Dacic proziva HR vlast
Page 21 of 32
Page 21 of 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
Polako..dođi na Trg, slijede daljnja uputstva..nakon toga baciš mob i javiš se sa govornice..Braćala wrote:maggie13 wrote:Može, na Trgu..Braćala wrote:maggie13 wrote:
Aha,sad..nije ovamo, nego onamo..nije tada, nego sada..izvlačiš se nemušto
zasto bih se izvlacio?
da se nadjemo na pola puta?
jel kod varteksa?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
A kraj kreveta uviek galil.Noor wrote:Regoč wrote:Naše su cure emancipirane, a ova je i židovka pa se ne brinemo za njezinu sudbinu. No, uviek motrimo u pozadini ako zagusti da priskočimo.Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
vole, vole...samo su zaspali na straži
jebiga dok oni strazare po tudjim anusima, cetalji im obrlate zenke...
a ne, ne...znamo se mi i same obraniti
moj uzzi je uvijek pod jastukom
Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:
Ja sam leteo sa Batajnice i nisam se baš usrećio. Bolje ti je sa Surčina.
ma biće neki moto race
a ti si bajkerka?
ma, ne...nisu to bajkeri...to je sport
bajkeri su alkosi na dva kotača
aha, ti si moto racerka?
ja ne, ali imam ih
Guest- Guest
Znaci, retke zverke tamo kod vas? :)maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..Stanojko wrote:Ti si vec zvala na neku jagnjetinu, ali si mi rekla da su ti braca malo nezgodna. Ja ti lepo rekoh, kad im organizujemo neki bioskop...tu sam!maggie13 wrote:
I ti se bojiš doći?
Noor wrote:
bitno da su oni shvatili
A i ti zivis u iluzijama
darla- Admin
2015-10-22
bolje kod katedrale
2014-04-14
E jebiga. Popiju ljudi koju više i odmah - alkosi.Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:Ja sam leteo sa Batajnice i nisam se baš usrećio. Bolje ti je sa Surčina.Noor wrote:
batajnica mi ljepše zvuči
ma biće neki moto race
a ti si bajkerka?
Malo sa zatiljka.Noor wrote:Regoč wrote:I opet bolje nego Višnja Pevec.Noor wrote:sljedeći avatar nećete moć ni pogledat...ja vam kažemStanojko wrote:Cuti bre, vidis da si top riba na forumu! Polomise se za tebe...Noor wrote:dosta chatanja...uvijek ja jadna ispadnem kriva
Noor lepak za chat
tebe ću nalemati zbog te rugobe...pa šta sam stvarno ista ona?
maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..Stanojko wrote:Ti si vec zvala na neku jagnjetinu, ali si mi rekla da su ti braca malo nezgodna. Ja ti lepo rekoh, kad im organizujemo neki bioskop...tu sam!maggie13 wrote:
I ti se bojiš doći?
hrvati su to, sa njima se nikad ne zna...
Guest- Guest
Nisu kao ovi vaši forumaši što skaču i na guske i na patke. A tek na muško, čim je bilo neke šanse...maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..Stanojko wrote:Ti si vec zvala na neku jagnjetinu, ali si mi rekla da su ti braca malo nezgodna. Ja ti lepo rekoh, kad im organizujemo neki bioskop...tu sam!maggie13 wrote:
I ti se bojiš doći?
Ima žena, ne brinite..ako vas to zanima..Stanojko wrote:Znaci, retke zverke tamo kod vas? :)maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..Stanojko wrote:
Ti si vec zvala na neku jagnjetinu, ali si mi rekla da su ti braca malo nezgodna. Ja ti lepo rekoh, kad im organizujemo neki bioskop...tu sam!
2014-04-12
Same biraju pa ti vidi.dzango wrote:Da priskočite otpozadi ako one počnu da uzdišu?Regoč wrote:Naše su cure emancipirane, a ova je i židovka pa se ne brinemo za njezinu sudbinu. No, uviek motrimo u pozadini ako zagusti da priskočimo.Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
vole, vole...samo su zaspali na straži
Regoč wrote:A kraj kreveta uviek galil.Noor wrote:Regoč wrote:Naše su cure emancipirane, a ova je i židovka pa se ne brinemo za njezinu sudbinu. No, uviek motrimo u pozadini ako zagusti da priskočimo.Noor wrote:Braćala wrote:
moj uzzi je uvijek pod jastukom
tako je
Guest- Guest
maggie13 wrote:Polako..dođi na Trg, slijede daljnja uputstva..nakon toga baciš mob i javiš se sa govornice..Braćala wrote:maggie13 wrote:Može, na Trgu..Braćala wrote:maggie13 wrote:
Aha,sad..nije ovamo, nego onamo..nije tada, nego sada..izvlačiš se nemušto
zasto bih se izvlacio?
jel kod varteksa?
mmmm, moze-klandestinisticki mi zvuci...
Guest- Guest
Ice..što ste se uhvatili moje braće..Braćala wrote:maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..Stanojko wrote:
Ti si vec zvala na neku jagnjetinu, ali si mi rekla da su ti braca malo nezgodna. Ja ti lepo rekoh, kad im organizujemo neki bioskop...tu sam!
2014-04-12
Kod mene je sve na mesto. I Č i sve ostalo.darla wrote:pizzon wrote:
nije los predlog,
pa to, da mi se padas doglavnica.
kad bi me upoznala, uzivo, ne bi pronasla ni č od četnika
tesko bi te razocarao
Znam, zato se Djanga drzim.
Bolje mi njih nego oni nas.maggie13 wrote:Ice..što ste se uhvatili moje braće..Braćala wrote:maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:
Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..
Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
ma biće neki moto race
a ti si bajkerka?
aha, ti si moto racerka?
ja ne, ali imam ih
eh, steta...
Guest- Guest
Previše vi danas o muškićima..ništa, povlačim poziv na feštu..dzango wrote:Nisu kao ovi vaši forumaši što skaču i na guske i na patke. A tek na muško, čim je bilo neke šanse...maggie13 wrote:macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..Stanojko wrote:
2014-04-12
Regoč wrote:Malo sa zatiljka.Noor wrote:Regoč wrote:I opet bolje nego Višnja Pevec.Noor wrote:sljedeći avatar nećete moć ni pogledat...ja vam kažemStanojko wrote:
Cuti bre, vidis da si top riba na forumu! Polomise se za tebe...
tebe ću nalemati zbog te rugobe...pa šta sam stvarno ista ona?
to je transvestit
Guest- Guest
odustao bi na pola puta..nemaš ti volje, koliko ja imam smisla za tajnovitostBraćala wrote:maggie13 wrote:Polako..dođi na Trg, slijede daljnja uputstva..nakon toga baciš mob i javiš se sa govornice..Braćala wrote:maggie13 wrote:Može, na Trgu..Braćala wrote:
zasto bih se izvlacio?
jel kod varteksa?
mmmm, moze-klandestinisticki mi zvuci...
2014-04-12
Page 21 of 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 21 of 32