Dacic proziva HR vlast
Page 20 of 32
Page 20 of 32 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
maggie13 wrote:
Aha,sad..nije ovamo, nego onamo..nije tada, nego sada..izvlačiš se nemušto
zasto bih se izvlacio?
da se nadjemo na pola puta?
Guest- Guest
Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:Ja sam leteo sa Batajnice i nisam se baš usrećio. Bolje ti je sa Surčina.Noor wrote:Braćala wrote:
bolji ti je surcin onda
batajnica mi ljepše zvuči
ma biće neki moto race
a ti si bajkerka?
ma, ne...nisu to bajkeri...to je sport
bajkeri su alkosi na dva kotača
Guest- Guest
Mene nije. Uvek se nekako dočekam na noge.darla wrote:dzango wrote:
Moram prvo da tvrdim pazar?
Ma jok, nego mene za tebe strah.
Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..Stanojko wrote:Ti si vec zvala na neku jagnjetinu, ali si mi rekla da su ti braca malo nezgodna. Ja ti lepo rekoh, kad im organizujemo neki bioskop...tu sam!maggie13 wrote:I ti se bojiš doći?Stanojko wrote:Tja, ti si na gubitku... :)maggie13 wrote:nas lijepe, zgodne, pametne svugdje hoće..unosimo radost i nosimo dobre gene..Braćala wrote:
megice, ti si dobrodosla-evo ja cu ti biti licni vodic kroz prirodne lepote najvece zemlje juznih slovena...
nego,nisam bila, a vjerojatno ni neću..ne nose me puti u pom pravcu...hvala na ponudi gostoprimstva..i ti si kod nas dobrodošao
2014-04-12
Regoč wrote:Ma dobro, to je drugo, to je najistočniji hrvatski aerodrom.Noor wrote:maggie13 wrote:
Baš ti hvala, sharpi...nećemo nikad više u Srbiju..
ode ja u rujnu u batajnicu
Guest- Guest
cuti vratio sam im sve do zadnjeg centadarla wrote:Winter is coming wrote:
da,platila mi katolicka crkva sve
Ustaso
2014-04-14
Predivno. Noorica brevitas.Noor wrote:Regoč wrote:Liepo si to objasnila, kratko i nedvosmisleno.Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
nema ti u tome nikakve razlike
kako nema, srbi su srbi-bez obzira da li su iz velike srbije, male srbije, srbije, republike srpske itd.
srbi koji kreiraju, podržavaju i promiču velikosrpske ideje...i istovremeno stavljaju šape na teritorije koji nisu srpski, a čak i nakon 25 godina potpiruju netrpeljivost i svojataju tuđe, su velikosrbi.
pa najkraće moguće..šta nije?
Regoč wrote:Ma dobro, to je drugo, to je najistočniji hrvatski aerodrom.Noor wrote:maggie13 wrote:
Baš ti hvala, sharpi...nećemo nikad više u Srbiju..
ode ja u rujnu u batajnicu
mislis velike hrvatske?
Guest- Guest
zar se i to radi, i još pali?! dobro si mi spomenuo..dzango wrote:To ti je ono kad se nećkaš i dižeš sebi cenu.maggie13 wrote:Ha?dzango wrote:Moram prvo da tvrdim pazar?maggie13 wrote:Ok, nemoj tako u glavu..dzango wrote:
Lak sam
2014-04-12
E dobro onda. Ali u avion nikako ne ulazi i ne veruj nikom ništa ako budu hteli kao da ti pokažu kako izgleda iznutra.Noor wrote:dzango wrote:Ja sam leteo sa Batajnice i nisam se baš usrećio. Bolje ti je sa Surčina.Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
ima bre...aviJona, samo ne znam jel još letu
bolji ti je surcin onda
ma biće neki moto race
Last edited by dzango on 2/8/2016, 14:09; edited 1 time in total
Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:Ja sam leteo sa Batajnice i nisam se baš usrećio. Bolje ti je sa Surčina.Noor wrote:
ma biće neki moto race
a ti si bajkerka?
ma, ne...nisu to bajkeri...to je sport
bajkeri su alkosi na dva kotača
aha, ti si moto racerka?
Guest- Guest
E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..Stanojko wrote:Ti si vec zvala na neku jagnjetinu, ali si mi rekla da su ti braca malo nezgodna. Ja ti lepo rekoh, kad im organizujemo neki bioskop...tu sam!maggie13 wrote:I ti se bojiš doći?Stanojko wrote:Tja, ti si na gubitku... :)maggie13 wrote:
nas lijepe, zgodne, pametne svugdje hoće..unosimo radost i nosimo dobre gene..
nego,nisam bila, a vjerojatno ni neću..ne nose me puti u pom pravcu...hvala na ponudi gostoprimstva..i ti si kod nas dobrodošao
Može, na Trgu..Braćala wrote:maggie13 wrote:
zasto bih se izvlacio?
2014-04-12
Kakve ti sveze imaš s Bugarskom? Ili si Tuta?Braćala wrote:megice, ti si dobrodosla-evo ja cu ti biti licni vodic kroz prirodne lepote najvece zemlje juznih slovena...
pizzon wrote:
nije los predlog,
pa to, da mi se padas doglavnica.
kad bi me upoznala, uzivo, ne bi pronasla ni č od četnika
tesko bi te razocarao
Znam, zato se Djanga drzim.
darla- Admin
2015-10-22
maggie13 wrote:Može, na Trgu..Braćala wrote:maggie13 wrote:
zasto bih se izvlacio?
jel kod varteksa?
Guest- Guest
macho tip muškaraca..samo žene 'napadaju', nemate straha..Stanojko wrote:E trt! Pa jesu li drustveni i zabavni ili opasni `bem mu misa?maggie13 wrote:Društveni su i zabavni..samo vi dođite, sad je velika fešta za 3 dana..Stanojko wrote:Ti si vec zvala na neku jagnjetinu, ali si mi rekla da su ti braca malo nezgodna. Ja ti lepo rekoh, kad im organizujemo neki bioskop...tu sam!maggie13 wrote:I ti se bojiš doći?Stanojko wrote:
Tja, ti si na gubitku... :)
2014-04-12
darla wrote:pizzon wrote:
nije los predlog,
pa to, da mi se padas doglavnica.
kad bi me upoznala, uzivo, ne bi pronasla ni č od četnika
tesko bi te razocarao
Znam, zato se Djanga drzim.
svaka cast
Guest- Guest
Dobro ti, samo nastavi razvaljivati.Noor wrote:Regoč wrote:Da, zanimljivo kako partizanka među Srbima postade ujna. Samo ti njih zavodi, nek malo ne misle na Veliku Srbiju i Stepinca.Noor wrote:šta će mi moji ujke reći...sve četnici se okupiše
još se u životu nisam našla u ulozi ujne...pa da i to probam
Regoč wrote:Predivno. Noorica brevitas.Noor wrote:Regoč wrote:Liepo si to objasnila, kratko i nedvosmisleno.Noor wrote:Braćala wrote:
kako nema, srbi su srbi-bez obzira da li su iz velike srbije, male srbije, srbije, republike srpske itd.
srbi koji kreiraju, podržavaju i promiču velikosrpske ideje...i istovremeno stavljaju šape na teritorije koji nisu srpski, a čak i nakon 25 godina potpiruju netrpeljivost i svojataju tuđe, su velikosrbi.
pa najkraće moguće..šta nije?
bitno da su oni shvatili
Guest- Guest
Polako..dođi na Trg, slijede daljnja uputstva..nakon toga baciš mob i javiš se sa govornice..Braćala wrote:maggie13 wrote:Može, na Trgu..Braćala wrote:maggie13 wrote:
zasto bih se izvlacio?
jel kod varteksa?
2014-04-12
Page 20 of 32 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 20 of 32