Dacic proziva HR vlast
Page 22 of 32
Page 22 of 32 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
odustao bi na pola puta..nemaš ti volje, koliko ja imam smisla za tajnovitostBraćala wrote:maggie13 wrote:Polako..dođi na Trg, slijede daljnja uputstva..nakon toga baciš mob i javiš se sa govornice..Braćala wrote:maggie13 wrote:Može, na Trgu..Braćala wrote:
zasto bih se izvlacio?
da se nadjemo na pola puta?
jel kod varteksa?
mmmm, moze-klandestinisticki mi zvuci...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
maggie13 wrote:odustao bi na pola puta..nemaš ti volje, koliko ja imam smisla za tajnovitostBraćala wrote:maggie13 wrote:Polako..dođi na Trg, slijede daljnja uputstva..nakon toga baciš mob i javiš se sa govornice..Braćala wrote:maggie13 wrote:
Može, na Trgu..
jel kod varteksa?
megice, ocigledno me ne poznajes dovoljno...
Guest- Guest
Ma tvoja braca...retke zverke. A iskreno se nadam da ima i nekih drugarica raspolozenih za intelektualne razgovore...maggie13 wrote:Ima žena, ne brinite..ako vas to zanima..Stanojko wrote:Znaci, retke zverke tamo kod vas? :)maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:
Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..
više vas ne pozivam..moja su braća straightdzango wrote:Bolje mi njih nego oni nas.maggie13 wrote:Ice..što ste se uhvatili moje braće..Braćala wrote:maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:
E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?
hrvati su to, sa njima se nikad ne zna...
2014-04-11
Uzimala, davala, sa mačkama spavala.maggie13 wrote:Previše vi danas o muškićima..ništa, povlačim poziv na feštu..dzango wrote:Nisu kao ovi vaši forumaši što skaču i na guske i na patke. A tek na muško, čim je bilo neke šanse...maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:
Regoč wrote:Dobro ti, samo nastavi razvaljivati.Noor wrote:Regoč wrote:Da, zanimljivo kako partizanka među Srbima postade ujna. Samo ti njih zavodi, nek malo ne misle na Veliku Srbiju i Stepinca.Noor wrote:šta će mi moji ujke reći...sve četnici se okupiše
još se u životu nisam našla u ulozi ujne...pa da i to probam
nije bilo nikoga od vas muških...netko je morao stajati na braniku
Guest- Guest
Nisu baš pravi Hrvati?maggie13 wrote:više vas ne pozivam..moja su braća straightdzango wrote:Bolje mi njih nego oni nas.maggie13 wrote:Ice..što ste se uhvatili moje braće..Braćala wrote:maggie13 wrote:
macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..
ni ti mene..Braćala wrote:maggie13 wrote:odustao bi na pola puta..nemaš ti volje, koliko ja imam smisla za tajnovitostBraćala wrote:maggie13 wrote:Polako..dođi na Trg, slijede daljnja uputstva..nakon toga baciš mob i javiš se sa govornice..Braćala wrote:
jel kod varteksa?
2014-04-11
Sve je dobro dok malo ne popiju..braća,mislim..inače su i intelektualni..Stanojko wrote:Ma tvoja braca...retke zverke. A iskreno se nadam da ima i nekih drugarica raspolozenih za intelektualne razgovore...maggie13 wrote:Ima žena, ne brinite..ako vas to zanima..Stanojko wrote:Znaci, retke zverke tamo kod vas? :)maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:
2014-04-11
Ti na braniku a oni u gepeku.Noor wrote:Regoč wrote:Dobro ti, samo nastavi razvaljivati.Noor wrote:Regoč wrote:Da, zanimljivo kako partizanka među Srbima postade ujna. Samo ti njih zavodi, nek malo ne misle na Veliku Srbiju i Stepinca.Noor wrote:šta će mi moji ujke reći...sve četnici se okupiše
maggie13 wrote:više vas ne pozivam..moja su braća straightdzango wrote:Bolje mi njih nego oni nas.maggie13 wrote:Ice..što ste se uhvatili moje braće..Braćala wrote:maggie13 wrote:
docemo mi i bez poziva samo ne tamo u tu veliku slanu vodu gdje se ribe mrijeste ima i ljepsih mjesta
2014-04-14
Jebo te, stvarno je Tre dobro uočio, ti sve okreneš na homoseksualnost. Očito imaš problem.dzango wrote:Nisu kao ovi vaši forumaši što skaču i na guske i na patke. A tek na muško, čim je bilo neke šanse...maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..Stanojko wrote:
Ti si vec zvala na neku jagnjetinu, ali si mi rekla da su ti braca malo nezgodna. Ja ti lepo rekoh, kad im organizujemo neki bioskop...tu sam!
maggie13 wrote:ni ti mene..Braćala wrote:
red je da se upoznamo, da bacimo karte na astal...
Guest- Guest
dzango wrote:
Kod mene je sve na mesto. I Č i sve ostalo.
Oci boje meda.
darla- Admin
2015-10-22
Janjad pečemo, s macama se igramo..ponesi janjca, možda se predomislim...dzango wrote:Uzimala, davala, sa mačkama spavala.maggie13 wrote:Previše vi danas o muškićima..ništa, povlačim poziv na feštu..dzango wrote:Nisu kao ovi vaši forumaši što skaču i na guske i na patke. A tek na muško, čim je bilo neke šanse...maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:
2014-04-11
maggie13 wrote:Janjad pečemo, s macama se igramo..ponesi janjca, možda se predomislim...dzango wrote:Uzimala, davala, sa mačkama spavala.maggie13 wrote:Previše vi danas o muškićima..ništa, povlačim poziv na feštu..dzango wrote:Nisu kao ovi vaši forumaši što skaču i na guske i na patke. A tek na muško, čim je bilo neke šanse...maggie13 wrote:
mi srbi samo prasice volimo...
Guest- Guest
Nađemo se na 2/3, 3/4 i 5/7 puta..smjer s/z..ostala uputstva nađeš na krilu aviona...Braćala wrote:maggie13 wrote:ni ti mene..Braćala wrote:
red je da se upoznamo, da bacimo karte na astal...
2014-04-11
jezik pregrizoBraćala wrote:maggie13 wrote:Janjad pečemo, s macama se igramo..ponesi janjca, možda se predomislim...dzango wrote:Uzimala, davala, sa mačkama spavala.maggie13 wrote:Previše vi danas o muškićima..ništa, povlačim poziv na feštu..dzango wrote:
Nisu kao ovi vaši forumaši što skaču i na guske i na patke. A tek na muško, čim je bilo neke šanse...
mi srbi samo prasice volimo...
Winter is coming-
2014-04-14
Taj derpe se pojavi na forumu čim pomeneš DUPE ili MUDA. Ajde da se kladimo da je tu za najviše pola sata. Ima senzore za pederastiju čudo jedno.Regoč wrote:Jebo te, stvarno je Tre dobro uočio, ti sve okreneš na homoseksualnost. Očito imaš problem.dzango wrote:Nisu kao ovi vaši forumaši što skaču i na guske i na patke. A tek na muško, čim je bilo neke šanse...maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:
Megi sa druge strane ima izvesne fantazije, i tako...
Ma lutko, ne zanimaju mene tvoja braca osim u smislu da negde odu na sampite i klaker, a da se ja , ti i tvoje drugarice upustimo u kontemplaciju o trendovima razvoja turizma na otoku Bracu. Deal?maggie13 wrote:Sve je dobro dok malo ne popiju..braća,mislim..inače su i intelektualni..Stanojko wrote:Ma tvoja braca...retke zverke. A iskreno se nadam da ima i nekih drugarica raspolozenih za intelektualne razgovore...maggie13 wrote:Ima žena, ne brinite..ako vas to zanima..Stanojko wrote:Znaci, retke zverke tamo kod vas? :)maggie13 wrote:
dzango wrote:Ti na braniku a oni u gepeku.Noor wrote:Regoč wrote:Dobro ti, samo nastavi razvaljivati.Noor wrote:Regoč wrote:
Da, zanimljivo kako partizanka među Srbima postade ujna. Samo ti njih zavodi, nek malo ne misle na Veliku Srbiju i Stepinca.
šta fali, nek oni malo odmore
Last edited by Noor on 2/8/2016, 12:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 22 of 32 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 22 of 32