Dacic proziva HR vlast
Page 27 of 32
Page 27 of 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
Nemrem sve komentare pročitati i na sve se referirati jer naprosto nemam vremena i na da mi se. Ali... Opet ću postaviti sto pitanje kao imprije... Gdje je bio taj gospodin Daćić kada su Hrvate u Hrvatskoj Srbi tjerali sa svojih ognjišta?
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Odgovorit ću poustašenom Provokatoru: bio je dio strukture koja je osmislila, organizirala i provela pokolje i izgon nesrbah.
Regoč wrote:Odgovorit ću poustašenom Provokatoru: bio je dio strukture koja je osmislila, organizirala i provela pokolje i izgon nesrbah.
Zadivilo me kako su partizani Provo i, osobito, Noor u srazu sa Srbima postali ujo i ujna.
Regoč wrote:Zadivilo me kako su partizani Provo i, osobito, Noor u srazu sa Srbima postali ujo i ujna.
gde si ti video partizana hrvata...
to ne postoji...
Guest- Guest
je i meni je to zanimljivo...Regoč wrote:Zadivilo me kako su partizani Provo i, osobito, Noor u srazu sa Srbima postali ujo i ujna.
I svejedno ste opet ispali. Rekoh ti neki dan da ste teški antitalenti za nogomet, a ti uvrijeđen i posranSerbinho-3 wrote:Srpski Cetnik Ibanjez ozjednacio!
Ti si Srpski Cetnik Luise, Luise...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=02&nav_id=1161674
Piglet- Posts : 1505
2016-02-24
Regoč wrote:Zadivilo me kako su partizani Provo i, osobito, Noor u srazu sa Srbima postali ujo i ujna.
vi nikako da shvatite tko su partizani, pa s njima i dan danas brišete pod, to ti je to.
Guest- Guest
Braćala wrote:Regoč wrote:Zadivilo me kako su partizani Provo i, osobito, Noor u srazu sa Srbima postali ujo i ujna.
to ne postoji...
Guest- Guest
Tito, Tuđman, Hebrang, Ivan Ribar, Ivo Lolo Ribar, Josip Antolović Hrvat, Savka Dabčević Kučar, Miko Tripalo, Franjo Sertić i moja dva prastrica, onako na prvu.
Regoč wrote:Tito, Tuđman, Hebrang, Ivan Ribar, Ivo Lolo Ribar, Josip Antolović Hrvat, Savka Dabčević Kučar, Miko Tripalo, Franjo Sertić i moja dva prastrica, onako na prvu.
...i svi su oni u srazu s četnicima bili ujke i ujne?
Guest- Guest
Ogroman broj tih ljudih bili su idealisti. Ono što im zamjeram je križni put, bez toga bi imali čistu ratnu pobjedu, i gušenje hrvatskoga identiteta nakon rata.Noor wrote:Regoč wrote:Zadivilo me kako su partizani Provo i, osobito, Noor u srazu sa Srbima postali ujo i ujna.
vi nikako da shvatite tko su partizani, pa s njima i dan danas brišete pod, to ti je to.
prastrica? pa kolko tebi godinica?Regoč wrote:Tito, Tuđman, Hebrang, Ivan Ribar, Ivo Lolo Ribar, Josip Antolović Hrvat, Savka Dabčević Kučar, Miko Tripalo, Franjo Sertić i moja dva prastrica, onako na prvu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:prastrica? pa kolko tebi godinica?Regoč wrote:Tito, Tuđman, Hebrang, Ivan Ribar, Ivo Lolo Ribar, Josip Antolović Hrvat, Savka Dabčević Kučar, Miko Tripalo, Franjo Sertić i moja dva prastrica, onako na prvu.
piše mu...97
Guest- Guest
Tražio je Hrvate koji su bili partizani, ja nabacio nekolicinu. A za četnike su bili gori od ustašah jer su ih vojno razvalili i uništili koncepciju jedinstvene srbske države.Noor wrote:Regoč wrote:Tito, Tuđman, Hebrang, Ivan Ribar, Ivo Lolo Ribar, Josip Antolović Hrvat, Savka Dabčević Kučar, Miko Tripalo, Franjo Sertić i moja dva prastrica, onako na prvu.
Piše ispod avatara.frakcija wrote:prastrica? pa kolko tebi godinica?Regoč wrote:Tito, Tuđman, Hebrang, Ivan Ribar, Ivo Lolo Ribar, Josip Antolović Hrvat, Savka Dabčević Kučar, Miko Tripalo, Franjo Sertić i moja dva prastrica, onako na prvu.
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Tražio je Hrvate koji su bili partizani, ja nabacio nekolicinu. A za četnike su bili gori od ustašah jer su ih vojno razvalili i uništili koncepciju jedinstvene srbske države.Noor wrote:Regoč wrote:Tito, Tuđman, Hebrang, Ivan Ribar, Ivo Lolo Ribar, Josip Antolović Hrvat, Savka Dabčević Kučar, Miko Tripalo, Franjo Sertić i moja dva prastrica, onako na prvu.
....i zato su danas u vašim očima negativci.
Guest- Guest
Noor wrote:Braćala wrote:Regoč wrote:Zadivilo me kako su partizani Provo i, osobito, Noor u srazu sa Srbima postali ujo i ujna.
to ne postoji...
ti si nesto posebno...
Guest- Guest
Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:Regoč wrote:Zadivilo me kako su partizani Provo i, osobito, Noor u srazu sa Srbima postali ujo i ujna.
to ne postoji...
ti si nesto posebno...
nemoj, uobrazit ću se
Guest- Guest
Noor wrote:
nemoj, uobrazit ću se
nisam ja sklon laskanju, ne plasi se...
uvek ima mesta za kritiku.
Guest- Guest
Page 27 of 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 27 of 32