Stanojko wrote:Romale, romali...Braćala wrote:Stanojko wrote:A Ludogorec?Braćala wrote:
dabome, kao npr. u kafi koju ispijam u drustvu sarmantne zene...
pogotovo kada vidim one pickice sa severa koje se nesto busaju u prsa, statu uefa, kosovo, pukni zoro-a pokrovitelj im potpisao briselski sporazum...
boze dragi, hvala ti sto nisam zvezdas!
Guest- Guest
Ja u to nisam ni sumnjao, dajem samo doprinos temi i pokušavam razjasniti gdje je kvakaNoor wrote:osuđujem svaki zločin...i onaj komunistički.
Guest- Guest
Regoč wrote:Sve jasno. Upravo sam te razdvojio iz "antifašističke" ekipe.
od sad sam u košari s fašistima...ok, fala ti ko bratu
Guest- Guest
tre911 wrote:Ja u to nisam ni sumnjao, dajem samo doprinos temi i pokušavam razjasniti gdje je kvakaNoor wrote:osuđujem svaki zločin...i onaj komunistički.
Guest- Guest
Krle, Vučićevi... Jajara do jajare. Ne znaš ko je veće govno.Braćala wrote:dzango wrote:Vučić i naprednjaci sinoć hiperventilirali.Stanojko wrote:Romale, romali...Braćala wrote:Stanojko wrote:
A Ludogorec?
Noor wrote:tre911 wrote:Ja u to nisam ni sumnjao, dajem samo doprinos temi i pokušavam razjasniti gdje je kvakaNoor wrote:osuđujem svaki zločin...i onaj komunistički.
Guest- Guest
Auuuu...kakav skup slina...dzango wrote:Krle, Vučićevi... Jajara do jajare. Ne znaš ko je veće govno.Braćala wrote:dzango wrote:Vučić i naprednjaci sinoć hiperventilirali.Stanojko wrote:Romale, romali...Braćala wrote:
Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:Regoč wrote:Sve jasno. Upravo sam te razdvojio iz "antifašističke" ekipe.
Regoč wrote:Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:Regoč wrote:Sve jasno. Upravo sam te razdvojio iz "antifašističke" ekipe.
ko njega zarezuje...čak ni vi
Guest- Guest
Niti ja, kod mene antifasistiknje moraju dokazati odanost i predanostRegoč wrote:Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:Regoč wrote:Sve jasno. Upravo sam te razdvojio iz "antifašističke" ekipe.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Niti ja, kod mene antifasistiknje moraju dokazati odanost i predanostRegoč wrote:Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:Regoč wrote:Sve jasno. Upravo sam te razdvojio iz "antifašističke" ekipe.
ništa ja više ne moram...ja sam svoje odmorala
Guest- Guest
auuuu..ovo je vec romanticno...tre911 wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ja u to nisam ni sumnjao, dajem samo doprinos temi i pokušavam razjasniti gdje je kvakaNoor wrote:osuđujem svaki zločin...i onaj komunistički.
Guest- Guest
lakse ce deva kroz iglene usi, nego mene antifasistkinja zadovoljiti:)Noor wrote:dijagram wrote:Niti ja, kod mene antifasistiknje moraju dokazati odanost i predanostRegoč wrote:Ha, ha, ha! Nisi s fašistima, nego s nama demokratima, mislim da te Lobo ne bi prihvatio.Noor wrote:Regoč wrote:Sve jasno. Upravo sam te razdvojio iz "antifašističke" ekipe.
ništa ja više ne moram...ja sam svoje odmorala
dijagram-
2015-08-09
Page 29 of 32 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 29 of 32